Armaghedonul politicienilor

Parlamentari constanteni in vizorul lui Nastase

Pe e-mail-ul redactiei noastre a aparut, ieri, o asa-zisa "Lista neagra a Partidului Social Democrat", propusa de "tandemul Nastase-Gusa" # Aceasta contine numele anumitor parlamentari care nu vor mai fi trecuti pe listele viitoarelor alegeri * Lista la care facem referire se intituleaza "Armaghedon XXL" * Se pare ca lista cu pricina s-a intocmit pe baza rezultatelor slabe in judet si parlament, a implicarii in scandaluri locale si a imaginii negative in presa * Tudor Balta ne-a declarat ca "totul este o gluma proasta" * Alti parlamentari nu au avut telefoanele deschise sau erau plecati din tara

Dupa "Scandalul baronilor locali din PSD", ieri, pe adresele principalelor cotidiene din tara a fost trimis un e-mail in care este incriminata o parte a parlamentarilor din tara, printre care si cativa constanteni. "Lista neagra a parlamentarilor PSD", subintitulata "Armaghedon XXL", cuprinde aproape o suta de nume, nume care mai de care mai sonore. In insiruirea de nume care, asa cum se spune, este "propusa de tandemul Nastase-Gusa pentru a nu mai fi trecuti pe viitoarele liste de alegeri" se afla si cinci constanteni. Cei in cauza sunt acuzati de activitate slaba, implicare in scandaluri locale si imagine negativa in presa. Lista care ne-a parvenit ieri cuprinde 96 de nume, dar, spun autorii anonimi, aceasta va fi completata in zilele urmatoare. Printre parlamentarii ale caror nume au fost trecute in prima parte a listei se afla senatorul Dan Nicolae Rahau, precum si deputatii Stefan Giuglea, Aurel Daraban, Marian Adrian Motoc si Tudor Balta. Ieri am incercat sa luam legatura cu cei incriminati. Singurii care ne-au raspuns la telefonul mobil au fost Tudor Balta si Marian Motoc. Balta a declarat ca totul nu poate fi decat o gluma proasta, iar cel de-al doilea ca nici nu stie de existenta acestei liste si, atata timp cat nu stie, nici nu are ce sa comenteze. In zilele urmatoare vom reveni asupra subiectului, completandu-l, daca va fi cazul, si cu alte nume.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministrul Apărării, mesaj de Ziua Națională a României - „ Românii își prețuiesc militarii și își pun încrederea în ei“

30 Nov 2023 841

Bancul zilei. Un bărbat sună la alcoolici anonimi

01 Apr 2022 1489

Editorial Solidaritatea nu are frontiere. Sportul constănțean, mângâiere pentru suflete hăituite de războiul din Ucraina

12 Mar 2022 3979

Mobilizare excepțională pentru Lucian Velea, creatorul Citatepedia.ro! Constănțeanul are încă nevoie de sprijin!

06 Apr 2021 2682

17 septembrie 1973 S-a înfiinţat Cenaclul "Flacăra", sub conducerea poetului Adrian Păunescu

17 Sep 2020 7033

Ce spune preşedintele ÎCCJ despre Laura Codruţa Kovesi, care a obţinut cele mai multe voturi în Comisia LIBE a Parlamentului European

27 Feb 2019 1650

Editorial Unde alegem să trăim? Viaţa la oraş, mai încărcată de stres decât viaţa la ţară?

03 Nov 2018 2397

Firme cu acţiuni la purtător din judeţul Constanţa Azi - Şantierul Naval Buta & CO, Tan Steel Recycling, Unelma, VLR Value Investment, Water Power Energy, Ynua Venture (episodul VIII)

25 Jul 2017 5726

Firme cu acţiuni la purtător din judeţul Constanţa Azi - Nunta Zamfirei SA, Ostrovit SA, Practic Center SA, Recycling Mat SA, Seta South East Trading Agency SA (episodul VII)

24 Jul 2017 4800

Firme cu acţiuni la purtător din judeţul Constanţa Azi - Macnav SA, Marcostar Construct Stil SA, Marena Trading 2001 SA, Mega-Vet & Pet SA, Metal Line Automatic SA (episodul VI)

22 Jul 2017 5108

Firme cu acţiuni la purtător din judeţul Constanţa Azi - Eurotranzit 2000 SA, Gecom Trade Invest SA, Globus-Prod SA, Holiday Tour SA, Le Mogul Investment SA (episodul V)

21 Jul 2017 4210

Firme cu acțiuni la purtător din județul Constanța Azi, Comat, Condemar, DEP Consulting Management, Euroconstruct Consulting, New Home Construct, New Open Sector (episodul IV)

20 Jul 2017 4950

Firme cu acţiuni la purtător din judeţul Constanţa Azi, şase societăţi - Aqua Invest, Argenta Instalaţii, Argenta, Avantech Cont, Black Waters şi Prodexport Logistics (episodul III)

19 Jul 2017 7395

Firme cu acţiuni la purtător din judeţul Constanţa. Azi, societăţi din jurul familiei Babinciuc (episodul II)

18 Jul 2017 5334

Firme cu acţiuni la purtător din judeţul Constanţa. Cine se află în spatele afacerilor de milioane de lei?

17 Jul 2017 12101