Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a, distracție, entuziasm, voie bună și emoții


 
„Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” ediția a V-a este un proiect organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Arte, și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Acesta este un Proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 149332/04.08.2023.

            Al doilea weekend, 24-27 Septembrie 2023, a fost unul extraordinar, plin de distracție, entuziasm, voie bună și emoții. În data de 24 August 2023, a avut loc un CONCERT MARIUS MIHALACHE BAND & NICO care a încântat auzul spectatorilor și a readus în memoria publicului muzica Mariei Tănase, dar și sufletul ei bun, pur și inocent. Publicul s-a aflat în număr extrem de mare, fiind curioși de concertul care urma să aibă loc dar și de atmosfera care se creează de fiecare dată la concertul lui Marius Mihalache, fiind una calmă, relaxantă, plăcută, ce înfrumusețează, prin stilul său muzical, folclorul românesc. Oamenii au avut parte de o seară minunată, fiind mulțumiți de spectacol și încântați de prezența solistei Nico, un artist cu o voce puternică și senzațională, care a transmis emoții profunde prin intermediul pieselor cele vechi ale Mariei Tănase.

            În data de 25 August 2023, publicul a avut parte de o seară de teatru, regăsindu-se și de această dată în număr mare. Vineri a avut loc spectacolul „EXTREM”, o producție FF Theatre. Este o poveste palpitantă care abordează o problemă complexă a societății noastre într-o modalitate inovatoare, transformând publicul din spectator pasiv în juriu, judecător și călău. Un spectacol extrem de interesant, interactiv, firul poveștii fiind condus de către spectatori. La intrare în Amfiteatru, publicul a primit două brățări luminate de două culori diferite. Fiecare dintre cele două reprezentau câte o alegere. Momentele de conflict erau oprite câteva secunde pare a le oferi spectatorilor șansa de a alege ce se va întâmpla cu o anumită situație sau cu un anumit personaj.

            În data de 26 August 2023, publicul tomitan, și nu numai, a fost invitat la o seară dansantă de muzică pop, dar și latino. Invitatul special a fost Lucian Colareza care a încins atmosfera cu melodiile sale latino, acompaniat de Elena Gatcin la pian.  A urmat artistul Starling care ne-a încântat cu ritmurile sale latino din Columbia, fiind prezente și două dansatoare care au atras privirile domnilor. De asemenea, Gabriel Roșu, Catinca Hanțiu și Ionuț Dulgheriu au oferit o atmosferă de vis prin melodiile pe care le-au interpretat.

            În data de 27 August 2023, am încheiat săptămâna a doua cu mare succes, publicul fiind curios de spectacolul care urma să aibă loc, „YOM KIPPUR”, producție UNATC I.L. Caragiale”, proiect coordonat de Conf. Univ. Dr. Marius Gîlea și Drd. Vlad Galer. Spectacolul a ajuns la inimile oamenilor, povestea celor 4 surori fiind una emoționantă, pe alocuri cu momente comice. Publicul a empatizat cu cele patru fete, cu povestea și copilăria tristă a fiecăreia. Un spectacol care a amuzat dar a și marcat prin amintirile și poveștile surorilor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consultare de piață Andreea Marin și Virgil Ianțu ar putea prezenta cea de-a 61 ediție a Festivalului de la Mamaia (DOCUMENT)

24 Jan 2024 982

Proiect cultural-artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului”

14 Nov 2023 762

Proiect cultural-artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului”

13 Nov 2023 612

Proiect cultural-artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului”

13 Nov 2023 674

Proiect cultural-artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului”

08 Nov 2023 699

Proiect cultural artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului” Trei zile de spectacole la Costinești

20 Oct 2023 704

Proiectul cultural artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului” derulat și la Corbu a ajuns la final. „A fost o experiență minunată la Corbu, de care ne-am bucurat la maxim”

19 Oct 2023 653

Proiectul cultural-artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului” continuă în comuna Oltina. Spectacolul propus astăzi

06 Oct 2023 813

Proiect cultural-artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului” a încântat publicul din Cerchezu, Căscioarele și Viroaga (GALERIE FOTO)

04 Oct 2023 502

Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre organizează proiectul cultural-artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului”

01 Oct 2023 614

Proiect cultural-artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului”

01 Oct 2023 689

Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a. Programul evenimentelor din perioada 1-3 septembrie 2023

01 Sep 2023 521

Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a. Programul evenimentelor din perioada 24-27 august 2023

23 Aug 2023 1045

Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a. Weekend-ul 19-20 August 2023 a avut parte de un mare succes

23 Aug 2023 710

Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a. Programul spectacolelor din week-end

19 Aug 2023 577