Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a. Programul evenimentelor din perioada 24-27 august 2023

 
„Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” ediția a V-a este un proiect organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Arte, și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Acesta este un Proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 149332/04.08.2023.
 
În această săptămână din cadrul proiectului „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, ediția a V-a, vom încânta publicul cu următoarele spectacole:
 
  1. 24 August 2023, orele 21:00, CONCERT MARIUS MIHALACHE BAND & NICO. Marius Mihalache vă propune un concert despre artistul special, o femeie care nu și-a refuzat nimic, niciodată. O existență fascinantă, o iubitoare de lume plecată să-și încerce norocul dincolo de Livada cu Duzi, dar care s-a întors de fiecare dată acasă, la lumea și la poporul ei. O femeie puternică, răsfățată, iubită, idolatrizată, care ne cerne și astăzi prin sita genelor ei, topindu-ne inimile. Inspirat de povestea de viață a Mariei Tănase, de la copilărie, la debut și până la moartea ei, artistul Marius Mihalache, consideră că muzica Mariei Tănase reprezintă cel mai bine identitatea poporului român.
Mările care se nășteau și mureau în fiecare an pentru ca ea să o poată lua de la capăt. „Acest concert vă îndeamnă să vă deschideți aripile inimii, să primiți cântecul, singurul copil în viață al Mariei Tănase. Vă îndemnăm să căutăm adevăratele valori și să le
reînviem în timpul nostru.” – Marius Mihalache
  1. 25 August 2023,orele 21:00 are loc spectacolul de teatru „EXTREM”, o producție FF Theatre, nerecomandat copiilor sub 16 ani. Un spectacol unicat si inovator care va schimba felul în care teatrul există în timpurile noastre. O poveste palpitantă care abordează o problemă complexă a societății noastre într-o modalitate inovatoare, transformând publicul din spectator pasiv în juriu, judecător și călău. Un eveniment interactiv în care publicul alege desfășurarea spectacolului, prin vot anonim, ghidând actorii spre unul dintre cele 3 finaluri posibile. Universul „eroinei” noastre, Marjorie, este spulberat în mii de bucățele atunci când un psihopat alege să o transfome în victimă.
Regia – Florin Frățilă
Distribuție: Ioana Chelmuș, Pantelimon Adrian, Mara Stoian, Daniela Purcarea
Durata 1h 30
 
  1. 26 August 2023, orele 21:00, sunteți invitați la un CONCERT DE MUZICĂ POP. Lucian Colareza vă va încântă cu melodiile sale care vor fi pe placul tuturor, în special doamnelor și domnișoarelor! Alături de el vor urca pe scenă artiști muzicali care au pregătit pentru dumneavoastră un repertoriu special! Soliștii sunt pregătiți să încingă atmosfera la “Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, ediția a V-a!

  2. 27 August 2023, orele 21:00, are loc spectacolul „YOM KIPPUR”, o producție UNATC „I.L. Caragiale”. Patru surori sunt aduse împreună de către dispariția mamei lor, tocmai în prag de Yom Kippur, cea mai sfântă zi a poporului iudaic, în care mâncatul și băutul, utilizarea tehnologiei, a electricității, a vehiculelor de transport, sunt interzise. Vor reuși ele să o găsească, în ciuda abstinenței generale impuse de către ziua Sfântă, sau vor descoperi aspecte mult mai profunde între ele și în interiorul lor, împlinind cu adevărat scopul zilei de Yom Kippur - Ziua Ispășirii : iertarea?
 
DISTRIBUȚIE:
Andreea Ștefania Frențescu
Ramona Niculae
Catinca Hanțiu

Briana Macovei
Proiect coordonat de: conf. univ. dr. Marius Gîlea și drd. Vlad Galer, producție UNATC „I.L.Caragiale”
Scenografie și light design: Ruxandra Bobleagă

Asistent scenografie: Victor Pavel
Voci: Ioana Barbu și Victor Ion
Grafică: Maria Ștefănescu și Cătălina Cosma
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Evenimente Constanța Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin. Spectacolul "Funeralii fericite" te așteaptă în parcul Tăbăcărie!

02 Sep 2023 1101

Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a, distracție, entuziasm, voie bună și emoții

31 Aug 2023 707

Spectacole Constanța Programul ultimei săptămâni din cadrul evenimentului „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin“

30 Aug 2023 913

Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a. Weekend-ul 19-20 August 2023 a avut parte de un mare succes

23 Aug 2023 712

Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a. Programul spectacolelor din week-end

19 Aug 2023 578

Proiect cultural-artistic „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” Ediția a V-a

16 Aug 2023 717

Primăria Constanța și Asociația Culturală pentru Tineret și Copii Art Theatre, contract semnat pentru un nou eveniment (DOCUMENT)

04 Oct 2022 1459

Proiectul cultural-artistic „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, ediția a IV-a este la final!

23 Aug 2022 959

Proiectul cultural-artistic „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, ediția a IV-a, se apropie de final

23 Aug 2022 1091

Proiect cultural-artistic A treia săptămână de „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”

22 Aug 2022 1019

Constanța „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin” este în plină ediție a IV-a

16 Aug 2022 901

Proiectul cultural-artistic „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, ediția a IV-a este în plină desfășurare!

15 Aug 2022 878

Proiectul cultural-artistic „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, ediția a IV-a este în plină desfășurare!

14 Aug 2022 923

Constanța “Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin” a ajuns la ediția a IV-a. Ce evenimente sunt programate

12 Aug 2022 1948

„Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, început de succes!

08 Aug 2022 973