„Curatorul de zacuscă“, de Cosmin Dragomir Organele, noul must have în gastronomie


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rezerva de umiditate în Dobrogea. Datele actualizate de ANM

21 May 2024 255

Umiditatea solului în Dobrogea. Evaluare recentă a specialiștilor ANM

20 May 2024 367

Cea de-a doua ediție a ,,Festivalului Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”, la Constanța

20 May 2024 446

Editorial Noapte în muzeele din România

19 May 2024 389

Membrii de sindicat din cadrul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” din Constanța se alătură manifestărilor de protest de la București

17 May 2024 350

Instituţiile de cultură vor avea posibilitatea să păstreze 50% din veniturile pe care le obţin prin închirierea spaţiilor

14 May 2024 470

Știri Constanța Ziua internațională a familiei, marcată la Cumpăna

14 May 2024 464

Evoluția ritmurile de vegetaţie ale culturilor agricole. Situația în Dobrogea

12 May 2024 523

Casa de Cultură din Năvodari, modernizată prin POR 2014–2020. Sala de spectacole, gata în proporție de 26%

07 May 2024 415

Istoria Dobrogei Povestea de dragoste a unui primar al Constanței - Cristea Georgescu

03 May 2024 6250

Istoria Dobrogei Dinastia Alexandrescu - cap de afiș în cultura Constanței

26 Apr 2024 4177

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1309

Erwin Șimșensohn, managerul Teatrului de Stat Constanța, printre laureaţii Galei Premiilor Radio România Cultural 2024 (VIDEO)

23 Apr 2024 669

ANM Situația rezervei de umiditate în Dobrogea și alte regiuni ale țării

22 Apr 2024 757

Consiliul Local Constanța votează PUZ-ul pentru construirea parcării supraetajate de la Casa de Cultură (DOCUMENT)

22 Apr 2024 823