La Medgidia s-au băut 1.300 de pahare (Galerie foto)

moinescu-monescu1.jpgDacă până în acest an sărbătoarea Unirii Principatelor se desfăşura la sediul PDL Medgidia, zilele trecute evenimentul a luat o altă turnură. De data aceasta, preşedintele PDL Medgidia, Dumitru Moinescu, s-a deplasat în oraş pentru a ciocni un pahar de vin fiert cu locuitorii

moinescu-moinescu2.jpgOrganizaţia PDL Medgidia a sărbătorit Ziua Unirii împreună cu locuitorii oraşului. Preşedintele PDL Medgidia, Dumitru Moinescu, s-a întâlnit cu cetăţenii, au ciocnit un pahar de vin fiert şi au dansat Hora Unirii. Pentru prima dată, sărbătoarea a cuprins întregul oraş. Datorită succesului înregistrat, reprezentanţii partidului sunt decişi să transforme acest gest în tradiţie. Membrii PDL s-au deplasat cu un mesaj de unitate în Piaţa Nord, zonele Balada, Hidrofor, Rotunda, cartierul VS-uri şi Piaţa Centrală. „De data aceasta, ne-am deplasat noi în oraş. În fiecare din cele şase puncte am amenajat locuri speciale unde am pregătit vin fiert, mai apoi am împărţit bande cu tricolorul, pe care le-am prins în piept cetăţenilor ce ni s-au alăturat pentru a sărbători cu noi Ziua Unirii Principatelor Române", a povestit Dumitru Moinescu, preşedintele Organizaţiei PDL Medgidia. Potrivit organizatorilor, a curs vinul în paharele a 1200-1300 de persoane. „Am jucat Hora Unirii. Lumea a fost bucuroasă de această iniţiativă. Vinul fiert le-a mai încălzit inima, sufletul", îşi aminteşte cu plăcere Dumitru Moinescu. Preşedintele PDL Medgidia a avut de transmis cetăţenilor un singur mesaj. „Aşa cum înaintaşii, prin unire, au reuşit să aibă o viaţă mai uşoară, mai frumoasă, aşa şi noi putem să depăşim împreună greutăţile actuale şi să avem o viaţă frumoasă în Medgidia", le-a comunicat celor mulţi Dumitru Moinescu. Iniţiativa PDL s-a dovedit a fi şi un exerciţiu moral, nu doar unul patriotic. „Bucuria spontană şi panglicile tricolore purtate de participanţi au reamintit mândria de a fi român, pentru că respectul faţă de ţară începe cu respectul faţă de Medgidia şi faţă de medgidieni!", este de părere Dumitru Moinescu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

nemultumitul

27 Jan, 2012 12:57

In 2008 nu am votat, dar am realizat ca prezentandu-ne mai putini la vot pot castiga cei care cumpara voturi sau manevreaza patura de jos a societatii.Acestia sunt creduli ca si copiii. Voi vota Moinescu,pentru ca el nu ne-a mintit . Abia astept sa scapam de Iordache si caracatita lui.Moinescu cand era Primar venea in mijlocul cetatenilor in orice zi chiar daca nu era sarbatoare. Bravo, domnule Moinescu , esti un adevarat roman si un OM ADEVARAT !

MEDGIDIA

27 Jan, 2012 08:21

Frumos! Frumos din partea d-lui Moinescu. Nu am treaba cu politica dar imi place de acest om,Moinescu. Stie sa fie alaturi de oameni. Iordache ce a facut pentru noi? Nimic,doar a vandut Medgidia. Abia astept sa vina luna mai-iunie sa scap de mafia iordacheana,sa vina Moinescu care ne-a scapat de frig.Acum,d-le Moinescu,stim ca ne veti scapa de saracie. Numai dvs. stiti sa faceti Parcul Industrial.HAI MOINESCU!!!!!!!!am sa beau nu cu paharul cand va castiga Moinescu,ci cu butoiul. Hai MOINESCU!!!!!

Cristina

27 Jan, 2012 06:13

Bravo voua!!!

Articole asemanatoare

Consilierul judeţean Mircea Pintilie are venituri din indemnizaţie, pensie, arendă şi dividende. Anul acesta şi-a vândut bunurile moştenite în 2017! (documente)

05 Jul 2018 3435

UPDATE. Mircea Băsescu a ajuns la Tribunalul Constanţa! Pronunţarea, amânată pe 29 martie (video)

22 Mar 2017 3233

DNA Constanţa nu vrea ca Mircea Băsescu să fie eliberat condiţionat

22 Feb 2017 2402

Mircea Băsescu cere să fie pus în libertate

19 Feb 2017 2057

UPDATE 3 Moinescu, Pleșca și alții, excluși din PNL Medgidia (document)

22 Feb 2016 5251

Coaliție la Medgidia pentru susținerea lui Klaus Iohannis

05 Nov 2014 1918

La Constanţa, ACL nu se teme de migraţia politică!

29 Aug 2014 2604

Zone de picnic la Medgidia, aprobate prin hotărâre de Consiliu Local (galerie foto)

27 Jun 2014 2153

Află ordinea de zi a şedinţei CL Medgidia de joi

25 Jun 2014 1949

Şedinţă de Consiliu Local, joi, la Medgidia Consilierii municipali vor stabili zonele de picnic din oraş

24 Jun 2014 1931

Sute de suținători, prezenți ieri la întâlnirea cu europarlamentarii PDL Vasile Blaga - „După București, Constanța ar trebui să fie a doua forță a României!“ (galerie foto)

16 May 2014 1965