Știri Constanța Președintele CJC și-a eliberat din funcție un consilier personal. Despre cine este vorba? (DOCUMENT)



Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a semnat recent o dispozție privind eliberarea din funcția de consilier la Cabinetul Președintelui a Mădălinei Mirea, începând cu data de 15.09.2023.

Mirea a fost consilier pe probleme de cultură al președintelui CJC, din martie 2022, după ce actorul și regizorul Lică Gherghilescu și-a încetat raporturilor de serviciu cu cabinetul șefului CJC.

Mădălina Mirea a mai ocupat în trecut și funcția de  șef Serviciu Departament Expoziţii- Documentare- Patrimoniu în cadrul Centrului Cultural „Palatele Brâncovenești” din Capitală.

A fost muzeograf, expert în bunuri cu semnificație artistică si președinte co-fondator al Fundației Radu Bogdan.  Este curator și redactor de texte de critică de artă și de patrimoniu, pentru reviste de profil. A fost discipol al lui Radu Bogdan, unul dintre cei mai mari istorici de artă din România, cel căruia îi datorăm monografia pictorului Ioan Andreescu.


Citește și:

Un nou consilier personal. Cine i-a luat locul lui Vasile Gherghilescu la dreapta președintelui Consiliului Județean Constanța? (DOCUMENTE)
 




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Muzeul de Artă Constanța organizează expoziția „Undeva în timp”, din 21 aprilie

19 Apr 2023 1104

Un nou consilier personal. Cine i-a luat locul lui Vasile Gherghilescu la dreapta președintelui Consiliului Județean Constanța? (DOCUMENTE)

16 Mar 2022 3805

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 21 iunie 2019

27 Jun 2019 2154

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 3 iunie 2019

04 Jun 2019 3346