Licitații Constanța Primăria Medgidia cumpără mobilier școlar, materiale didactice și echipamente cu peste 730.000 de euro (DOCUMENT)

  • Atribuirea contractului se va face prin licitație deschisă în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț
Primăria Municipiului Medgidia a deschis procedura pentru atribuirea contractului de achiziționare a mobilierului școlar, materialelor didactice și echipamentelor necesare unităților de învățământ din oraș.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală estimată a contractului este de 3.639.904 lei fără TVA, adică peste 730.000 de euro, la cursul actual.
 
Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.
 
Denumirea contractului este „Achiziționare mobilier pentru Săli de clasă, laboratoare informatică, laboratoare științe, cabinet școlar și psihopedagogic“,  ,,Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din municipiul Medgidia, jud. Constanța“ – PNRR.
 
Conform SEAP, atribuirea contractului se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Durata contractului este de trei luni.
 
În descrierea achiziției se precizează că „obiectivul general constă în primul rând în asigurarea accesului elevilor din cadrul instituțiilor de învățământ din Municipiul Medgidia la procesul de învățare în mediul școlar prin: - dotarea sălilor de clasă cu mobilierul necesar procesului didactic – înființarea/dotarea de laboratoare de științe și a cabinelor școlare cu mobilier“.
 
„În plus, prin proiect va fi asigurată infrastructura tehnologică la nivelul claselor din învățământul preuniversitar și a cadrelor didactice care vor dezvolta abilități în zona competențelor digitale, cu acces la platforme online dedicate, având la dispoziție resurse didactice digitale și multimedia optime“, se mai arată în descrierea disponibilă în SEAP.
 

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 iunie 2024, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până pe 6 septembrie 2024.

 
Potrivit SEAP, persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: „Vrabie Valentin–Primar, Păun Niculae–Viceprimar, Solomon Melania-Secretar general, Copilu Ciprian Viorel–Dir.Ex. Economic, Pascu Cristina-Administrator Public, Mihai Leli –Șef Serviciu Buget Cont., viză CFP, Netejoru Cătălina–Consilier Serviciu Buget-Conta., Ristea Ramona-Bianca-Cons. Servicu Proiecte, Anghel Mădălina-Adriana–Șef Birou Resurse Umane, Popovici Inesa–Cons. Serviciu Proiecte, Anghelescu Anca-Cons.Birou Achiziții Publice, Bran Eugen–Alexandru–Cons. Compartiment Info., Bucur Virgil-Cons. Birou Achizitii Publice, Amucileniței Simona–Marinela–Șef Servicu Proiecte. Cons. locali: Eftimi Sorina; Arslan Ozgϋn; Ismail Feuzi; Rapciuc Bogdan Gheorghe; Zisu Constantin; Omer Metin; Anton Marian Valentin; Scabatura Adrian-Denis; Florea Elena; Oanca Mircea; Menan Samir; Vladescu Luminita; Vlăduț Manuel-Vasile; Daniel Daniela; Mosescu Bogdan-Marian; Lupu Ionut; Sali Sabri; Brânză Dumitru. Popa Veronica-Alina–consultant“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța deschide o nouă procedură pentru modernizarea Poligonului de tragere! Contract estimat la 170.000 de euro (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT și VIDEO Profesorul Tasin Gemil își lansează volumul "Un tătar din România". Evenimentul, găzduit de Biblioteca I.N.Roman din Medgidia (FOTO)

11 May 2024 1139

Licitații Constanța Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu“, reabililtat energetic de Draft Construct SRL. Primăria Medgidia scoate din conturi peste 13 milioane de lei (DOCUMENT)

10 May 2024 460

Eveniment cultural la Casa de Cultură „I.N.Roman“ din Medgidia Tasin Gemil lansează o nouă lucrare - „Un tătar din România“

10 May 2024 596

Artver Center SRL a încheiat contracte în valoare de peste 30.000 de euro cu Primăria Medgidia. Vezi pentru ce (DOCUMENTE)

09 May 2024 420

Mai multe terenuri din Medgidia, județul Constanța, scoase la vânzare. Când are loc licitația?

08 May 2024 453

Cumpărări directe Primăria Medgidia cumpără servicii artistice în valoare de peste 100.000 lei (DOCUMENTE)

08 May 2024 429

Primăria Medgidia scoate din conturi peste 400.000 de lei pentru un eveniment inedit, organizat de Ziua Copilului (DOCUMENT)

08 May 2024 465

Proiectul, depus la APM Constanța Primăria Medgidia va investi într-un ansamblu mixt cu funcțiunea predominantă de educație (DOCUMENT)

08 May 2024 357

Judecătoria Medgidia a respins contestația Iusein Visel poate candida la alegerile locale pentru Primăria comunei Dobromir

07 May 2024 555

Cumpărări directe Constanța Primăria Medgidia, licitație deschisă pentru servicii de asistență și dezvoltare programe software (DOCUMENT)

02 May 2024 1219

Cumpărări directe Spectre Fit Concept SRL din Constanța va asigura dirigenția de șantier pentru reabilitarea energetică a Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu“ din Medgidia (DOCUMENT)

01 May 2024 337

Primăria Constanța la judecată cu o firmă din Medgidia! Dosarul, pe rolul Curții de Apel Constanța

29 Apr 2024 521

Corina Antonela Cristian, candidatul AUR la Primăria Bărăganu, obligată de instanță să-i achite Magdalenei Neague, actualul primar, 3.000 de lei

29 Apr 2024 708

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Melaniei Solomon, secretar general UAT la Municipiul Medgidia (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 541

Licitații Constanța Primăria Medgidia, achiziție de energie electrică (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 529