Deschidere editie

Fundaţia lui Chiru vrea să dea în judecată firma Seaview Advertising „Mazăre încearcă să-l interzică pe Chiru în oraş"

DESCHIDERE-panouri.jpgPentru că panourile sale au fost îndepărtate din motive pe care nu le consideră plauzibile, Fundaţia Umanitară Christian Gigi Chiru vrea să acţioneze în judecată firma Seaview Advertising.

Panourile care îl înfăţişau pe Christian Gigi Chiru, amplasate în mai multe zone din municipiul Constanţa, au fost date jos în cursul serii de luni. Reacţia lui Chiru pe marginea acestui aspect a venit ieri, prin intermediul unui comunicat de presă. Astfel, conform comunicatului, „pe panourile închiriate de la firma Seaview Advertising, fundaţia desfăşura o campanie umanitară care urma a fi finalizată cu ocazia sărbătorilor de Paşti". Structurată în mai multe etape, această campanie a debutat cu panourile pe care era inscripţionat mesajul „De Paşte, fericirea e la uşa ta". Ulterior, au apărut panourile cu mesajul „Câştigă Chiru". Aşa cum se arată în comunicatul menţionat, „mesajul care închidea campania ar fi apărut peste două săptămâni, înaintea sărbătorilor".

panouri_Ionut_Barbu_panou_Chiru.jpgSe pare că firma Seaview Advertising ar fi trimis o decizie prin care a motivat îndepărtarea panourilor. Ceea ce reproşează Fundaţia Umanitară Christian Gigi Chiru este că „prin informarea prin care se comunică decizia de neutralizare a afişelor nu a fost comunicat temeiul legal în baza căruia s-a dispus această măsură". În continuare, se menţionează că singura explicaţie oferită fundaţiei a fost că „această acţiune este consecutivă postării de către dumneavoastră a unor afişe ce pot fi considerate a avea un caracter electoral".

Fundaţia care îi poartă numele lui Chiru subliniază însă câteva aspecte: „Firma Seaview Advertising nu a trimis nicio comunicare anterioară hotărârii de a da jos afişele", „părerea firmei Seaview Advertising, conform căreia afişele aveau un posibil caracter electoral, este una strict subiectivă şi discutabilă, având în vedere faptul că reprezentanţii firmei nu ne-au consultat în legătură cu ce campanie derulăm".

Totodată, în comunicat se precizează că Gigi Chiru, preşedintele fundaţiei, „consideră această măsură ca fiind abuzivă şi fără temei legal, motiv pentru care îşi rezervă dreptul de a acţiona în judecată firma Seaview Advertising".

Nu în ultimul rând, comunicatul fundaţiei include şi opinia conform căreia în spatele acestei acţiuni de îndepărtare a panourilor s-ar afla primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre: „Suspectăm că decizia de a da jos afişele este o comandă politică a edilului-şef, cunoscută fiind apropierea dintre acesta şi conducerea firmei Seaview Advertising".

Edilul-şef al Constanţei nu a vrut să comenteze criticile care i se aduc. El ne-a răspuns, printr-un SMS, că nu este interesat de subiect.

„Îmi pot rezerva dreptul de a nu comenta"

În schimb, Ionuţ Barbu, al cărui nume este legat de firma Seaview Advertising, ne-a declarat că „în Constanţa nu dispare nimic, Constanţa este un oraş sigur. Panourile nu au fost furate de nimeni". Ulterior însă, Ionuţ Barbu a afirmat că el, în calitate de agent privat, îşi rezervă dreptul de a nu comenta. „Sunt agent privat. Îmi rezerv dreptul de a nu comenta. Eu lucrez cu decizii de management privat, nu pe conferinţe de presă".


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

AFARA CU MAZARE DIN PRIMARIE

14 Mar, 2012 09:42

e vremea sa plece de tot mazare

Articole asemanatoare

#alegeriparlamentare2020 Marius Horia Țuțuianu, candidat PSD pentru Camera Deputaților - „Astăzi avem nevoie, mai mult ca oricând, de un pact pentru sănătate !”

24 Nov 2020 205

Klaus Iohannis, întâlnire cu mai mulți miniștri la Cotroceni, pe tema vaccinării anti-Covid

23 Nov 2020 477

Dosarul fundaţiilor „Fantasio“ şi „Thalia“, amânat la Galați. Legături cu CJC

21 Nov 2020 345

#alegeriparlamentare2020 Claudiu-Iorga Palaz (PMP) solicită precizări privind modul desfășurării campaniei electorale pe timp de carantină, la Constanța

20 Nov 2020 408

Iohannis, convorbire telefonică cu Angela Merkel despre gestionarea Covid 19. Ce alte subiecte au fost abordate

20 Nov 2020 562

Mihai Lupu și-a mai adus un consilier de la partid, în cabinetul de la Consiliul Județean

19 Nov 2020 1620

Doliu în sportul românesc Ion Șerban, fost președinte al Federației Române de Box, a fost înmormântat, ieri, la Constanța

18 Nov 2020 2725

#Dobrogea Digitală Mesajul transmis de ing. Petre Badea, președintele Aedificia Carpați, de Ziua Dobrogei

17 Nov 2020 934

Constanța retrocedată! Pronunțarea în dosarul celor 25 de hectare din zona Brătianu se lasă așteptată! Anunțul judecătorilor

16 Nov 2020 505

#alegeriparlamentare2020 Felix Stroe, candidat PSD pentru Senatul României - „Autoritățile locale devin motorul atragerii banilor europeni!”

16 Nov 2020 1146

Gelil Eserghep, consilierul onorific al președintelui CJ Constanța, pe probleme de minorități

15 Nov 2020 3089

Arlan Shabdarbayev, noul administrator și președinte CA al Rominserv. Decizia, publicată în Monitorul Oficial

13 Nov 2020 716

Judecători eliberați din funcții, prin decrete semnate de Klaus Iohannis

12 Nov 2020 558

Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu și-a făcut echipa. Și-a desemnat consilierii personali, pe administratorul județului dar și pe șeful Corpului de Control (documente)

06 Nov 2020 4976

#citeșteDobrogea Angelo Mitchievici, un Cavaler al culturii românești cu deschidere europeană

05 Nov 2020 824