ZIUA LIVE Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi - „Comuna Valu lui Traian este în plină dezvoltare și cea mai frumoasă din județul Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

Unul dintre cei mai performanți și longevivi primari liberali vine la ZIUA LIVE.

Florin Mitroi nu este un amator de publicitate, însă 2024 este un an electoral, cu multe provocări, iar acestea necesită atenție, dar și explicații.

Realizările primarul Mitroi sunt deja cunoscute iar numărul mare de constănțeni care au migrat și s-au stabilit în ultimii ani în comună sintetizează munca administrației locale.

La ZIUA LIVE, vrem să aflăm de ce alte investiții mai are nevoie Valu lui Traian, ce probleme au rămas nerezolvate din mandatele precedente și mai ales ce alegeri va face edilul Florin Mitroi anul acesta?

Va rămâne alături de „familia din Valu” sau va face pasul spre o candidatură la Consiliul Județean, Parlament, etc? Pentru că dintr-o poziție la nivel județean sau central e limpede că poți face mult mai multe pentru oameni.S-ar adapta, Florin Mitroi într-o lume a politicii la vârf?

Va repeta PNL Constanța performanţa electorală de la localele din 2020 sau va trebui să se mulțumească cu mai puțin?

Este 2024 un an al schimbărilor, un an care va scoate la lumină adevăruri profunde, aducând schimbări masive atât la nivel personal, cât și colectiv?

Răspunsurile invitatului editiei, le vom afla împreună, marți, 23 ianuarie de la ora 13.00.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

„Aș prezenta comuna Valu lui Traian ca o comună în plină dezvoltare, ca cea mai frumoasă comună din județul Constanța. Nu fac proiecte după ureche ci doar în urma consultării populației. comuna nu este  amea. Sunt un simplu cetățean iar cetățenii au ales un om care să le administreze un bun al lor, luycru pe care îl fac de 20 de ani cu mare plăcere. Privesc acești oameni ca o familie și îmi pasă de tot ce fac pentru acești oameni“. 

Fiecare om a făcut cât s-a priceput pentru această comună. Funcția de primar este frumoasă. Nu aș da-o pentru nimic în lume. 

În mandatele mele s-au făcut trei școli și trei biserici de la zero. S-au făcut grădinițe, o geamie. Sunt un primar care ține la învățământ. Infrastructura, calitatea drumurilor, gaze, canalizări, toate sunt importante. Avem proiecte depuse și le vom finaliza. Mai avem de făcut un liceu în comună. 

Merg aproape pe toate străzile în fiecare zi. Nu există zi în care să nu trec și pe la periferie pentru a verifica dacă sunt aruncate gunoaie. Am plătit amenzi la mediu pentru că nu am făcut colectare selectivă. Nu sunt adeptul amenzilor. Eu merg pe comunicare. Mai am răbdare, e un merit al meu. 

Având în vedere că teritorial nu ne desparte nimic de Constanța nu avem o problemă cu locurile de muncă. 

Avem un cămin cultural, vom face un bazin de înot cu bază sportivă. 

Vom face și un spital, avem planuri multe pentru a dezvolta această localitate. 

Aici avem o relație foarte frumoasă la Valu lui Traian și cred că am reușit să nu fie zâzanie între oameni. 

Cel puțin la 60 de familie din localitate am trimis lemne de foc pentru iarnă. Mă hrănesc prin a face bine oamenilor. Iarna nu s-a terminat. 

În ultimii trei ani am atras fonduri suficiente. Aș fi putut mai mult, dar din cauza birocrației nu am reușit. Este meritul cetățenilor, Este meritul colectivului pe care îl conduc și pe ultimul loc, meritul primarului. 

Degeaba faci lucruri bune pentru comună dacă atunci când un om te oprește pe stradă nu oprești și nu îi primești când vin la tine în primărie. Oamenii simt politicienii. 

Suntem în grafic cu proiectele. Nu avem o problemă nici de finanțare, nici de cofinanțare. Nu sunt disperat. 

Un singur proiect pe care l-am dorit este dalarea și podețele canalului care traversează localitatea. Este din 2005 și sper ca până la finbele anului să începem licitația. Este în curtea CNAIR și ABADL. Suntem în cooperare cu ei. Îmi doresc tare mult să facem o legătură din DN în cartierele noi peste linia ferată iar la podețele care sunt să fie lărgite pentru traficul să fie mai ok. Este un proiect foarte mare, nu avem finanțare acum. 

Sunt om direct pentru că fac mai mult administrație decât politică. 

