Indicatorii tehnico-economici, aprobați de CJ Constanța Centrul de Îngrijire și Asistență pentru persoane adulte cu dizabilități, CIA Delfinul din Agigea, va avea 50 de locuri (DOCUMENT)

  • Consilierii județeni constănțeni vor aproba indicatorii tehnico-economici pentru înființarea unui centru de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități din sistemul de asistență socială (CIA Delfinul Agigea).
  • Viitorul centru va avea 50 de locuri.
  • Valoarea totală de implementare a obiectivului este de 8.768.747,10 lei cu TVA.


Consiliul Judeţean Constanţa se întrunește în şedinţă ordinară pe 27.03.2024, ora 10.00  în sala „Remus Opreanu”. Ședința se va desfășura în format fizic.

Pe oridinea de zi a ședinței se află proiectul de hotărâre privind aprobarea aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție „Reabilitare, modernizare, recompartimentare și dotarea imobilelor existente în vederea înființării unui centru de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități din sistemul de asistență socială (CIA Delfinul Agigea)”. Inițiatorul proiectului este Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța în parteneriat cu UAT Județul Constanța are în implementare obiectivul de investiție "Reabilitare, modernizare, recompartimentare și dotarea imobilelor existente în vederea înființării unui centru de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități din sistemul de asistență socialăs (CIA Delfinul Agigea)".

Prin adresa de înaintare nr.54738/14.03.2024, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța solicită inițierea unui proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici având ca obiectiv de investiție „Reabilitare, modernizare, recompartimentare și dotarea imobilelor existente în vederea înființării unui centru de îngrijire și asistență pentru persoană adulte cu dizabilități din sistemul de asistență socială (CIA Delfinul Agigea)". Având în vedere Avizul favorabil nr. 4422/2/08.02.2024 al Comisiei tehnico-economice din cadrul Consiliului Județean Constanța și analizând documentația tehnico-economică, rezultă ca valoarea totală de implementare a obiectivului, conform devizului general întocmit la faza Studiu de Fezabilitate (SF) DALI este de 8.768.747,10 lei cu TVA.

În cadrul proiectului se va interveni la corpurile:
- C1 clădire corp principal, regim de înălțime P+E având o suprafață la sol de 644 mp, suprafață desfășurată de1288 mp,
 - C2 Anexa parter având o suprafață la sol de 302 mp,
 - C4 Anexa, regim de înălțime P, având o suprafață la sol de 409 mp. Suprafața desfășurată totală la care se vor face intervenții va fi de 1.999 mp.

Indicatorii urbanistici pe întreaga proprietate vor fi:

- regim de înalțime maxim P+1,
 - suprafața de teren - 6187 mp,
 - suprafața desfășurata totală - 2098 mp,

 - suprafața desfisurată supraterana 2098 mp,
 - suprafața ocupată la sol 1454 mp.
- Capacitate maximă 50 locuri.

În secțiunea Documente puteți consulta proiectul de hotărâre privind aprobarea  aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție „Reabilitare, modernizare, recompartimentare și dotarea imobilelor existente în vederea înființării unui centru de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități din sistemul de asistență socială (CIA Delfinul Agigea)”.

Citește și:

DGASPC Constanța a bătut palma cu două firme pentru servicii de proiectare. Instituția va moderniza două clădiri (DOCUMENTE)

DGASPC Constanța a bătut palma cu două firme pentru servicii de proiectare. Instituția va moderniza două clădiri (DOCUMENTE)

Proiectul, în atenția consilierilor județeni: Consiliul Județean Constanța va moderniza Oborul General Scărișoreanu, comuna Amzacea (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Județean Constanța Mai multe proiecte și evenimente culturale de interes public general, regional sau județean s-au calificat. Iată lista proiectelor

26 Apr 2024 465

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 464

Tulcea Sorin Grindeanu, în vizită la conferința de recepție a Aeroportului „Delta Dunării” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 498

Fost contracandidat al lui Nicolae Manolescu la funcția de președinte al Uniunii Scriitorilor a devenit consilier al președintelui Consiliului Județean Constanța

24 Apr 2024 565

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 725

Licitații publice CJC cumpără dotări în cadrul proiectului „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

24 Apr 2024 309

Mihai Lupu, despre refuzul consilierilor județeni de a vota retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă (VIDEO)

24 Apr 2024 664

CJ Constanța achiziționează 25 de microbuze electrice pentru UAT-urile din județ (VIDEO)

24 Apr 2024 628

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 674

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 859

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 542

Cumpărări directe Tectonic Green Energy SRL face mentenanță preventivă la centralele termice ale Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

23 Apr 2024 316

Consiliul Județean Constanța va semna contractul pentru dotarea cu microbuze electrice a școlilor din județ

22 Apr 2024 807

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 1298

Proiectul de hotărâre pe ordinea de zi a ședinței CJ Constanța Se înființează Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor în comuna Topraisar (DOCUMENT)

22 Apr 2024 2475