La Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa Tenorii Alin Stoica, Ştefan von Korch şi Vlad Miriţă concertează în turneul „3 voci magnifice”


 
  • Pe 23 Mai tenorii  Alin Stoica, Ştefan von Korch şi Vlad Miriţă   concertează la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa în turneul „3 voci magnifice*
 
 
Luna Mai îi aduce pe îndrăgiţii tenori Alin Stoica, Ştefan von Korch şi Vlad Miriţă, nume marcante din universul artistic românesc, în premieră împreună pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa.
 
Soliştii concertează împreună în turneul intitulat „3 voci magnifice”    şi promit să dăruiască publicului minunate secvenţe muzicale ce îşi au locul
în inimile melomanilor din întreaga lume: celebrele canzonete „O Sole Mio”, „Granada” ori “Valencia”, dar şi ariile cele mai aplaudate din “Rigoletto”, „Traviata”,„Bărbierul din Sevilla” sau „Elixirul Dragostei” sunt câteva dintre nestematele muzicale cu care cele 3 voci magnifice vor încânta publicul în primul turneu ce îi reuneşte pe scenă!
 
Concertul din Constanţa va avea loc pe 23 Mai la Casa de Cultură a Sindicatelor de la ora 19.00, în Constanța.
 
Alături de cei 3 solişti, se va afla Orchestra Simfonică Valahia, care îl va acompania pe Placido Domingo în concertele de la Bucureşti şi Cluj-Napoca din luna noiembrie.
 

Alin Stoica este singurul tenor român care, la finalul anului trecut, a performat în cadrul concertului de Crăciun de la Vatican şi a fost invitatul Papei într-o întrevedere privată. Solistul este şi unicul deţinător din România al premiului Luciano Pavarotti. Pe scena Operei Naţionale din Bucureşti se remarcă în “La Traviata”, ”Carmen” sau ”La Boheme.”
 
Premiul “Luciano Pavarotti” dobândit în 2017 i-a fost înmânat de însăși soția celebrului tenor, Nicoletta Mantovani alături de premiul al II-lea și premiul publicului “ Vota la voce “ ambele obținute în cadrul festivalului de la Sarzana, Italia. Datorită acestei reușite, tenorul Alin Stoica a primit invitația de a cânta la Concertul omagial cu ocazia împlinirii a zece ani de la dispariţia lui Luciano Pavarotti la Arena di Verona alături de nume sonore din lumea muzicii cum ar fi: Placido Domingo, Jose Carreras, Andrea Bocelli, Il Volo, Eros Ramazzotti, soprana Angela Gheorghiu și alții.

 
În decursul timpului, artistul şi-a desăvârşit pregătirea vocală cu tenorul Ionel Voineag și cu tenorul Marius Budoiu, a participat la Masterclass-urile lui Rockwell Blake și Liora Maurer (Metropolitan Opera, New York), ale Marianei Nicolesco și altor specialişti.
 
Descris de către critici ca fiind “un tenor cu o voce colosală cum nu s-a mai auzit de ceva vreme pe scenele românești și nu doar,” Alin Stoica vine în turneul 3 voci magnifice cu câteva repere de mare forţă dramatică, ce vor încânta cu siguranţă publicul.
 
 Citește și
În această săptămână, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski" Constanța (FOTO)
 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Opera Națională din București aduce „Lacul Lebedelor” la Constanța. Când are loc spectacolul de la Casa de Cultură a Sindicatelor

22 May 2024 501

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1322

Filofteia Pletea, numită directorul interimar al Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța

13 Feb 2024 1120

În municipiul Tulcea A fost aprobat PUZ pentru reabilitarea Casei de cultură, Grădina de vară și Parcul personalităților

01 Feb 2024 960

Congresul regional al Martorilor lui Iehova revine la Constanța

30 Aug 2023 3074

In memoriam Gheorghe Ungureanu, fostul director al Casei de Cultură Constanța, ar fi împlinit vârsta de 72 de ani

14 Apr 2023 1535

Spectacolele din ianuarie 2023 la Casa de Cultură din Constanța

03 Jan 2023 2533

LIVE -TEXT Organizația Municipală a PNL Constanța se reunește în cadrul unui Comitet de Coordonare Local. Printre invitați, senatorii Alina Gheorghiu și Florin Cîțu (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Jun 2022 2105

Ședință a Comitetului de Coordonare Local al PNL Constanța. Se completează Biroul Municipal

03 Jun 2022 1242

Constanța Culturală O comedie de zile mari, despre bani și adevăruri adânc îngropate în noi

04 Apr 2022 3115

„Să readucem dragostea“ Fuego aduce concertul său aniversar la Casa de Cultură Constanța

04 Aug 2021 4681

Florin-Vasile Cîțu este așteptat, mâine, la alegerile PNL Constanța de elevii protestatari

25 Jul 2021 2508

Premieră Piesa de teatru „Tache, Ianke și Cadâr“, în regia lui Horațiu Mălăele, în Constanța

30 Jun 2021 4112

Constanța culturală Liber la teatru și la... hipnoză

04 Jun 2021 3056

Nume sonore fac parte din distribuție Premieră la Constanța. „Totul se transformă“, spectacol oglindă al zilelor noastre

21 May 2021 5427