Trei piese de excepție vă așteaptă la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluţul de Mare”

 
Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluţul de Mare” invită iubitorii de spectacole la reprezentațiile ce vor avea loc în perioada 28 martie – 3 aprilie.
 
Astfel, luni, 28 martie vor avea loc două spectacol programate unul începând cu ora 9.00, iar celălalt va începe de la 10.20, ambele fiind sub titlul „Mica sirenă”, piesă adaptat după H.Ch. Andersen. Spectacolul este în regia și scenariul lui Cristian Mitescu, iar scenografia aparținând Eugeniei Tărășescu-Jianu. Coregrafia a fost realizată de Sergiu Ionuț Anghel iar muzica de Alexandru Berehoi. Acest spectacol se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.                        
 
Marți, 29 martie, începând cu ra 10.00, va avea loc spectacolul „Șoricelul Kiți-Kiț” în regia și scenografia lui Gheorghe Balint, scenatiul aparținând Monicăi Patriciu, iar muzica fiind compusă special pentru această piesă de către Dan Bălan. Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.
 
Vineri, 1 aprilie, începând cu ora 10.00 va avea loc spectacolul „Mica sirenă”, piesă adaptat după H.Ch. Andersen. Spectacolul este în regia și scenariul lui Cristian Mitescu, iar scenografia aparținând Eugeniei Tărășescu-Jianu. Coregrafia a fost realizată de Sergiu Ionuț Anghel iar muzica de Alexandru Berehoi. Acest spectacol se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.                        
 
Duminică, 3 aprilie, începând cu ora 11.00, dar și la ora 12.30, va fi susținută piesa „Aladin și Lampa Fermecată” în regia, scenariul și scenografia lui Cristian Pepino, muzica aparținând lui Dicran Asarian. Piesa de teatru este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Sursa foto: teatruldelamare.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Expoziție de pictură cu tematica iernii la Teatrul „Căluțul de Mare” din Constanța

16 Dec 2022 768

Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare“ angajează șofer

09 Nov 2021 1356

Un nou basm de Andersen prinde viață pe scena constănțeană Premiera „Lebedele”, un dar de Ziua Mondială a Teatrului, adresat copiilor

18 Mar 2019 3011

Premieră „Carmen, o dragoste mistuitoare“, un spectacol pentru tinerii de peste 14 ani (galerie foto)

23 Oct 2017 3012