Constanteanul suparat

Constănţeanul supărat „Domnule primar Făgădău, veniţi în Palazu Mare, pe strada Valea Morii, să vedeţi cât noroi e aici!“


Locuitorii de pe strada Valea Morii din cartierul Palazu Mare sunt nemulţumiţi că Primăria Constanţa nu le asfaltează strada, cu toate că promisiuni în acest sens au făcut făcute cu mulţi ani în urmă. „Vă bateţi joc de noi de atâţia ani! Aţi asfaltat unde aţi vrut voi. Şi noi, cei care locuim pe strada Valea Morii, plătim taxele şi impozitele la zi şi voi vă bateţi joc de noi. Nu vreţi să asfaltaţi strada de mai bine de cinci ani. Domnule primar, Făgădău, faceţi-vă datoria! Aveţi pretenţii să vă votăm, în schimb nu faceţi nimic pentru noi. Veniţi în Palazu Mare, pe strada Valea Morii, pe partea cu lacul, şi să vedem dacă reuşiţi să ieşiţi cu maşina, la cât noroi e aici, parcă trăim în anii 60!”, susţine un localnic din zonă, într-un mesaj adresat redacţiei.


Municipalitatea susţine că în cartierul Palazu Mare, ca de altfel în toate cartierele din oraş, se lucrează pe baza unei planificări. În aceste zile, angajaţii SC Confort Urban SRL continuă lucrările de consolidare a infrastructurii trotuarelor în cartierul Palazu Mare. Pe strada Santinelei, porţiunea cuprinsă între strada Alexandru Sahia şi strada Dumbrăveni, bordurile vechi sunt înlocuite cu unele moderne, iar pe strada Dumbrăveni muncitorii continuă decopertarea zonei pietonale.

Programul de modernizare a tramei stradale va include şi recondiţionarea carosabilului. După finalizarea reabilitării trotuarelor, carosabilul va fi decopertat pentru a fi asfaltat. Pentru a nu îngreuna intervenţia utilajelor, locuitorii oraşului sunt rugaţi să nu staţioneze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.


Citeşte şi:


Primăria Constanţa Borduri moderne şi trotuare recondiţionate în cartierul Palazu Mare
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Echipele Confort Urban, ample lucrări de modernizare a tramei stradale în cartierul Palazu Mare

17 Jul 2020 703

Constanța Infrastructura pietonală și rutieră, reabilitată de echipele Confort Urban

13 Jul 2020 607

Un deceniu de la trecerea în neființă Geavit Musa – personalitate marcantă a fizicii românești și internaționale

05 Jul 2020 1966

​Consilierul juridic de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța a intrat în ALDE

04 Jul 2020 2313

#DobrogeaDigitală – „Mediocritate și excelență”, de Petre Frangopol Un deceniu de la dispariția unicului etnic tătar membru corespondent al Academiei Române

04 Jul 2020 2561

Deputatul USR, Stelian Ion, testat pentru Coronavirus. Rezultatul este negativ

01 Jul 2020 671

Ședință de Consiliu Local PSD și PMP au respins acordarea unor facilități fiscale acordate la plata taxelor și impozitelor locale pentru constănțeni!

01 Jul 2020 1257

Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism Proiectul imobiliar al C&C Real Ambient, pe masa consilierilor locali! (document)

30 Jun 2020 638

​Primăria Constanța anunță programul lucrărilor edilitare din această săptămână

29 Jun 2020 591

Continuă reabilitarea carosabilului pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare

26 Jun 2020 476

Constanța Echipele Confort Urban continuă lucrările din municipiu. Unde acționează

22 Jun 2020 576

Atenție șoferi Constanța. Se închide traficul rutier pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare

19 Jun 2020 493

Constanța. Infrastructură pietonală modernizată de echipele Confort Urban, în zonele rezidențiale (galerie foto)

16 Jun 2020 660

Sesizări la Primărie, Garda de Mediu și ABADL USR Constanța trage un semnal de alarmă - “Aria Protejată Lacul Siutghiol, victimă a nepăsării, neregulilor și abuzurilor”!

06 Jun 2020 3675

Inspectoratul de Stat în Construcții a amendat Primăria și CLM Constanța pentru PUD-ul și documentația unui bloc de zece etaje din Palazu Mare (document)

06 Jun 2020 4862