Top 5 vedete care iubesc casele de pariuri online


Jocurile de noroc sunt genul de divertisment de care sunt interesați nu numai oamenii obișnuiți, ci și celebritățile. Mulți actori celebri, sportivi, cântăreți sunt fani ai jocurilor de cazinou și unii dintre ei chiar au intrat în istorie prin câștiguri uriașe. Unii dintre ei își mărturisesc hobby-urile în mod public și adesea performează la cele mai populare case de pariuri online Romania, iar unii preferă să joace în liniște la cele mai mari cazinouri ale lumii.

Unele celebrități dau banii câștigați unor organizații de caritate, altele îi folosesc pentru jocuri de noroc în continuare. Jocurile de noroc sunt o distracție care nu are vârstă și care de-a lungul anilor a reușit să cucerească mulți jucători. Dacă jocurile de noroc sunt o pasiune împărtășită de mulți oameni, în același timp a reușit să vrăjească și diverse celebrități și VIP-uri, care își încearcă mâna la pariuri. Iată top 5 vedete care iubesc jocurile de noroc.

1.Mihai Badea

Începem topul cu un pasionat al caselor de pariuri din România. Realizatorul TV Mihai Badea este cunoscut pentru pariurile sportive și pentru sfaturile pe care le oferă urmăritorilor. Acesta plasează pariuri des și acumulează câștiguri substanțiale. Unele bilete le plasează cu mii de lei, iar altele cu sume puțin mai mici. Ceea ce este impresionant este că oferă sfaturi pariorilor și adesea postează ponturi.

2.Charlie Sheen

Nu există altă celebritate care să merite locul numărul doi, în afară de Charlie Sheen. El a fost cunoscut publicului pentru diferitele sale dependențe, dar nu mulți oameni știu că pariurile sportive au fost una dintre distracția lui preferată.

Fosta lui soție, Richards, a declarat odată că Charlie va cheltui peste 200 de mii de dolari în fiecare săptămână pentru jocurile sale preferate. Se spune că a făcut asta tot timpul și că ar paria mulți bani și ar câștiga și mai mult.

3.Michael Jordan

Atletul american Michael Jordan, care este o legendă a baschetului, nu este interesat doar de sport, ci și de jocurile de noroc. A pierdut peste 150.000 de dolari la una dintre vizitele sale la cazinou. Dar asta nu l-a împiedicat să continue să joace.

Este de remarcat faptul că este un adevărat jucător de noroc și este interesat de toate tipurile de jocuri de noroc, inclusiv pariuri sportive. În cazul acestuia, cele mai faimoase pariuri pe care le-a făcut sunt pe golf.

4.Ashton Kutcher

Ashton Kutcher este un actor, producător și antreprenor american. Și-a început cariera de actor jucându-l pe Michael Kelso în sitcomul Fox That '70s Show (1998-2006). Dar, ce nu știu multe persoane este că Aston iubește pariurile sportive.

Spre deosebire de o mulțime de celebrități implicate în lumea pariurilor sportive, Kutcher a avut un succes deosebit dintr-un singur motiv; are o strategie! Kutcher nu își pariază banii rapid, el este un parior sportiv strategic care folosește matematica și știința pentru a lua decizii. Având în vedere acest lucru, de-a lungul timpului a reușit să obțină câștiguri uriașe din pariurile sportive.

5.Floyd Mayweather

Mayweather a fost numit recent cel mai bine plătit sportiv din ultimul deceniu de către Forbes, câștigând peste 900 de milioane de dolari în acea perioadă. Ne putem da seama că este un pasionat al pariurilor sportive și, de asemenea, că are o strategie impresionantă.

Mayweather îi place să-și etaleze câștigurile în fața publicului, dezvăluind ultimele sale achiziții pe rețelele sale de socializare și adoptă o abordare similară a pariurilor sale sportive. El își postează, de asemenea, biletele de pariuri câștigătoare pentru ca publicul să le vadă, ceea ce a fost cel mai evident în primele etape ale ultimului deceniu.

Concluzie

În concluzie, de-a lungul anilor jocurile de noroc au reușit să cucerească un public foarte larg, iar VIP-urile cu siguranță nu au rămas imuni la această pasiune. Există, desigur, mult mai multe celebrități cărora le place să-și petreacă timpul liber la mesele de jocuri de noroc, pariuri sportive, poker și blackjack.

Pariurile sportive există încă de când a fost inventat primul joc și, odată cu trecerea timpului, această activitate a devenit una dintre cele preferate de milioane de oameni din întreaga lume. Aceștia sunt câțiva dintre oamenii care au o mare dragoste pentru această lume a pariurilor sportive.

Sursa foto: pexels.com
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum te înregistrezi la pariuri pe internet

16 Aug 2022 603

De ce să alegi o casă de pariuri online cu licență

09 Aug 2022 556

Pariurile în cotă fixă şi pariurile sportive online ar putea fi introduse în portofoliul de produse al Loteriei Române

03 Jan 2022 931

Specialiștii dezvăluie secretele din spatele unui bluff de succes la poker

17 Dec 2021 1077

Care sunt cele mai populare sporturi la pariuri?

16 Dec 2021 1026

Tot ce trebuie să știi despre istoria pariurilor sportive online

21 Oct 2021 1188

Românii nu mai joacă la 6 din 49

20 Apr 2021 1580

Care sunt cele mai bune case de pariuri sportive online din România?

24 Mar 2021 1226

Pariurile online, soluția pentru prevenirea jocurilor de noroc în rândul minorilor? (galerie foto)

06 Mar 2019 4277

Declarație de avere - Adrian Vîlcea, șef serviciu Control sloturi, jocuri loto, jocuri on-line și pariuri din cadrul ONJN (documente)

10 Nov 2018 2038

Liber la pariatul online!

04 Jul 2015 1621

Primul site legal de pariuri online din România

30 Jun 2015 1327

Casele de pariuri online se retrag dacă nu primesc licenţă de România

14 Feb 2015 1656

Obiceiuri ciudate de Crăciun la alte popoare

24 Dec 2014 2003

Chelsea şi Benfica Lisabona îşi dispută diseară trofeul Europa League

15 May 2013 1542