#ConstantaEsteBine

#ConstantaEsteBine Fotbalistul Alexandru Cicâldău, de la Universitatea Craiova, s-a alăturat campaniei caritabile derulate de Parohia Topraisar (galerie foto)

Printre cei care s-au alăturat și au sprijinit campanile de milostenie derulată, cu ajutorul voluntarilor, de Parohia Topraisar în aceste vremuri grele (din pricina pandemiei de coronavirus), s-a aflat și fotbalistul Alexandru Cicâldău (22 de ani), de la Universitatea Craiova, internațional al României.

Acesta s-a născut la Satu Nou, în județul Constanța, și a fost lansat în fotbalul mare de FC Viitorul Constanța, unde a fost promovat din Academia Hagi. La echipa din Bănie a fost transferat în anul 2018. Alex, care joacă mijlocaș, este una dintre piesele de bază ale U Craiova, golgeter al echipei în acest sezon, cu zece reușite, cotă care-l plasează actualmente pe poziția secundă în ierarhia golgeterilor Ligii 1, la egalitate cu Valentin Gheorghe, de la Astra Giurgiu.
Într-o postare pe pagina proprie de Facebook, la începutul acestei luni, Parohia Topraisar, din județul Constanța, a anunțat că Alex s-a alăturat și el demersului de a-i ajuta pe cei în nevoie.

„Azi (n.r. postare pe 1 aprilie), am continuat frumoasa noastră acțiune de milostenie și am împărțit peste 120 de pechete cu mâncare caldă în satele comunei Topraisar, Movilița și Potârnichea. Am mers la 22 de persoane izolate la domiciliu și pentru aceasta mulțumim Primăriei Topraisar, că ne-a pus la dispoziție lista cu aceste persoane. Iar apoi am mers la familiile numeroase, cu mulți copilași, și la cei bătrâni, pe care îi știam și care aveau mare nevoie! Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au ajutat în această campanie și de asemenea în viitoarele campanii de caritate. Sunt multe persoane care au fost și sunt lângă noi, știuți de Dumnezeu și noi, dar vreau să menționez în mod aparte, pentru că este o onoare pentru noi, ca un om ca și Alexandru Cicâldău, component al echipei naționale de fotbal, fost component al echipei naționale de tineret, care a făcut senzație la Campionatul European de tineret de astă vară și actualmente jucător al Universității Craiova, s-a alăturat acestei minunate campanii.
Pachetele împărțite au conținut o porție caldă de fasole, șnițel de soia, mai multe pâini și câte o sticluță de mir!
Mulțumim tuturor și să ne ajute Bunul Dumnezeu pe mai departe să rămînem cu toții sănătoși!“, a fost mesajul Parohiei Topraisar.

Sursa foto: 1 (cu rol ilustrativ) - ZIUA de Constanța; galerie - Facebook (Parohia Topraisar)

Citește și:

Campania „Campionii strâng rândurile“ Cine a câștigat la licitație costumul de gimnastică al Simonei Amânar și medalia Elizei Samara

#ConstantaEsteBine Un costum de gimnastică al Simonei Amânar și o medalie a Elizei Samara, licitate în campania „Campionii strâng rândurile“

#ConstantaEsteBine Handbalistul Ionuț Iancu, de la HC Dobrogea Sud Constanța, a interpretat la vioară „Ave Maria“ (video)

#ConstantaEsteBine Tricoul lui George Buricea, cel mai scump al unui handbalist român vândut la licitația pentru sprijinirea Sucevei în lupta cu COVID-19 (galerie foto)

Coronavirus. Campanie de strângere de fonduri lansată de Atena Sport Club Constanța „Arată că îți pasă și oferă o medalie!“
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbalistul Alexandru Cicâldău, special de mic. Povestește Izmir Abdulgani „Când joacă băieții de la Medgidia, să-l vedem pe «blondul»?“ (galerie foto)

02 May 2020 7480

Transferat de la FC Viitorul. „A fost dorit insistent“ Alexandru Cicâldău va purta la CSU Craiova numărul 10 pe tricou

07 Jul 2018 2004

Alexandru Cicâldău, transfer de la FC Viitorul la o echipă din Liga 1

06 Jul 2018 1365

FC Viitorul, o nouă victorie în stagiul din Polonia. Golaveraj 14-0 în cele trei amicale de la reluarea pregătirii (galerie foto)

27 Jun 2018 981

Alexandru Cicâldău, de la FC Viitorul, în lotul României pentru meciul de astăzi, cu Finlanda

05 Jun 2018 1190

UPDATE. Alexandru Cicâldău, de la FC Viitorul, titular în amicalul România - Chile

31 May 2018 1147

Evoluţii de top. Tânărul mijlocaş de la FC Viitorul, la echipa naţională Alexandru Cicâldău - „Am avut un sezon senzaţional”

24 May 2018 2926

FC Viitorul, întrecută în clasament de Astra Giurgiu, cu care joacă vineri, la Ovidiu Alexandru Cicâldău - „Încă sperăm la locul trei“

02 May 2018 1086

Alexandru Cicâldău, de la FC Viitorul „Debutul la Naţionala mare e un pas important pentru mine“

30 Mar 2018 1156

Alexandru Cicâldău, de la FC Viitorul, în lotul tricolor Ce televiziune transmite meciul de fotbal de marţi România - Suedia

27 Mar 2018 1345

Alexandru Cicâldău, de la FC Viitorul, debut în Naționala mare a României, care a învins Israel în deplasare

24 Mar 2018 2115

România, cu Alexandru Cicâldău, de la FC Viitorul, în lot, joacă astăzi cu Israel

24 Mar 2018 1530

FC Viitorul va susţine în weekend un meci amical cu Juventus

19 Mar 2018 986

Alexandru Cicâldău, în premieră la reprezentativa de seniori FC Viitorul are şase fotbalişti la Naţionala de tineret a României

19 Mar 2018 1240

Alexandru Cicâldău, de la FC Viitorul, convocat la Națională pentru meciurile cu Israel și Suedia

17 Mar 2018 2590