Nu sunt om perfect. Și eu am greșelile și problemele mele. Dar sunt aici și consider că trebuie să mai candidez. 

Dacă astăzi rezultatele investițiilor în localitate sunt cele care sunt sunt datorită unui om cu echipa lui, printre care viceprimarul cu care fac echipă de ani de zile. Este un om pe care îl recomand și știu că nu mă va face de rușine. 

Florin Mitroi a condus bine comuna și când a fost opoziție. Consider că politica o pot face oamenii frumoși la suflet, înțelepți, nu cu dosare penale, nu oameni răutăcioși. Nu sunt un om rău. 

Nu s-a născut omul care să pună toți primarii la aceeași masă. 

Constănțenii, alegătorii apreciază și simt. Îi văd cum mint. Cu siguranță partidele vor ieși cu o ofertă bună. 

Pentru mine funcția de primar este cea mai bună. 

Din 2005 nu dau ajutoare sociale. Am înființat o gospodărie comunală unde muncim. Nu este normal ca de la bugetul local să dăm ajutoare. 

La Constanța Chițac va ieși primar negreșit și la distanță. 

Noi primarii suntem ca niște mingi de ping pong. La alegeri liderii politici ne folosesc meritele pentru voturi. După ce au ieșit și și-au făcut treaba se uită. Dacă astăzi PNL are în jur de 72% din primării, cu siguranță vor fi aceiași, chiar dacă pleacă unul doi. Dacă pleacă unul, doi, vom câștiga 5.

Îmi doresc să rămân primar la Valu lui Traian. Nu știu dacă mă va determina ceva să candidez la CJC. Astăzi spun categoric NU. Văd oameni din județ care își doresc un lider, un om cu care să facă o comparație. 

Sunt pentru comasarea alegerilor. Oamenii s-au săturat. Eu apreciez omul care se bate pentru țara lui, care fac ceva pentru oamenii lor. Nu îi apreciez pe cei fățarnici. 

Sunt mulți oameni cărora le place circul. Fiecare lider, fiecare partid are o politică a lui. la nivel european va fi un pericol. Cred că situația se va mai așeza. 

La alegeri m-am trezit cu trei consilieri de la partidul lui Dan Diaconescu. Nu știam ce e cu ei. 

Eu cred că în județ vom avea o surpriză frumoasă. 

Îmi doresc dacă mai rămân patru ani să rămân tot la Valu. Mie îmi place ceea ce fac în această localitate. 

Cine pleacă de la PNL și merge la PSD va pierde la alegeri. 

Dacă Florin Mitroi va decide să candideze la CJC atunci va lua singur această decizie. Acum vă spun că nu îmi doresc să ajung la CJC. 

Domnul Lupu să învețe să răspundă la telefon tuturor primarilor. Trebuie să învețe să comunice. 

Eu pot candida independent, de la UDTTMR, pot candida de oriunde. Politica să o facă oamenii frumoși! 

Nu eu voi face anunțul referitor la candidatura. Nu sunt eu cel mai bun din PNL. Partidul va stabili cine va candida. Mai sunt colegi care stau bine în sondaje




Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 873

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1398

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 577

Ședinţă ordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, județul Constanţa. Iată ce se va discuta

19 Apr 2024 983

LIVE VIDEO+TEXT Liderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1302

Consiliul Local al comunei Valu lui Traian, convocat în ședință extraordinară. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

29 Mar 2024 719

Organizația de tineret a PSD Murfatlar a trecut în corpore la filiala PNL din localitate

28 Mar 2024 1529

UPDATE Demisie în bloc la PSD Valu lui Traian! Întreaga organizație s-a alăturat Partidului Național Liberal. Ce spune Mirela Matichescu

27 Mar 2024 2212

Vergil Chițac și Florin Mitroi, validați în ședința BPN al PNL

21 Mar 2024 883

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1361

Candidatul PNL la președinția CJC, anunță schimbări la Spitalul Județean, RAJA și Drumuri Județene „Societatea de drumuri nu trebuie să fie căpușată"!

17 Mar 2024 1132

Florin Goidea, directorul ACN Constanța, cooptat în echipa lui Florin Mitroi. Ce funcție ar putea avea după alegeri?

17 Mar 2024 967

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe afirmă că nu a contactat primarii liberali, nici direct, nici prin emisari!

17 Mar 2024 1055

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 6923

LIVE VIDEO+TEXT Vergil Chițac consideră că Florin Mitroi îl poate ajuta să câștige al doilea mandat la Primăria Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Mar 2024 1073