Un fost viceprimar PSD al municipiului Constanța și doi consilieri locali PNL și-au depus raportul de activitate (DOCUMENTE)

  • În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei
  • Alți trei aleși locali municipali, doi PNL și unul de la PSD au înregistrat rapoartele la secretariatul Consiliului Local, vezi secțiunea „documente".
  • Adriana Arghirescu este ales local la al doilea mandat și conduce Comisia pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului din cadrul CLM
  • Mihaela Andrei este consilier local PNL, la al doilea mandat, membru al Comisiei de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură
  • Costin Răsăuțeanu, fost viceprimar este în acest mandat consilier local din partea PSD, membru în Comisia de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură
 

 
În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei.

Alți trei aleși locali municipali, doi PNL și unul de la PSD au înregistrat rapoartele la secretariatul Consiliului Local, vezi secțiunea „documente".
Adriana Arghirescu este ales local la al doilea mandat și conduce Comisia pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului din cadrul CLM.

În raportul de activitate, Arghirescu a notat participarea la ședințele de Consiliu, la cele ale Comisiei de specialitate și la ședințele Consiliului de Administrație ale Liceului Carol din Constanța.

Arghirescu a făcut parte și din Comisia de evaluare a a managerului Spitalului de Boli Infecțioase, dar a susținut și audiențe la sediul PNL atât fizic cât și în sistem online, detalii despre raport puteți citi în secțiunea „documente".

Mihaela Andrei este consilier local PNL, la al doilea mandat, membru al Comisiei de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură.

În primul an de mandat, alesul liberal susține că a participat la 11 ședințe ordinare și 4 extraordinare, dar și la toate ședintele Comisiei de specialitate din care face parte, solicitând în anumite situații, explicații și detalii de la factorii responsabili ai municipalității.

„Am adus în atenția primarului  necesitatea și urgența implementării următoarelor proiecte: recondiționarea scărilor ce fac accesul către plaja Modern, recondiționarea Pasajului de la Gară, construirea unei pasarele ce leagă km 4-5 de cartierul Poarta 6.

Împreuna cu colegii consilieri PNL am depus proiectul privind construirea a 16 parcări în diferite cartiere ale Constanței,  proiectul Coffee Break.

Am lucrat la Regulamentul de funcționare a  Comisiei Tehnice de Urbanism și la componența Comisiei.

Am votat după 15 ani, încetarea efectelor atât de nocive a unor HCL-uri ce au permis construirea de blocuri între case și astfel de proiecte continuă.

Am fost și sunt în permanentă legatură cu societățile aflate în subordinea Consiliului Local ce prestează servicii pentru populație.

Am solicitat informare privind stadiul Planului Urbanistic General și al Registrului Local al Spațiilor Verzi și am avut intalnire de lucru cu elaboratorul PUG-ului, pentru a cunoaște stadiul lucrării", a notat Mihaela Andrei în raportul de activitate.

Costin Răsăuțeanu este consilier local din partea PSD, membru în Comisia de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură.

Fostul viceprimar al municipiului Constanța a notat în raportul de activitate, ca a participat la toate ședințele CLM, în cadrul cărora a avut peste 50 de intervenții.

A depus amendamente, printre care cele legate de majorarea alocării financiare astfel încât populația să plătească un preț mai mic la gigacalorie, dotarea unităților de învățământ cu echipamente IT, majorarea burselor elevilor sau menținerea nivelului taxelor și impozitelor la nivelul anului 2020.
Raportul integral al consilierului Costin Răsăuțeanu poate fi consultat în secțiunea „documente".
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

CLM Constanţa. Alți doi consilieri locali şi-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 453

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 847

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 526

Componența comisiei de selecție ale proiectelor non-profit Consiliul Județean Constanța a alocat finanțări nerambursabile de 6 milioane de lei pentru cultură (DOCUMENT)

01 Apr 2024 1366

Aproximativ 200 de veterani din teatrele de operații au acum gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța(DOCUMENT)

01 Apr 2024 799

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 705

Harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța Sursa principală de zarvă este traficul rutier (DOCUMENT)

23 Mar 2024 737

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 471

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 2092

După doi ani de demersuri din partea USR Mangalia și urmare a adreselor ISC Construcțiile de pe taluzul Mangaliei ar putea fi oprite de instituțiile statului!

17 Mar 2024 852

Decizii ale Consiliului de Administrație Liliana Cristescu, mandat prelungit până în septembrie la conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL

13 Mar 2024 709

Consiliul Județean Constanța a alocat un buget de 5.500.000 lei pentru proiectele sportive! Care este data limită de depunere a acestora?(DOCUMENT)

10 Mar 2024 1505

Opinie cu rezerve Camera de Conturi a publicat raportul de audit financiar asupra situațiilor financiare consolidate ale orașului Năvodari (DOCUMENT)

08 Mar 2024 812

Opinie cu rezerve Camera de Conturi Constanța, raport de audit asupra situațiilor financiare ale Municipiului Medgidia (DOCUMENT)

07 Mar 2024 799

2.6 milioane de euro puse la bătaie Consiliul Județean Constanța, programul de finanțări nerambursabile pentru anul 2024(DOCUMENT)

27 Feb 2024 914