CLM Constanţa. Alți doi consilieri locali şi-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)

În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei.

Majoritatea aleşilor nu s-au obosit să dea socoteală în faţa cetăţenilor pentru primul an de mandat.

Între timp, alți doi aleși locali municipali au înregistrat rapoartele la secretariatul Consiliului Local, vezi secțiunea „documente".

Mirela Garip este consilier local din partea USR, aflat la primul mandat.

Este secretarul comisiei nr. 4 pentru activități științifice, învățământ, sănătate, cultură, sport, culte și protecție socială.

În raportul de activitate după primul an de mandat, vezi secțiunea „documente”, Mirela Garip a notat activitatea derulată de la momentul învestirii, din care specuim: recompensarea elevilor merituoși prin acordarea de burse, amendamente depuse la Regulamentul local de publicitate, amendamente la Regulamentul de funcționare al Consiliului Local Constanța, luări de cuvânt cu privire la transparența în administrație și ca urmare a nemulțumirilor cetățenilor referitor la gospodărirea spațiilor verzi, amendamente pentru înființarea unui parc tehnologic, implementarea procesului de bugetare participativă la nivelul municipiului sau reamenajare peisagistică a curților unităților de învățămînt.

Garip mai menționează că a participat la activități civice, campanii de igienizare și cost iarba în cartierele orașului.Ateș Casimceali, ales local PNL aflat la primul mandate este membru în Comisia nr. 1 de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța.

În raportul de activitate acesta a notat că face parte din Consiliile de Administrație ale mai multor unități de învățământ dar și că a fost reprezentantul Consiliului Local în Comisia de evaluare a probei de interviu a concursului privind desemnarea directorilor din învățămîntul preuniversitar, vezi secțiunea „documente”.


Casimceali a participat la elaborarea Strategiei Culturale 2021-2031 a municipiului Constanța, a depus o propunere pentru înființarea unui Muzeu al Minorităților dar și un proiect privind igienizarea cimitirului musulman.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Doi consilieri locali PSD din CLM Constanța și-au depus raportul de activitate (documente)

CLM Constanţa. Doi consilieri locali de la PSD şi un altul de la PNL şi-au depus rapoartele de activitate (documente)
 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii va avea un nou președinte. Cine a primit atribuții de director științific?

28 May 2022 739

Când se întrunește Comisia de estetică urbană și ce proiecte sunt pe ordinea de zi?

28 May 2022 579

Consiliul Local Municipal înființează un nou SRL care va prelua activele Electrocentrale Constanța SA și centralele de bloc (DOCUMENT)

28 May 2022 825

USR Constanța, acuzații grave. Un proiect de CLM „a fost strecurat mișelește de primarul Chițac. Constănțenii s-ar putea trezi cu o stradă chiar pe taluzul plajei Modern“! (DOCUMENTE)

27 May 2022 1928

Consilierii locali constănțeni, chemați să aprobe noi repartiții în blocurile ANL. Cine sunt beneficiarii? (DOCUMENT)

26 May 2022 672

Bugetarea participativă la nivelul județului Constanța nu a primit votul aleșilor județeni. Se cere o analiză mai atentă și aprofundată

26 May 2022 626

Consilierii locali constănțeni sunt chemați să respingă Planul Urbanistic Zonal inițiat de investitorul Ion Maticiuc în zona Pescărie, stațiunea Mamaia

25 May 2022 902

Fotbalul și oina primesc fonduri publice nerambursabile de la Consiliul Județean Constanța (Document)

23 May 2022 792

Președintele CJC are un nou reprezentant în Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (Document)

23 May 2022 773

Rectificare de buget la Primăria Constanța. Chițac taie bani de la servicii și dezvoltare publică pentru plata combustibililor și facturilor la energie (DOCUMENT)

20 May 2022 1033

Eurovelo 6 „De la Atlantic la Marea Neagră”, va traversa județul Constanța. Consiliul Județean are la dispoziție 40 de zile pentru a identifica terenurile acestui traseu

19 May 2022 3414

Primăria Constanța reajustează prin intermediul Consiliului Local solicitarea formulată către Ministerul Dezvoltării pentru finanțarea construcției bulevardul Madrid

18 May 2022 875

MDLPA oferă fonduri autorităţilor locale. Astăzi de deschide apelul pentru construcţia a peste 5.500 de locuinţe pentru tineri

16 May 2022 781

Ce a constatat Curtea de Conturi a României în urma controlului efectuat la Primăria Nicolae Bălcescu? (DOCUMENT)

16 May 2022 977

Gratuitate pe timpul nopții și abonamente pentru toate zonele. Ce alte modificări va avea Regulamentul parcărilor din municipiul Constanța ?

14 May 2022 9520