Constănțeanul supărat UPDATE O barieră improvizată sugrumă un copac pe strada Mihai Eminescu din Constanța! Accesul pentru populație, parțial blocat (GALERIE FOTO)

Un constănțean a sesizat cotidianul ZIUA de Constanța de o situație bizară pe strada Mihai Eminescu, colț cu strada Smârdan, în apropiere de Restaurant Zorile din municipiu, unde o barieră improvizată limitează accesul pietonilor și a bicicliștilor în zonă.

Mai precis, în zona unde bordura trotuarului este coborâtă pentru accesul facil pentru bicicliști sau persoane în scaun cu rotile ori pentru familii cu copii în cărucior a apărut o barieră care este legată de un copac și un semn de circulație, care îngrădește, astfel, accesul.



„Va scriu prezentul mail pentru a va aduce la cunostinta ca pe strada Mihai Eminescu colț cu strada Smârdan (restaurantul Zorile), in dreptul bordurii coborate pentru a facilita accesul bicicletelor, carucioarelor cu copii cât si persoanelor cu dizabilitate, a apărut in urma cu cateva luni o poarta metalica improvizata, legata/prinsa de stalpul unui semn de circulatie si de copacul de langa statuia lui Jean Constantin, făcând astfel imposibilă trecerea, cu atat mai mult cu cat in dreapta cat si-n stanga acesteia sunt locuri de parcare ocupate zilnic de masini”, ne-a scris constănțeanul.



Același om a precizat că această sesizare a mai fost făcută telefonic de nenumărate ori la dispeceratul poliției locale, chiar și la departamentul disciplinei in construcții, însă fără niciun răspuns/rezultat concret.


Am încercat să obținem un punct de vedere de la municipalitate, dar până la publicarea materialului demersul nu a fost cu succes, urmând să publicăm de îndată ce vom avea un răspuns poziția primăriei.


UPDATE


Reprezentanții Primăriei Constanța vor face verificări asupra situației prezentate.

UPDATE 2

Politiștii locali au luat în considerare informațiile transmise și au acționat în consecință, trimitând o solicitare către comisia de circulație pentru securizarea zonei. Solicitarea a fost avizată pozitiv ieri, iar în cel mai scurt timp se vor monta piloni și se va demonta bariera.

Citește și

Pe b-dul Lăpușneanu, pistele de biciclete trec prin stațiile de autobuz. Un constănțean a făcut reclamație la Poliție. Ce răspuns a primit?

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Investiție de peste 500.000 de lei la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Constanța. Ce vrea să cumpere unitatea de învățământ (DOCUMENT)

28 Apr 2024 368

Constanțeanul supărat Bariera improvizată care bloca parțial accesul pe strada Mihai Eminescu a fost înlăturată. În locul ei au reapărut stâlpișorii

13 Apr 2024 546

Știri Constanța UPDATE. Copil rănit în urma unui accident rutier în Valu lui Traian

03 Apr 2024 2668

Imagini de la eveniment Doi copii răniți de un șofer băut, în urma unui accident rutier în Arsa. Detalii de la IPJ Constanța (FOTO+VIDEO)

02 Apr 2024 2097

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de la Arsa, în care doi copii au fost răniți. Șoferul implicat era băut

01 Apr 2024 736

Afaceri Constanța Primăria Costinești vrea să cumpere mobilier pentru Școala Gimnazială Mihai Eminescu (DOCUMENT)

01 Apr 2024 582

Actor al Teatrului de Stat Constanța La mulți ani, Mihai Sorin Vasilescu!

29 Mar 2024 639

Primăria comunei Costinești, județul Constanța dotează cu mobilier și materiale didactice Școala Gimnazială „Mihai Eminescu“ (DOCUMENT)

29 Mar 2024 602

Licitații Constanța. Primăria a atribuit un nou contract care vizează reabilitarea Colegiului Mihai Eminescu (DOCUMENT)

26 Mar 2024 469

Tenis de masă Faza județeană Constanța a ONSS și-a desemnat câștigătorii, dintre liceeni (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 688

Cumpărări directe O firmă, controlată de Constantin Emilian Calotă, consilier local la Sectorul 2 București, a semnat un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENT)

16 Mar 2024 802

Licitații Constanța Primăria Comunei Costinești cumpără echipamente și resurse tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ (DOCUMENT)

07 Mar 2024 649

A ieșit autorizația de construire Pot începe lucrările la Casa Căsătoriilor din Constanța

07 Mar 2024 522

Simularea Evaluări Naționale 2024 Ierarhia școlilor din județul Constanța în funcție de media probelor. Colegiul Naţional „Mircea Cel Bătrân“, în fruntea clasamentului

04 Mar 2024 3221

Un adolescent de 16 ani, suspectat că ar fi dezumflat pneurile mai multor mașini parcate într-un cartier din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO

03 Mar 2024 1300