Constănțeanul supărat Ultima modă de treceri pentru pietoni, „inaugurată" pe Șoseaua Mangaliei!

 
De aproximativ două săptămâni, pe șoseaua Mangaliei pe tronsonul dintre Metro și podul Doraly, a apărut peste noapte  treceri pentru pietoni!

Inițial am crezut că este o eroare a celor de la marcaje și am așteptat ca ele să fie șterse și repoziționate, susține Cezar E.
 
„Se pare că m-am înșelat și firesc pun următoarele întrebări:
Dacă poliția rutieră știe de aceste treceri pentru pietoni? Dacă poliția rutieră știe că aceste treceri pentru pietoni nu sunt semnalizate cu indicatoare?! Dacă proiectantul a prevăzut aceste treceri pentru pietoni, în această formă și poziție?
 
Dacă aceste treceri pentru pietoni pot fi semnalizate corespunzător, având în vedere poziția lor?
Și aici mă refer concret la conducătorii auto, care vin din șoseaua Mangaliei și urmează să facă dreapta pe una din străduțele respective!! Pot ei observa indicatorul?

 
Dacă trecerea pentru pietoni poate fi pre semnalizată în aceste condiții?
 
Dacă în cazul unei mașini care face dreapta din șoseaua Mangaliei, pe una din străduțe și trebuie să acorde prioritate pietonilor, nu crează probleme de fluență traficului pe Șoseaua Mangaliei, care și așa este super aglomerată!", spune constănțeanul supărat. 
Și ca să nu se creadă că este doar un cârcotaș cusurgiu, bărbatul care a sesizat și Poliția Rutieră în legătură cu situația din teren propune și o soluție atât administrație locale cât și antreprenorului acestei lucrări :„ Reamplasarea trecerilor pentru pietoni, în profunzimea străzilor laterale, la minim 10 metri de colțul intersecției, lucru ceva permite o semnalizare corespunzătoare și o fluidizarea traficului pe șoseaua Mangaliei. În plus se poate proceda la montarea de garduri pietonale în zona colțurilor intersecției, pentru ghidarea pietonilor și împiedicare acestora să traverseze strada haotic și prin loc nepermis".

sursă foto: Facebook

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Constănțeanul supăratStrigăt de disperare al unei mămici - „Câinii comunitari au pus stăpânire pe cartierul Compozitorilor"!
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților ar fi de acord cu o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța

25 Feb 2024 645

Primăria Constanța O nouă trecere de pietoni va fi amenajată în municipiu, pentru a crește siguranța participanților la trafic (FOTO)

23 Feb 2024 571

Sondaj de opinie Ar fi utilă o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța?

18 Feb 2024 740

Primăria Constanța Se înființează patru noi treceri de pietoni în municipiu. Iată în ce zone (FOTO)

09 Feb 2024 512

Achiziția a fost suspendată Licitația pentru gestiunea serviciului de iluminat public din Constanța se mută în instanță! (DOCUMENTE)

10 Jan 2024 814

Imagini din dronă cu trecerile de pietoni de pe bulevardul IG Duca din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Dec 2023 3250

Situație inedită pe bulevardul IG Duca din Constanța! Mai multe treceri de pietoni amplasate în zonă (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Dec 2023 8446

Două treceri de pietoni din municipiul Constanța vor fi relocate! În ce zone se află

16 Nov 2023 1483

O nouă trecere de pietoni va fi amplasată pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța!

27 Sep 2023 944

Știri Constanța azi Noi treceri de pietoni pe strada Dumbrăveni din municipiu

01 Aug 2023 872

S-au finalizat lucrările de amenajare a unei treceri de pietoni în Constanța! Iată zona

28 Mar 2023 1284

Sistem „Big Brother” la Constanța! Firma controlată de Consiliul Local cumpără servicii de instalare a echipamentului de monitorizare a traficului rutier

04 Jan 2023 1129

La un an de la sesizările cetățenilor din Zona Peninsulară s-a reînființat trecerea de pietoni de pe Bulevardul Elisabeta

12 Dec 2022 1552

O nouă trecere de pietoni în municipiul Constanța! În ce zonă va fi amenajată

12 Dec 2022 1411

O nouă trecere de pietoni va fi amenajată în municipiul Constanța!

06 Dec 2022 1280