Activează în Comisia pentru învățământ Consilierul local municipal PSD, Irinela Nicolae și-a prezentat raportul de activitate pentru anul 2023 (DOCUMENT)

  • În calitate de consilier local, Irinela Nicolae susține că anul trecut a desfășurat o serie de activități specifice, atât în ședințele ordinare, extraordinare și de îndată ale Consiliului local Constanța, cât și în cadrul Comisiei pentru activități științifice, învățământ, sănătate, cultură, sport, culte și protecție socială din care fac parte dar și la toate ședințele comisiei de specialitate, unde a dezbătut proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi, a citit și a analizat materialele supuse votului Comisiei nr.4 și Consiliului local și a contribuit cu expertiza profesională (n.r. cadru didactic) la deciziile luate în cadrul Comisiei nr.4
  • Totodată, Nicolae afirmă că a participat la audiențe solicitate de cetățeni în care s-au dezbătut subiecte de interes pentru comunitățile din municipiu, precum și subiecte de interes general și s-a implicat în lămurirea unor neclarități , precum și în deblocarea și soluționarea unor solicitări făcute de cetățenii municipiului Constanța
 

 
 
În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, aleşii locali au început să-şi publice rapoartele de activitate pentru anul 2023.

Astăzi, prezentăm raportul de activitate al consilierului local al municipiului Constanța Irinela Nicolae de la PSD, vezi secțiunea „documente”.
În calitate de consilier local, Nicolae susține că anul trecut a desfășurat o serie de activități specifice, atât în ședințele ordinare, extraordinare și de îndată ale Consiliului local Constanța, cât și în cadrul Comisiei pentru activități științifice, învățământ, sănătate, cultură, sport, culte și protecție socială din care fac parte dar și la toate ședințele comisiei de specialitate, unde a dezbătut proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi, a citit și a analizat materialele supuse votului Comisiei nr.4 și Consiliului local și a contribuit cu expertiza profesională (n.r. cadru didactic) la deciziile luate în cadrul Comisiei nr.4.

„Am discutat și avizat propuneri privind Bursele elevilor și acordarea acestora, situații și activități desfășurate în cadrul Spitalului municipal Constanța, la Muzeul de Artă Populară Constanța, în Cluburile sportive ale municipiului, privind alocarile bugetare ale Proiectelor de reabilitare termică și modernizare ale unor grădinițe și scoli din municipiul Constanța.

În cadrul Comisiei nr.4 am analizat propuneri de HCL care vizau domeniul de competență al acesteia, am propus și aprobat hotărâri al Consiliului local care vizau Rețeaua școlară, schimbări de denumiri sau niveluri ale școlilor și grădințelor de stat sau particulare din municipiul Constanța, desemnarea reprezentanţilor consiliului local în comisiile pentru evaluarea şi asigurarea calităţii în unităţile de învăţământ preuniversitar din municipiul Constanţa, în cadrul Consiliilor de administrație ale acestora. Am propus o serie de proiecte de hotarări de Consiliu local, alături de colegii din Comisia 4, privind realizarea și actualizarea periodică a Rețelei școlare anuale a municipiului Constanța, inclusiv pentru Reteaua scolara pentru anul scolar 2024-2025.

Alături de colegii consilieri locali PSD, am mai propus proiectul de înființare a patru Centre de Asistență Medicală și Recuperare pentru vârstnicii din municipiul Constanța, care vor oferi servicii de: Asistenţă medicală pentru monitorizarea parametrilor funcționali (tensiune, puls, glicemie, temperatură etc); Terapii de recuperare si relaxare; Stimularea participării la activităţile intelectuale; Gimnastică medicală şi de întreţinere; Consiliere psihologică; Consiliere juridică; Informare cu privire la prevenirea anumitor boli în rândul persoanelor vârstnice, Prezentări pe teme de interes medical pentru seniori, susținute de specialiști în diferite domenii: fitoterapie, tratamente naturiste, alimentaţie/diete, auto-masaj, apiterapie, meloterapie, cromoterapie, talasoterapie și activități recreative şi de socializare, proiect care s-a și aprobat, am propus, alaturi ce ceilalti consileri locali PSD o serie de amendamente la proiectele aflate pe ordinea de zi a ședintelor din Consiliul local al municipiului Constanta.
Am participat la toate ședințele ordinare și extraordinare ale Consiliului local, la toate activitățile și ședințele Comisiei nr.4, la evenimete culturale, acțiuni cu caracter social, sportiv, religios și educativ desfășurate cu diferite ocazii, la sărbători naționale și locale.

Alături de membrii și consileri PSD am participat la activități de voluntariat care au vizat atât reabilitarea unor locuri de joacă, cât și a unor zone de odihnă din carterul Km.4-5, activități de ecologizare a unor zone din Poarta 6 și Km.4-5.

Am sprijinit, datorită domeniului personal de expertiză, persoane, adulți și copii, care aveau nevoie de ajutor pentru continuarea studiilor, pentru înscrierea la școli, licee și grădinițe, clarificări privind legislația din educație, instituțiile școlare și manegementul instituțional al unităților de învățământ”, a notat consiliera în raportul de activitate.


Totodată, Irinela Nicolae afirmă că a participat la audiențe solicitate de cetățeni în care s-au dezbătut subiecte de interes pentru comunitățile din municipiu, precum și subiecte de interes general și s-a implicat în lămurirea unor neclarități , precum și în deblocarea și soluționarea unor solicitări făcute de cetățenii municipiului Constanța .
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Un fost viceprimar PSD al municipiului Constanța și doi consilieri locali PNL și-au depus raportul de activitate (DOCUMENTE)

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 464

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 857

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 539

Componența comisiei de selecție ale proiectelor non-profit Consiliul Județean Constanța a alocat finanțări nerambursabile de 6 milioane de lei pentru cultură (DOCUMENT)

01 Apr 2024 1367

Aproximativ 200 de veterani din teatrele de operații au acum gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța(DOCUMENT)

01 Apr 2024 804

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 707

Harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța Sursa principală de zarvă este traficul rutier (DOCUMENT)

23 Mar 2024 739

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 474

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 2096

După doi ani de demersuri din partea USR Mangalia și urmare a adreselor ISC Construcțiile de pe taluzul Mangaliei ar putea fi oprite de instituțiile statului!

17 Mar 2024 852

Decizii ale Consiliului de Administrație Liliana Cristescu, mandat prelungit până în septembrie la conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL

13 Mar 2024 710

Consiliul Județean Constanța a alocat un buget de 5.500.000 lei pentru proiectele sportive! Care este data limită de depunere a acestora?(DOCUMENT)

10 Mar 2024 1508

Opinie cu rezerve Camera de Conturi a publicat raportul de audit financiar asupra situațiilor financiare consolidate ale orașului Năvodari (DOCUMENT)

08 Mar 2024 814

Opinie cu rezerve Camera de Conturi Constanța, raport de audit asupra situațiilor financiare ale Municipiului Medgidia (DOCUMENT)

07 Mar 2024 799

2.6 milioane de euro puse la bătaie Consiliul Județean Constanța, programul de finanțări nerambursabile pentru anul 2024(DOCUMENT)

27 Feb 2024 914