Un fost viceprimar PSD al municipiului Constanța și doi consilieri locali PNL și-au depus raportul de activitate (DOCUMENTE)

  • În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei
  • Alți trei aleși locali municipali, doi PNL și unul de la PSD au înregistrat rapoartele la secretariatul Consiliului Local, vezi secțiunea „documente".
  • Adriana Arghirescu este ales local la al doilea mandat și conduce Comisia pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului din cadrul CLM
  • Mihaela Andrei este consilier local PNL, la al doilea mandat, membru al Comisiei de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură
  • Costin Răsăuțeanu, fost viceprimar este în acest mandat consilier local din partea PSD, membru în Comisia de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură
 

 
În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei.

Alți trei aleși locali municipali, doi PNL și unul de la PSD au înregistrat rapoartele la secretariatul Consiliului Local, vezi secțiunea „documente".
Adriana Arghirescu este ales local la al doilea mandat și conduce Comisia pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului din cadrul CLM.

În raportul de activitate, Arghirescu a notat participarea la ședințele de Consiliu, la cele ale Comisiei de specialitate și la ședințele Consiliului de Administrație ale Liceului Carol din Constanța.

Arghirescu a făcut parte și din Comisia de evaluare a a managerului Spitalului de Boli Infecțioase, dar a susținut și audiențe la sediul PNL atât fizic cât și în sistem online, detalii despre raport puteți citi în secțiunea „documente".

Mihaela Andrei este consilier local PNL, la al doilea mandat, membru al Comisiei de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură.

În primul an de mandat, alesul liberal susține că a participat la 11 ședințe ordinare și 4 extraordinare, dar și la toate ședintele Comisiei de specialitate din care face parte, solicitând în anumite situații, explicații și detalii de la factorii responsabili ai municipalității.

„Am adus în atenția primarului  necesitatea și urgența implementării următoarelor proiecte: recondiționarea scărilor ce fac accesul către plaja Modern, recondiționarea Pasajului de la Gară, construirea unei pasarele ce leagă km 4-5 de cartierul Poarta 6.

Împreuna cu colegii consilieri PNL am depus proiectul privind construirea a 16 parcări în diferite cartiere ale Constanței,  proiectul Coffee Break.

Am lucrat la Regulamentul de funcționare a  Comisiei Tehnice de Urbanism și la componența Comisiei.

Am votat după 15 ani, încetarea efectelor atât de nocive a unor HCL-uri ce au permis construirea de blocuri între case și astfel de proiecte continuă.

Am fost și sunt în permanentă legatură cu societățile aflate în subordinea Consiliului Local ce prestează servicii pentru populație.

Am solicitat informare privind stadiul Planului Urbanistic General și al Registrului Local al Spațiilor Verzi și am avut intalnire de lucru cu elaboratorul PUG-ului, pentru a cunoaște stadiul lucrării", a notat Mihaela Andrei în raportul de activitate.

Costin Răsăuțeanu este consilier local din partea PSD, membru în Comisia de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură.

Fostul viceprimar al municipiului Constanța a notat în raportul de activitate, ca a participat la toate ședințele CLM, în cadrul cărora a avut peste 50 de intervenții.

A depus amendamente, printre care cele legate de majorarea alocării financiare astfel încât populația să plătească un preț mai mic la gigacalorie, dotarea unităților de învățământ cu echipamente IT, majorarea burselor elevilor sau menținerea nivelului taxelor și impozitelor la nivelul anului 2020.
Raportul integral al consilierului Costin Răsăuțeanu poate fi consultat în secțiunea „documente".
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

CLM Constanţa. Alți doi consilieri locali şi-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 15.000 de euro Consiliul Județean Constanța se constituie parte civilă în dosarul bancomatului de la Pavilionul Expozițional din Mamaia, aruncat în aer! (DOCUMENT)

20 Mar 2023 1278

Chițac scoate pentru a treia oară la concurs postul de secretar al municipiului Constanța (DOCUMENTE)

18 Mar 2023 2534

Cum a ajuns Felicia Ovanesian să se ocupe de parcări, reabilitarea piețelor și a altor clădiri din patrimoniul Administrației Fondului Imobiliar? (DOCUMENT)

15 Mar 2023 1682

Laura Abibula-Stroe a câștigat concursul de manager la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” (DOCUMENT)

14 Mar 2023 896

În 2023, destinația de vacanță Mamaia este promovată pe pagina web al Primăriei Constanța cu clipuri și premii obținute în mandatele lui Mazăre! (VIDEO)

13 Mar 2023 1430

În ședința de CLM s-a cerut retragerea proiectului Constănțenii vor primi „cadou“ un nou șantier pe unul dintre cele mai circulate și aglomerate bulevarde ale orașului!(DOCUMENT)

11 Mar 2023 8272

Directorii teatrelor și muzeelor față în față cu examinatorii A început evaluarea anuală a managementului în instituțiile de cultură subordonate Consiliului Județean Constanța!

10 Mar 2023 931

Primăria Constanța plătește 2.6 milioane de euro din bugetul local pentru bulevardul expropriaților! Lista proprietăților de pe traseu (DOCUMENT)

07 Mar 2023 3696

Începe evaluarea secretarului general al municipiului Constanța, Fulvia Dinescu! Cine-i va nota performanțele profesionale? (DOCUMENT)

06 Mar 2023 1992

Primarul Vergil Chițac a emis o dispoziție de suspendare a activității comerciale pentru o firmă care a atacat Regulamentul de acces în Zona Peninsulară Constanța

06 Mar 2023 9951

Cum arată Programul anual de finanțări nerambursabile din fondurile publice ale județului Constanța pentru anul 2023? (DOCUMENT)

04 Mar 2023 591

De la 1 aprilie nu se mai acordă subvenție la căldură! Abonații Termoficare Constanța SRL vor plăti 1.800 de lei pentru gigacalorie! (DOCUMENT)

03 Mar 2023 5256

Consiliul artistic al Teatrului nu este de acord! Actorii Maria Lupu și Mihai Sorin Vasilescu propuși pentru titlul de cetățean de onoare al județului Constanța (DOCUMENTE)

27 Feb 2023 3484

Clădirea, monument istoric de arhitectură are nevoie de reabilitare urgentă Muzeul de Artă Populară Constanța preluat oficial de Consiliul Județean Constanța (DOCUMENT)

25 Feb 2023 1106

Consiliul Județean Constanța a anulat licitația din lipsă de ofertanți Elevii și preșcolarii râmân fără lapte și corn?! (DOCUMENT)

25 Feb 2023 939