Evenimentul „Părinți și copii în lumea digitală”, găzduit de Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța

Foto: Biblioteca Județeană ConstanțaBiblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța găzduiește miercuri, 22 noiembrie 2023, de la ora 16:00, evenimentul „Părinți și copii în lumea digitală”, organizat de Comunitatea Femeia Leader.
 
Potrivit reprezentanților Bibliotecii Județene  „Ioan N. Roman” Constanța, evenimentul „Părinți și copii în lumea digitală” dorește să aducă în atenția adulților informații utile și eventuale soluții la provocările lumii digitale în care trăim.

„Organizatorii intenționează să răspundă la întrebări precum: Cum ne putem adapta la schimbările tehnologiei? Ce impact au aceste schimbări asupra noastră și a copiilor noștri? Care sunt pericolele la care sunt expuși copiii noștri? Cum recunoaștem pericolele și ce putem face?“ - au mai precizta reprezentanții Bibliotecii Județene  „Ioan N. Roman” Constanța. 

 
Vor fi prezenți la eveniment în calitate de speakeri:
  • Alin Chiriac, antreprenor cu experiență de 20 de ani în Marketing și Comunicare și fondator Adfaber.org, organizație care ajută elevii și profesorii să dezvolte acele competențe necesare și conectate la nevoile lumii actuale;
  • Teodora Calipetre, avocat și cofondator al Proiectului „Fii Avocat în Școala Ta” (FAST);
  • Monica Sărăcescu, psiholog cu o experiență de peste 10 ani și fondatoarea Programului Educațional „Adolescenți fericiți, părinți împliniți!”.
 
Evenimentul va fi prezentat de către Oana Yücel, membru cofondator Comunitatea Femeia Leader. Ea este coach & trainer cu experiență în zona de leadership, comunicare și atitudine, speaker TEDx, autor, realizator al emisiunii de educație și dezvoltare personală „De vorbă cu Oana” la Constanța TV online și coautor al „Ghidului de educație și dezvoltare personală pentru tineri, Construiește-ți viitorul” împreună cu membri voluntari din Asociația Maxwell.
 
Oana Yücel consideră că „Educația, sub orice formă (anteprenorială, digitală, juridică, financiară etc.), pentru cei mici și cei mari, înseamnă evoluție”.
 
Inițiatorii acestui eveniment își doresc să atingă următoarele obiective:
  • Conștientizarea provocărilor reale și actuale ale tinerilor și părinților în Lumea Digitală;
  • Identificarea soluțiilor pentru adaptarea părințiilor și copiilor în Lumea Digitală din prezent;
  • Crearea unui cadru prielnic pentru un dialog deschis între participanți și speakeri;
  • Acces la experți din diferite domenii de acticitate (IT, juridic, psihologie).
 Citește și: 

Biblioteca Județeană ConstanțaAngelo Mitchievici și Lucia Opreanu prezintă, în compania lui Costel Coroban, cartea „Daemonologie”
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment literar la Constanța Lansarea romanului lui Radu Paraschivescu, la Biblioteca Județeană

22 Apr 2024 470

LIVE TEXT+VIDEO Eveniment editorial la Biblioteca Județeană Constanța Volumul „Enciclopedie. Centenarul Războiului de Întregire și al Marii Uniri (2014-2020)” (FOTO)

22 Mar 2024 744

LIVE Decernarea premiilor filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România și a premiilor revistei Ex Ponto, la Biblioteca Județeană Constanța (Galerie FOTO+VIDEO)

16 Mar 2024 1117

Lansare literară de excepție Aurelia Lăpușan prezintă romanul „Flori de busuioc” la Biblioteca Județeană Constanța

13 Mar 2024 883

Ceremonia de decernare a Premiilor Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța

13 Mar 2024 597

„Lecție” despre Literatura română de avangardă, la Biblioteca Județeană „Ioan N Roman” Constanța

08 Mar 2024 774

„Lecție” despre Literatura română de avangardă, la Biblioteca Județeană „Ioan N Roman” Constanța

08 Mar 2024 687

Masă rotundă la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța cu accent pe contribuția lui Mihail Kogălniceanu la realizarea Unirii Principatelor

21 Jan 2024 702

Eveniment de Ziua Dobrogei Biblioteca Județeană Constanța organizează la MINAC expoziția „Călător prin Dobrogea medievală – Dimitrie Cantemir”

22 Nov 2023 745

#Dobrogea145 Ligia Dima, manager Biblioteca Județeană „Panait Cerna” Tulcea, mesaj de Ziua Dobrogei

20 Nov 2023 1422

LIVE TEXT Manifestare de Ziua Dobrogei la Biblioteca Județeană Constanța intitulată "Istorie și Civilizație în Dobrogea Multiculturală" (FOTO +VIDEO)

14 Nov 2023 1233

Știri Constanța Ziua Armatei Române, marcată printr-un eveniment la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța

23 Oct 2023 794

Eveniment la Biblioteca Județeană Constanța. Lansarea cărții „Garoafe la bordel” de Radu Paraschivescu

20 Jun 2023 1205

Expoziție la Biblioteca Județeană Constanța „De la vocație la creație- idei, forme de manifestare, semnificații”, eveniment cu ocazia „Zilei Rezervistului Militar” (FOTO+VIDEO)

29 May 2023 1922

„Toate greșelile care se pot face” Cătălin Pavel și-a prezentat cel mai recent roman la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța (GALERIE FOTO)

04 May 2023 1369