Componența comisiei de selecție ale proiectelor non-profit Consiliul Județean Constanța a alocat finanțări nerambursabile de 6 milioane de lei pentru cultură (DOCUMENT)

  • Prin dispoziția nr.340 a președintelui CJ Constanța s-au constituit comisiile de evaluare și pentru soluționarea contestațiilor pentru evaluarea de proiecte privind acordarea de fonduri nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general pe anul 2024 pentru domeniul cultură
  • Data limită de depunere fiind 02.04.2024, ora:16:30
  • Perioada de selecție și evaluare a proiectelor este din data de 03.04.2024 ora 08:00 până, maxim, în data de 23.04.2024 ora 16:30
  •  

 
Prin dispoziția nr.340 a președintelui CJ Constanța s-au constituit comisiile de evaluare și pentru soluționarea contestațiilor pentru evaluarea de proiecte privind acordarea de fonduri nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general pe anul 2024 pentru domeniul cultură.

Comisia de evaluare pentru evaluarea de proiecte privind acordarea de fonduri nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general pe anul 2024 – domeniul cultură are următoarea componență:

Gherghilescu Vasile - Director Artistic – Teatrul pentru Copii și Tineret ,,Căluțul de Mare” Constanța;Sîrbu Florentin - Manager – Muzeul de Artă Populară Constanța;Ștefan Ana Maria - Director Artistic – Centrul Cultural Județean ,,Teodor T. Burada” Constanța;Bucur Gheorghe - Șef Serviciu – Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică și Popa Elena - Referent – Direcția Generală Economico –Financiară.
Secretar este Costencu Irina Elena - Inspector – Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate.

Membri supleanți sunt Rus Pîrvan Lelia - Manager – Muzeul de Artă Constanța;Spineanu Georgescu Luciana - Inspector – Direcția Generală Economico –Financiară și Enache Alina - Ionela - Consilier Juridic– Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică.

Comisia pentru soluționarea contestațiilor pentru evaluarea de proiecte privind acordarea de fonduri nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general pe anul 2024 – domeniul cultură are următoarea componență: Mitchievici Angelo Nicolae - Manager – Biblioteca Județeană ,,I.N.Roman” Constanța; Abibula Stroe Stefania Laura - Manager – Centrul Cultural Județean ,,Teodor T. Burada” Constanța; Nache Mihai - Ioan - Manager – Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța; Boacă Mihaela - Consilier Juridic – Direcția Gnerală de Administrație Publică și Juridică și Iordache Silvia - Inspector – Direcția Generală Economico –Financiară.

Secretar este Costencu Irina Elena – Inspector – Direcția deTurism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate.

Membri supleanți au fost desemnați: Palade Aurel - Manager – Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” Constanța; Ivanciu Anca - Inspector – Direcția Generală Economico –Financiară și Boieru Crina - Consilier Juridic – Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică.


Documentaţiile se vor depune începând cu data de astăzi, 04.03.2024, ora 08:00, data limită de depunere fiind 02.04.2024, ora:16:30.

Perioada de selecție și evaluare a proiectelor este din data de 03.04.2024 ora 08:00 până, maxim, în data de 23.04.2024 ora 16:30.

Informaţiile privind condiţiile de finanţare şi procedura de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în Metodologia generală şi „Ghidul solicitantului”. Acestea se pot obţine de la Direcţia de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa cu sediul în Bd. Tomis nr. 51.

Solicitanţii vor depune documentaţia prevăzută în Metodologia Generală și „Ghidul solicitantului” la registratura Autoritǎţii Finanţatoare din Constanța, B-dul Tomis nr.51, la Centrul de Informare Cetățeni.

Selecţia şi evaluarea proiectelor depuse în vederea finanţării nerambursabile se va face de către comisiile de evaluare.

CJC va finanța proiecte sau evenimente culturale de interes public general, regional sau judeţean, în cuantum de 6.000.000 lei după cum urmează:

- organizarea de festivaluri, programe, proiecte, manifestări artistice, în domeniul cultural/turistic (inclusiv
tradițional) și domeniile conexe culturii;
- organizarea unor târguri culturale/turistice și/sau tradiționale;
- punerea în scenă sau prezentarea unor spectacole de teatru, muzică, dans, film, interdisciplinare sau pluridisciplinare;
- organizarea de simpozioane, dezbateri și întâlniri cu personalități, științifice și culturale;
- organizarea de expoziții de artă, de carte, istorice, numismatice, filatelice, documentare și alte asemenea;
- editarea de cărți și publicații cultural/turistice;
- organizarea de evenimente pentru punerea în valoare a rutelor cultural turistice omologate la niveelul județului Constanța;
- crearea de pagini web, programe, platforme on-line sau aplicații informatice având ca obiect domeniul cultural/turistic sau conexe domeniului cultural/turistic, platforme educationale web si mobile, aplicații concursuri interactive virtuale, biblioteci electronice, baze de date/imagini.

Programul anual privind acordarea finanţărilor nerambursabile pe anul 2024 a fost publicat în Monitorul Oficial al României, partea a VI-a, nr. 38/27.02.2024.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Ce tip de proiecte sau evenimente culturale de interes public sunt finanțate anul acesta de Consiliul Județean Constanța?
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA Electorală Mohammad Murad, candidatul AUR pentru Consiliul Județean Constanța, despre o altfel de viziune la cârma unui județ (VIDEO)

23 May 2024 563

Alegeri locale 2023 Gheorghe Grosu, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Tortoman, cunoaște problemele comunității și are proiecte pentru rezolvarea lor

22 May 2024 463

Alegeri electorale 2024 Mohammad Murad, candidatul AUR pentru Consiliul Județean Constanța dorește revitalizarea turismului de pe litoral

22 May 2024 558

S-a încheiat evaluarea pentru perioada 2019-2024 Notă maximă pentru managerul Teatrului de Stat Constanța! (DOCUMENT)

20 May 2024 528

Alegeri Locale 2024. ZIUA ELECTORALĂ Candidatul AUR la CJ Constanța, Mohammad Murad, despre proiectele din programul de administrație (GALERIE FOTO+VIDEO)

16 May 2024 645

Firma este controlată de afaceristul Gheorghe Muhscină Plasty Prod SA a cumpărat de la Primăria Constanța un teren de pe strada Industrială nr.11

04 May 2024 954

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 637

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1134

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 654

Aproximativ 200 de veterani din teatrele de operații au acum gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța(DOCUMENT)

01 Apr 2024 1043

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 771

Harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța Sursa principală de zarvă este traficul rutier (DOCUMENT)

23 Mar 2024 824

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 534

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 2197

După doi ani de demersuri din partea USR Mangalia și urmare a adreselor ISC Construcțiile de pe taluzul Mangaliei ar putea fi oprite de instituțiile statului!

17 Mar 2024 939