Un nou consilier personal. Cine i-a luat locul lui Vasile Gherghilescu la dreapta președintelui Consiliului Județean Constanța? (DOCUMENTE)

  • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a semnat recent o dispozție privind numirea în funcția de consilier la Cabinetul Președintelui a Mădălinei Mirea, începând cu data de 08.03.2022
  • Mădălina Mirea a fost până la sfârșitul anului trecut, șef Serviciu Departament Expoziţii- Documentare- Patrimoniu în cadrul Centrului Cultural „Palatele Brâncovenești” din Capitală.
  • Potrivit Cv-ului care poate fi consultat în secțiunea „documente”, Mirea a mai activat în cadrul Bibliotecii Naționale dar și ca muzeograf la Teatrul Naţional I.L. Caragiale Bucureşti sau ca istoric de artă și analist în cadrulu Institutului Naţional al Patrimoniului
  • Mădălina Mirea este constănțeancă, absolventă a Liceului de Filologie ” George Călinescu” din Constanța, ulterior a Facultății de Litere din cadrul Universității București și Universității de Arte
 

 
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a semnat recent o dispozție privind numirea în funcția de consilier la Cabinetul Președintelui a Mădălinei Mirea, începând cu data de 08.03.2022.

Mirea este noul consilier pe probleme de cultură al președintelui CJC, după ce în luna februarie, Lică Gherghilescu și-a încetat raporturilor de serviciu cu cabinetul șefului CJC.

Mădălina Mirea a fost până la sfârșitul anului trecut,  șef Serviciu Departament Expoziţii- Documentare- Patrimoniu în cadrul Centrului Cultural „Palatele Brâncovenești” din Capitală.

A fost muzeograf, expert în bunuri cu semnificație artistică si președinte co-fondator al Fundației Radu Bogdan.  Este curator și redactor de texte de critică de artă și de patrimoniu, pentru reviste de profil. A fost discipol al lui Radu Bogdan, unul dintre cei mai mari istorici de artă din România, cel căruia îi datorăm monografia pictorului Ioan Andreescu.

Potrivit Cv-ului care poate fi consultat în secțiunea „documente”, Mirea a mai activat în cadrul Bibliotecii Naționale dar și ca muzeograf la Teatrul Naţional I.L. Caragiale Bucureşti sau ca istoric de artă și analist în cadrulu Institutului Naţional al Patrimoniului.

Mădălina Mirea este constănțeancă, absolventă a Liceului de Filologie ” George Călinescu” din Constanța, ulterior a Facultății de Litere din cadrul Universității București și Universității de Arte.
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Lică Gherghilescu părăsește Cabinetul Președintelui CJC. Contractul său a încetat și se pare că nu a fost reînnoit

Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu și-a făcut echipa. Și-a desemnat consilierii personali, pe administratorul județului dar și pe șeful Corpului de Control (documente)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

2.6 milioane de euro puse la bătaie Consiliul Județean Constanța, programul de finanțări nerambursabile pentru anul 2024(DOCUMENT)

27 Feb 2024 578

Directorul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia conduce Comisia de evaluare anuală a lui Aurel Mototolea, managerul MINAC (DOCUMENT)

25 Feb 2024 593

Se prevalează de faptul că studiul ar fi o lucrare științifică Expertiza care ar recomada demolarea bazarului Gorbaciov, ținută la secret de conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL!

25 Feb 2024 2515

Când are loc și cine face parte din comisia de evaluare anuală a Leliei Rus Pîrvan, managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)

24 Feb 2024 1076

Contractul de reabilitare a MINAC a fost reziliat În sedința de CJC se propune achiziția de servicii juridice în vederea apărării intereselor județului Constanța în procesele cu SC Actaeon Invest SA(DOCUMENT)

16 Feb 2024 1501

Ședință CLM Municipalitatea vrea să modernizeze iluminatul public din cartierul Veterani! Proiectul este implementat de Administrația Fondului pentru Mediu (DOCUMENT)

12 Feb 2024 732

Ședință CLM Proiectul de reabilitare a malurilor lacului Tăbăcărie, majorat cu aproape 3 milioane de euro (DOCUMENT)

11 Feb 2024 919

Activează în Comisia pentru învățământ Consilierul local municipal PSD, Irinela Nicolae și-a prezentat raportul de activitate pentru anul 2023 (DOCUMENT)

17 Jan 2024 686

Cine i-a luat locul fostului director CJC, Ermil Chelariu, suspendat din funcție și trimis în judecată de DNA Constanța pentru folosire de informații nedestinate publicității (DOCUMENT)

12 Jan 2024 1965

Consilierul detașat toamna trecută de la Consiliul Județean își va continua activitatea în Prefectura Constanța (DOCUMENT)

08 Jan 2024 758

Retrospectivă 2023 Primăria Constanța Decizii controversate,fonduri europene pierdute, demisii și punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva edilului Vergil Chițac

05 Jan 2024 1555

Investitorul, inactiv fiscal Consiliul Local Constanța a oprit construcția unui bloc de 3 etaje pe un spațiu din stațiunea Mamaia, zona Satul de Vacanță (DOCUMENT)

29 Dec 2023 4940

Licitații publice Serviciul de mentenanță a sistemului de plată a parcărilor publice prin sms din municipiul Constanța, scos la licitație pentru suma record de 380.729 euro!

28 Dec 2023 1025

Ședință CLM Prelungirea cu 12 luni a contractului dintre Primăria Constanța și firma care administrează Cimitirul Municipal, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

26 Dec 2023 1541

Ședință CLM Consilierii locali decid după Crăciun, dacă Omonia Trading SRL va cumpăra un teren din Mamaia. Legături cu Mazăre, Constantinescu şi Strutinsky (DOCUMENT)

24 Dec 2023 1042