#ConstantaEsteBine

#ConstantaEsteBine Spitalul Municipal Medgidia, sponsorizat de CEC Bank pentru achiziția de echipamente și materiale de protecție


Instituția financiară cu cea mai lungă tradiție și cea mai extinsă rețea teritorială din România, CEC Bank, se alătură luptei împotriva răspândirii pandemiei de coronavirus. CEC Bank a sponsorizat cu100.000 de lei Spitalul Municipal Medgidia pentru achiziția de echipamentele de protecție și materiale necesare în această perioadă. Pe lângă Spitalul Municipal Medgidia, au fost sponsorizate alte 8 unități spitalicești din cele mai afectate regiuni ale țării, pentru achiziția de echipamentele de protecție și materiale necesare pentru personalul din spitalele din România. Valoarea totală a sponsorizărilor acordate de CEC Bank către spitale se ridică la aproximativ 1.000.000 de lei.
 
„CEC Bank s-a implicat în cauze relevante pentru români și pentru comunitățile aflate în nevoie. Sponsorizăm aceste nouă spitale din orașe mai mici –dar care se află în comunitățile cele mai afectate de noul coronavirus. De asemenea, am lansat oferte speciale de creditare pentru salariații din spitale - pentru a ne arăta recunoștința față de cei care luptă în prima linie și au grijă de noi și am luat măsuri speciale pentru plata pensiilor,  pentru a proteja persoanele vârstnice, cei mai vulnerabili în fața acestei boli”, a declarat Bogdan Neacșu, președinte, director general CEC Bank.
 
Au fost sponsorizate nouă spitale din București și din orașe medii și mici din opt județe unde se înregistrează un număr mai ridicat de îmbolnăviri decât media la nivelul țării:Constanța (Spitalul Municipal Medgidia), Suceava (Spitalul Județean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou Suceava), Timiș (Spitalul Municipal "Dr. Teodor Andrei" Lugoj), Alba (Spitalul Municipal Blaj), Hunedoara (Spitalul Municipal Orăștie), Brașov (Spitalul Municipal „Aurel Tulbure” Făgăraș), Neamț (Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț) și Galați (Spitalul Municipal "Anton Cincu" Tecuci).
 
Alte măsuri luate de CEC Bank în contextul pandemiei de COVID-19: toți clienții CEC Bank pot beneficia de aplicația de Mobile Banking gratuit, timp de 6 luni. Oferte speciale pentru salariații din spitale la creditele de consum (detalii) și la creditele pentru locuințe (detalii). Facilități pentru plata pensiilor: Trimiterea, în mod gratuit, a cardurilor de debit la domiciliul clienților care își încasau pensiile la ghișeu și încasarea pensiilor în numerar, la domiciliu, fără taxe suplimentare (detalii).
 

Despre CEC Bank

 
CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent peste 2 milioane de clienți, cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de 29,3 miliarde lei, la sfârșitul anului 2018.  CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC). Statul român, prin Ministerul Finanțelor Publice, este unicul acționar al CEC Bank, iar în luna noiembrie 2019, în urma acordului Comisiei Europene, capitalul băncii a fost majorat cu 940 milioane lei. Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.
 
Citeşte şi:
 
Nereguli găsite la Spitalul Municipal Medgidia de către Curtea de Conturi. Ce datorii avea unitatea sanitară (document)

Firma unui consilier local va livra mâncare Spitalului Municipal Medgidia (document)


 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Criza coronavirusului Returul SuperLigii și cel al Diviziei Naționale de rugby, amânate. Adrian Ion și Ionel Melinte, mesaje (galerie foto)

20 Mar 2020 972

Procesul a încetat 35 de falşi salariaţi ai Clubului de Fotbal „Farul Constanţa“, acuzaţi că au înşelat CEC Bank cu aproape două milioane de lei (document)

29 Feb 2020 2177

Declaraţie de avere - Felicia Florentina Grecu, consilier la Casa de Asigurări de Sănătate Constanţa (document)

12 Feb 2019 1242

Ce decizii au fost luate în cadrul societăţii S.C.Capitol- S.A.

03 Dec 2018 1090

Membru în Consiliul de Administraţie al Registrului Auto Român, câştiguri fabuloase de la diverse instituţii ale statului (document)

24 Sep 2018 1878

Termen nou în dosarul insolvenței Deltacons SA Tulcea. Ce au dispus magistrații în acest dosar

10 Sep 2018 871

Ana Hotels, garant al societăţii Ana Tower Offices. Hotelul Europa din Eforie Nord, ipotecat imobiliar. Alte decizii ale acţionarilor

20 Aug 2018 1245

Tentativă de jaf la o bancă din Cluj Napoca. Suspectul, dat în urmărire. Este al doilea caz petrecut la Cluj într-o săptămână

21 Jun 2018 1255

O fostă angajată a unei bănci, acuzată de delapidare de milioane de lei a fost condamnată la închisoare

21 May 2018 1531

Constănţean, condamnat pentru dare de mită. Ar fi încercat să dea bani unui poliţist bulgar

26 Apr 2018 1002

Acționarii Ana Hotels SA, întruniți în ședință. Ce au hotărât

21 Nov 2017 1161

Anunț important de la CONPET SA către acționarii societății privind plata dividendelor

25 Oct 2017 2114

Ministrul Ionuț Mișa a anunțat că va avea loc o auditare la CEC Bank. Se urmărește evaluarea companiei pe care statul o are în portofoliu

19 Sep 2017 1137

Radu Ghețea, înlocuit de la conducerea CEC Bank. Cine va ocupa funcția de conducere a băncii

16 Sep 2017 1690

Dosar Turimobil. Ce s-a decis la termenul de pe 23 ianuarie

24 Jan 2017 1039