Alegeri locale 2020

#alegerilocale2020 Stelian Ion și Remus Negoi (USR), în conferință de presă, după aflarea rezultatelor alegerilor (LIVE VIDEO)

USR Constanța organizează astăzi, 28 septembrie 2020, o conferință de presă, cu privire la rezultatele alegerilor locale pentru municipalitate și Consiliu Județean.

Prezenți la conferința organizată la sediul partidului sunt Stelian Ion, candidatul la Primăria Constanța și Remus Negoi, candidatul la Consiliul Județea Constanța.

A luat cuvântul Remus Negoi. „Suntem aici, în conferință de presă, lucru pentru care vă mulțumesc pentru prezență pentru a vă prezenta încă o dată echipa minunată cu care al puptat cu cele două mari partide din județ și municipiu. Rezultatele sunt cele prezentate, și cele parțiale și finale. Aș vrea să vorbesc foarte puțin de rezultatele de la CJ, unde am fost direct implicat. Rezutlatele parțiale sunt cele care au apărut și în presă. Candidatul PNL este cel câștigător. Îl felicit cu ocazia aceasta. Lupta a fost acerbă, și nu de puține ori a fost inegală. Resursele noastre nu s-au comparat cu resursele lor. Sper că cel care a câștigat să își respecte măcar o parte din promisiune. Echipa noastră din CJ va depune eforturi enorme ca proiectele să fie puse în practică”, a spus Negoi.

Stelian Ion a luat cuvântul. „Constanța va renaște! Îi vom forța, îi vom obliga, căci fără noi nu are cum. Este bizar că în ciuda rezultatelor unor alegeri, în ciuda faptului că nu ai fost clasat pe locul I, primești felicitări”, a spus Stelian. „Este fabulos că am scăpat de PSD, și nu pentru că nu ne plac aceste litere”, a mai spus Stelian Ion. De altfel, a spus că PSD pleacă într-un concediu prelungit de la Constanța.

Candidatul USR la primărie a spus că  „dacă am fi avut alegeri în două tururi astăzi, USR-Plus ar fi câștigat și Primăria Constanța. De aceea PNL nu a dorit să impună această lege în Parlament. Din 2024, în România, vom avea alegeri în două tururi și lucrurile vor sta altfel”.

„Despre colaborarea noastră cu viitorul primar... Rezultatul fiind de aproximativ de 4.000 de voturi, nu vom contesta. Vă amintiți cu toții că era numit de colegii din PNL că ar fi o persoană care nu știe să lucreze în echipă. Avem mari rezerve față de această persoană, care într-un mod de neacceptat a lansat atacuri asupra noastră. Cu aliații nu te porți în acest fel. Vom vedea dacă își va încheia mandatul. A fost sesizat Parchetul și ANI. Vrem să transmitem un mesaj liberarilor, care mulți sunt foarte supărați pentru că știu că nu este o soluție bună. Vom colabora cu consilierii locali PNL, vom veni cu acest proiect în fața Constanței. „Constanța Renaște” este proiectul nostru. Vom veni cu multe proiecte. Dacă cumva PNL nu-și dorește să refacă USL la Constanța și să facă o colaborare cu PSD, avem disponibilitatea unui dialog, mai degrabă cu consilierii PNL, nu cu actualul primar și încet-încet vom face lucruri foarte bună. Mergem la Primărie cu această echipă nemaipomenită”, a mai adăugat Ion Stelian.

A mai spus că au cel mai bun program și cea mai bună echipă. „Veți vedea niște consilieri care nu dorm în front, activi, care vor face diferența. În toată perioada asta, ce am spus, am și făcut. Nu v-am mințit. Am prezentat în alegeri și sondaje. Dacă nu existau acele manipulări, sunt convins că astăzi am fi fost în altă situație. Nu este vremea de văicăreli, nu e vremea să ne uităm înapoi. Constanța trebuie să renască, iar această echipă va fi acest motor”, a spus Stelian Ion.

„Mulțumiri, mii de mulțumiri tuturor celor care ne-au votat!”, a adăugat Stelian Ion.

„Este posibil să avem 9 mandate, vom vedea dacă se confirmă cifra”, a spus Stelian, în legătură cu numărul de consilieri locali.

„Legat de negocieri, ele vor fi în jurul acestui program, a asumării a celeilalte echipe de realizare a acestor puncte. Dincolo de cine este primar, viceprimar, ne interesează ca atunci când vom trage linie, dacă nu, toate proiectele vor renaște, marea lor majoritate să fie realizate”, a spus Stelian Ion.


Remus Negoi a punctat că o să aibă în jur de 4-5 consilieri la Consiliul Județean Constanța. „La Agigea, am avut o situație și am pierdut la o diferență de aproximativ 30 de voturi. Am întețeles că colegii mei vor dori să facă contestație”, a adăugat Negoi, care a mai spus că fisura realizată de USR-Plus va aduce schimbare la Constanța.

„Vreau să vă reamintesc că este prima oară când participăm la alegerilor locale, iar pentru o primă candidatură este un rezultat încurajator”, a adăugat Stelian Ion.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alianța USR-PLUS Constanța a depus candidaturile pentru parlamentare

22 Oct 2020 1699

Ce spune deputatul USR, Stelian Ion, despre acordul pentru centrala de la Cernavodă și ideea coridorului Constanța-Gdansk

13 Oct 2020 2256

LIVE VIDEO & TEXT Formarea majorității în Consiliul Local Constanța. Ce spun reprezentanții USR PLUS

02 Oct 2020 1173

#alegerilocale2020 Echipele USR PLUS din Consiliul Local și Județean vor depune eforturi ca proiectele votate de constănțeni să fie puse în practică

29 Sep 2020 530

Numărătoarea, pe final, la Constanța. Câți constănțeni au votat cu Vergil Chițac, Stelian Ion și Decebal Făgădău

28 Sep 2020 4886

#alegerilocale2020 Stelian Ion - ”Suntem în fața unui moment istoric. În Constanța, scriem istorie!” (video)

28 Sep 2020 2065

PNL Constanţa, declarații după anunţarea exit poll-ului

27 Sep 2020 2338

LIVE VIDEO USR PLUS Constanța, declarații după anunţarea exit poll-ului

27 Sep 2020 2842

Atmosfera la PSD, PNL și USR PLUS Constanța, înainte de anunțarea exit poll ului (video)

27 Sep 2020 1393

UPDATE Constanța exit poll. Rezultate alegeri locale 27 septembrie 2020

27 Sep 2020 12521

Stelian Ion a votat! Declarații

27 Sep 2020 984

#alegerilocale2020 USR PLUS Constanța prezintă proiecte pe final de campanie electorală (LIVE TEXT + GALERIE FOTO)

24 Sep 2020 718

#alegerilocale2020 Stelian Ion, candidat USR PLUS – “27 septembrie este despre viitorul copiilor noștri aici, acasă, la Constanța. Este despre noi toți într-un oraș curat, verde, civilizat și prosper”! (video)

23 Sep 2020 1502

#alegerilocale2020 VIDEO Dacian Cioloș, copreședinte USR-Plus, despre candidatul Stelian Ion pentru Primăria Constanța

23 Sep 2020 642

LIVE TEXT #alegerilocale2020 Dacian Cioloș, prezent la Constanța. USR-Plus Constanța, conferință lângă statuia Victoriei

22 Sep 2020 797