Ziua Marinei 2021 Iohannis a decorat cu ordine și medalii ofițeri și amirali

  • Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele de decorare ale domnului contraamiral de flotilă Lişman Petrea Ion-Cristian, domnului maistru militar principal Stanciu Ştefan Nicuşor-Vasilică și domnului caporal clasa a II-a Ţăranu Petrică Marian. 
Cu ocazia Zilei Marine 2021, Iohannis a decorat cu ordine și medalii ofițeri și amirali 

Totodată, în semn de recunoaștere și apreciere pentru modul de îndeplinire a misiunilor asumate, am acordat astăzi, 15 august, drapelul de luptă Direcției Hidrografice Maritime și Flotilei 56 Fregate și am decorat cu ordine și medalii ofițeri și amirali din această categorie de forțe., a spus Iohannis. 

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele de decorare ale domnului contraamiral de flotilă Lişman Petrea Ion-Cristian, domnului maistru militar principal Stanciu Ştefan Nicuşor-Vasilică și domnului caporal clasa a II-a Ţăranu Petrică Marian.

Astfel, cu prilejul aniversării Zilei Marinei Române, în semn de apreciere pentru capacitatea deosebită dovedită în îndeplinirea misiunilor încredinţate, pentru obţinerea de rezultate remarcabile în întreaga activitate, precum şi pentru contribuţia avută la modernizarea Forţelor Navale, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Virtutea Maritimă” în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, domnului contraamiral de flotilă Lişman Petrea Ion-Cristian.

De asemenea, cu prilejul aniversării Zilei Marinei Române, în semn de apreciere a modului de îndeplinire a atribuţiilor, atât pe teritoriul naţional, cât şi pe timpul participării la acţiuni de luptă comune cu militarii altor state, Președintele României a conferit Medalia „Virtutea Maritimă” Clasa a II-a, cu însemn pentru militari domnului maistru militar principal Stanciu Ştefan Nicuşor-Vasilică și domnului caporal clasa a II-a Ţăranu Petrică Marian.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decrete semnate astăzi, de președintele Klaus Iohannis

06 Dec 2021 581

Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța, decorat de președintele României Medalia reprezintă „cea mai înaltă apreciere națională a colegiului nostru“

03 Dec 2021 2163

Procesul verbal care demonstrează plata amenzilor contravenţionale nu mai trebuie trimis la poliţie

02 Dec 2021 696

Președintele Klaus Iohannis, la recepția de Ziua Națională a României „Sărbătorim astăzi Ziua Națională într-un moment marcat de griji și suferințe“ (VIDEO)

01 Dec 2021 607

Ceremonie de decorare a unor cadre medicale cu prilejul Zilei Naționale a României. Ce mesaj a transmis președintele Klaus Iohannis

01 Dec 2021 523

Klaus Iohannis, decrete de decorare cu ocazia Zilei Naționale. Lista completă. Pe listă, și Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” Constanța

30 Nov 2021 876

Klaus Iohannis „Hanuca îi încurajează pe cei care o sărbătoresc să devină prin cuvânt și faptă un model pentru semeni“

28 Nov 2021 523

Membrii Guvernului condus de Nicolae Ciucă au depus jurământul de învestitură. Ce a declarat președintele Klaus Iohannis (VIDEO)

25 Nov 2021 501

Lege promulgată de Iohannis. Materia „Istoria evreilor. Holocaustul“ va deveni obligatorie

25 Nov 2021 1001

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului României

25 Nov 2021 508

Klaus Iohannis „Îmi doresc să văd o analiză onestă a modului în care s-a derulat concursul de directori de școli“

24 Nov 2021 488

Orban despre Iohannis „Într-o 'Românie Normală', cinstit ar fi fost să îşi depună demisia“

24 Nov 2021 493

Lege promulgată de Klaus Iohannis Veteranii de război şi pensionarii vor primi legitimaţiile de transport tip card

24 Nov 2021 637

24 noiembrie în istoria lumii. Italia recunoaște independența României, în 1879. Ce evenimente s-au mai petrecut și pe cine aniversăm

24 Nov 2021 399

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, în vizită oficială în România (VIDEO)

23 Nov 2021 459