Administratie locala

Consilierul a făcut diligenţe pentru a nu fi închisă „Casa Soarelui“. Şi-a prezentat raportul de activitate Florin Goidea activează în Comisia de sănătate a CJC (document)

Consilierul judeţean Florin Goidea, reprezentant al Partidului Mişcării Populare, şi-a prezentat raportul de activitate pentru perioada iunie 2016 - octombrie 2017, în conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001. Goidea susţine că a participat la toate şedinţele ordinare ale Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Alesul PMP face parte din Comisia de sănătate şi protecţie socială şi este reprezentantul CJC în cadrul Grupului de Acţiune Locală Constanţa Centru. De asemenea, acesta este membru în cadrul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică şi membru în Colegiul Director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Activitatea din Comisia de sănătate şi protecţie socială

„Am participat la toate şedinţele de comisie şi am verificat absolut toate proiectele pe care le-am avizat, iar când a fost cazul unor neclarităţi, am solicitat explicaţii responsabililor din cadrul CJC sau conducătorilor unităţilor subordonate pentru clarificarea situaţiilor. Am studiat amănunţit toate bugetele instituţiilor subordonate CJC şi care făceau obiectul comisiei menţionate, chiar dacă aceste bugete erau deja aprobate de Comisia buget-finanţe. Am convocat Comisia de sănătate şi protecţie socială în şedinţe ordinare şi extraordinare nu numai în incinta CJC, ci şi în cadrul unităţilor subordonate CJC, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă şi DGASPC“, notează Florin Goidea în raportul de activitate.
 
Consilierul judeţean susţine că în ultimul an a fost permanent în contact cu managerul Spitalului Judeţean, prin întâlniri săptămânale şi lunare, participând la şedinţe de lucru privind rezolvarea marilor probleme ale spitalului. „Am acţionat şi am reuşit repartizarea către Secţia de Oncologie a două saloane, pentru tratamentul ambulatoriu, precum şi dotarea acestor saloane cu mobilier specific, necesar bolnavilor pentru tratamentul ambulatoriu. Am militat împreună cu membrii comisiei pentru urgentarea rezolvării problemei cu radioterapia din cadrul Spitalului Judeţean şi am început împreună cu membrii comisiei iniţierea unui proiect, pentru realizarea unei secţii de psihiatrie infantilă, în cadrul Secţiei Psihiatrie a Spitalului Judeţean. Suntem în faza de concretizare a proiectului pentru a fi înaintat CJC“, mai afirmă Florin Goidea.
 
Alesul este printre puţinii reprezentanţi ai autorităţii judeţene care au făcut diligenţe pentru a nu fi închisă „Casa Soarelui“, alături de parlamentarul PMP de Constanta Robert Turcescu, care a făcut o interpelare către ministrul Sănătăţii în vederea găsirii de soluţii pentru rezolvarea problemei îngrijirii paliative în judeţul Constanţa.
 
În calitate de membru al Colegiului Director al DGASPS, Florin Goidea arată, în raportul de activitate din perioada iunie 2016 - octombrie 2017, că a participat Ia toate şedinţele, unde s-au discutat problemele bugetului unităţii, salarizare, probleme curente. „Am vizitat, împreună cu Mariana Belu, secretarul general al CJC, direct responsabil pentru DGASPC, centrele de îngrijire şi plasament din judeţul Constanţa, pentru a putea cunoaşte realităţile din teren şi modul de acţiune şi a putea ajuta în caz de nevoie. Am căutat soluţii, împreună cu managementul DGASPC, pentru rezolvarea problemei înfiinţării centrului de primire minori şi am depus prin intermediul parlamentarului PMP de Constanţa Robert Nicolae Turcescu mai multe amendamente la legea bugetului de stat care vizau finanţarea şi întreţinerea domeniului sanitar“, a scris în raportul de activitate consilierul PMP.
 
În calitate de membru ATOP, acesta a participat la şedinţele teritoriale în judeţ, pentru aflarea şi rezolvarea pe cât posibil a problemelor ce ţin de ordine publică, siguranţa cetăţeanului, a şcolilor şi a elevilor, prevenirea actelor de delincvenţă, consumul de droguri.
Totodată, Goidea a avut mai multe luări de poziţii în cadrul şedinţelor CJC, cum a fost şi cazul proiectului Capidava, unde acesta a solicitat ca raportul comisiei LIMES să fie verificat, astfel încât să nu se piardă investiţia.
 
Raportul de activitate integral poate fi consultat în secţiunea „Documente“.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Liberalul Bogdan Bola, singurul ales judeţean care şi-a prezentat raportul de activitate pentru perioada iulie 2018 - iunie 2019 (document)

02 Jul 2019 1611

„Primarul Constanţei, oricare ar fi el, ar trebui să respecte legea şi să-şi respecte cetăţenii“ Senatorul Chiţac îi solicită lui Decebal Făgădău un raport de activitate

15 May 2019 1078

Raport ACROPO Ce firme vor efectua operațiuni petroliere offshore la Marea Neagră în 2019

23 Mar 2019 2124

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, raport la doi ani de mandat ”Am încercat ca prin activitatea desfășurată să pun, să punem în centrul activității cetățeanul”

04 Mar 2019 513

UPDATE. Propunerea respinsă DNA a analizat azi suspendarea activităţii în semn de protest față de Ordonanța de urgență pe justiție.

26 Feb 2019 889

DNA Sinteză a raportului de activitate al anului 2018

22 Feb 2019 450

Câți asistenți sociali pentru persoanele cu handicap grav sunt în Constanța. Raport de activitate pentru 2018 (documente)

16 Jan 2019 1063

Senatorul constănţean Ştefan Mihu, raport de activitate. Primii doi ani de mandat

01 Jan 2019 764

Schimbări în Guvernul Dăncilă. Care sunt noutăţile

19 Nov 2018 850

USR Constanţa, raport de activitate la mijlocul legislaturii

01 Nov 2018 519

Vânătorii și pescarii sportivi din Constanța, la raport. A fost convocată adunarea generală

22 Oct 2018 720

Consiliul Judeţean Constanţa a publicat Raportul de activitate al preşedintelul CJC, Horia Ţuţuianu (document)

27 Aug 2018 734

Autorităţile publice, obligate să prezinte raport de activitate periodic, inclusiv în Monitorul Oficial Primăria Constanţa încalcă Legea nr. 544 din 2001

08 Aug 2018 757

Garda de Coastă, raport de activitate după şase luni! A primit cinci bodycam-uri de la Sindicatul Europol (galerie foto)

24 Jul 2018 1439

Raport de activitate Consilierul Ioan Solomon susţine că preşedinţii de şedinţe din CLM tratează ordinea de zi într-un mod „pompieristic“! (document)

21 Jul 2018 579