Președintele a semnat dispoziția Un inspector superior și-a cerut transferul de la Consiliul Județean la Biroul Vamal Constanța Sud

  • Deși conținutul dispoziției nu este disponibil (n.r. acesta este noua abordare a CJC în materie de dispoziții), din informațiile noastre, funcționarul public - inspector, clasa I, grad profesional superior - Serviciul Control care și-a cerut transferul este Doina Monica Nicolau
  • Potrivit celei mai recente declarații de avere, Nicolau deține alături de alți moștenitori 8.5 ha de teren agricol în comuna Agigea iar în 2022 a achiziționat 350 mp în orașul Techirghiol
  • În ultimul an fiscal a încasat de la CJC salarii în valoare de 47.200 lei, în timp ce soțul său a avut venituri de aproape 83.000 lei
  • În cadrul Serviciului Control mai activează Doru Adrian Sponte care figurează ca șef serviciu potrivit site-ului CJC, consilierii Daniel Dragomir și Vadim Corneliu Ruse și inspectorul Ovidiu Tiberiu Iancu


Pe site-ul Consiliului Județean Constanța a fost publicat titlul dispoziției nr 264 din 23 ianuarie 2024 privind transferul în interesul serviciului al unui funcționar public - inspector, clasa I, grad profesional superior - Serviciul Control, în cadrul Compartimentului Mărfuri și Călători - Biroul Vamal de Frontieră Constanța Sud - Direcția Regională Vamală București - Autoritatea Vamală Română, începând cu data de 29.01.2024.
 
Deși conținutul dispoziției nu este disponibil (n.r. acesta este noua abordare a CJC în materie de dispoziții), din informațiile noastre, funcționarul public - inspector, clasa I, grad profesional superior - Serviciul Control care și-a cerut transferul este Doina Monica Nicolau.
 
Potrivit celei mai recente declarații de avere, Nicolau deține alături de alți moștenitori 8.5 ha de teren agricol în comuna Agigea iar în 2022 a achiziționat 350 mp în orașul Techirghiol.
 
La categoria clădiri, Nicolau a declarat două case, una din moștenire și un apartament de 51 mp, toate în Constanța.
 
În ceea ce privește interesele, angajata Consiliului Județean a declarat că este membru în sindicatul SAPL al CJC.
 
Până să devină angajat al CJ Constanța, Doina-Monica Nicolau a mai lucrat la Primăria Năvodari dar și la o societate privată, Lira Invest&Management SRL.
 
În ultimul an fiscal a încasat de la CJC salarii în valoare de 47.200 lei, în timp ce soțul său a avut venituri de aproape 83.000 lei.
 

În cadrul Serviciului Control mai activează Doru Adrian Sponte care figurează ca șef serviciu potrivit site-ului CJC, consilierii Daniel Dragomir și Vadim Corneliu Ruse și inspectorul Ovidiu Tiberiu Iancu.
 
 

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 

Citește și:

Președintele CJC și-a desemnat reprezentantul în CA-ul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă ,,Albatros” Constanța (DOCUMENTE)

 

 

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CJ Constanța Rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli pe anul 2024, pentru Teatrul de Stat Constanța, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

25 May 2024 115

Organizarea Festivalului „Mamaia” În ședința CJ Constanța se așteaptă aprobarea protocolului încheiat între organizatori (DOCUMENT)

25 May 2024 298

Rezilierea contractului se află în atenția judecătorilor de la finele anului 2020 Se actualizează documentația pentru sediul Serviciului de Medicină Legală Constanța

25 May 2024 274

Consiliul Județean Constanța aprobă indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea Palatului Administrativ

25 May 2024 289

Ședință CJ Constanța Rectificarea bugetului Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” pe ordinea de zi (DOCUMENT)

25 May 2024 284

Ședință CJ Constanța Clădirile la fostul Spital de Oase de la Eforie vor fi demolate. Ce se va construi în locul său?

24 May 2024 786

Ședință CJ Constanța Majorare cu 60 de lei a cuantumului burselor pentru elevii de la unitățile de învățământ special, până la finalul anului școlar în curs (DOCUMENT)

24 May 2024 409

Ședință CJ Constanța Modificarea Organigramei și Statului de funcții pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 May 2024 304

Ședință CJ Constanța Rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța pe anul 2024, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

24 May 2024 221

UPDATE. Ședință CJC Pe 2 iunie expiră mandatele administratorilor! Vot tardiv pentru selecția membrilor Consiliului de administrație al societății Drumuri Județene? (DOCUMENTE)

24 May 2024 508

Ședință CJC Unul dintre proiecte vizează modificarea și completarea actului constitutiv al Drumuri Județene Constanța SA (DOCUMENT)

24 May 2024 436

Ședință CJ Constanța Rectificarea bugetului Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Constanța pe anul 2024, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 May 2024 272

Ședință CJC Proiectul despre aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru modernizarea DJ 392- Vânători – Pecineaga, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENT)

24 May 2024 260

Ședință CJC Retragerea județul Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța intră din nou la vot (DOCUMENT)

24 May 2024 375

Proiect de hotărâre de CJC privind repartizarea a încă unui birou pentru Federația Română de Oină în blocul L4 din Constanța (DOCUMENT)

24 May 2024 419