Președintele a semnat dispoziția Un inspector superior și-a cerut transferul de la Consiliul Județean la Biroul Vamal Constanța Sud

  • Deși conținutul dispoziției nu este disponibil (n.r. acesta este noua abordare a CJC în materie de dispoziții), din informațiile noastre, funcționarul public - inspector, clasa I, grad profesional superior - Serviciul Control care și-a cerut transferul este Doina Monica Nicolau
  • Potrivit celei mai recente declarații de avere, Nicolau deține alături de alți moștenitori 8.5 ha de teren agricol în comuna Agigea iar în 2022 a achiziționat 350 mp în orașul Techirghiol
  • În ultimul an fiscal a încasat de la CJC salarii în valoare de 47.200 lei, în timp ce soțul său a avut venituri de aproape 83.000 lei
  • În cadrul Serviciului Control mai activează Doru Adrian Sponte care figurează ca șef serviciu potrivit site-ului CJC, consilierii Daniel Dragomir și Vadim Corneliu Ruse și inspectorul Ovidiu Tiberiu Iancu


Pe site-ul Consiliului Județean Constanța a fost publicat titlul dispoziției nr 264 din 23 ianuarie 2024 privind transferul în interesul serviciului al unui funcționar public - inspector, clasa I, grad profesional superior - Serviciul Control, în cadrul Compartimentului Mărfuri și Călători - Biroul Vamal de Frontieră Constanța Sud - Direcția Regională Vamală București - Autoritatea Vamală Română, începând cu data de 29.01.2024.
 
Deși conținutul dispoziției nu este disponibil (n.r. acesta este noua abordare a CJC în materie de dispoziții), din informațiile noastre, funcționarul public - inspector, clasa I, grad profesional superior - Serviciul Control care și-a cerut transferul este Doina Monica Nicolau.
 
Potrivit celei mai recente declarații de avere, Nicolau deține alături de alți moștenitori 8.5 ha de teren agricol în comuna Agigea iar în 2022 a achiziționat 350 mp în orașul Techirghiol.
 
La categoria clădiri, Nicolau a declarat două case, una din moștenire și un apartament de 51 mp, toate în Constanța.
 
În ceea ce privește interesele, angajata Consiliului Județean a declarat că este membru în sindicatul SAPL al CJC.
 
Până să devină angajat al CJ Constanța, Doina-Monica Nicolau a mai lucrat la Primăria Năvodari dar și la o societate privată, Lira Invest&Management SRL.
 
În ultimul an fiscal a încasat de la CJC salarii în valoare de 47.200 lei, în timp ce soțul său a avut venituri de aproape 83.000 lei.
 

În cadrul Serviciului Control mai activează Doru Adrian Sponte care figurează ca șef serviciu potrivit site-ului CJC, consilierii Daniel Dragomir și Vadim Corneliu Ruse și inspectorul Ovidiu Tiberiu Iancu.
 
 

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 

Citește și:

Președintele CJC și-a desemnat reprezentantul în CA-ul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă ,,Albatros” Constanța (DOCUMENTE)

 

 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Județean Constanța Mai multe proiecte și evenimente culturale de interes public general, regional sau județean s-au calificat. Iată lista proiectelor

26 Apr 2024 420

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 464

Tulcea Sorin Grindeanu, în vizită la conferința de recepție a Aeroportului „Delta Dunării” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 496

Fost contracandidat al lui Nicolae Manolescu la funcția de președinte al Uniunii Scriitorilor a devenit consilier al președintelui Consiliului Județean Constanța

24 Apr 2024 564

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 722

Licitații publice CJC cumpără dotări în cadrul proiectului „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

24 Apr 2024 308

Mihai Lupu, despre refuzul consilierilor județeni de a vota retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă (VIDEO)

24 Apr 2024 664

CJ Constanța achiziționează 25 de microbuze electrice pentru UAT-urile din județ (VIDEO)

24 Apr 2024 627

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 674

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 858

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 539

Cumpărări directe Tectonic Green Energy SRL face mentenanță preventivă la centralele termice ale Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

23 Apr 2024 316

Consiliul Județean Constanța va semna contractul pentru dotarea cu microbuze electrice a școlilor din județ

22 Apr 2024 807

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 1298

Proiectul de hotărâre pe ordinea de zi a ședinței CJ Constanța Se înființează Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor în comuna Topraisar (DOCUMENT)

22 Apr 2024 2468