Peste 20 de creditori Zi decisivă pentru Nordis Management SRL! Tribunalul București analizează cererea de intrare în insolvență!

 
 
 
  • Luni, 9 octombrie 2023, judecătorii de la Tribunalul București vor analiza cererea privind intrarea în insolvență a companiei Nordis Management SRL, solicitarea fiind formulată de mai multe persoane fizice și juridice.
  • Potrivit Termene.ro, asociații Nordis Management SRL sunt Vladimir Răzvan Ciorbă și Mapp Development SRL, fiecare cu câte 46 % și Mihai Alexandru, cu 8%. Administrator este Gheorghe Emanuel Poştoacă.
 
 
Zi decisivă pentru Nordis Management SRL, companie ce îl are printre asociați pe Vladimir Răzvan Ciorbă, soțul Laurei Ciorbă-Vicol, deputat PSD, președintele comisiei juridice din Camera Deputaților! 
 
Luni, 9 octombrie 2023, judecătorii de la Tribunalul București vor analiza cererea privind intrarea în insolvență, solicitarea fiind formulată de mai multe persoane fizice și juridice.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, ședința de judecată este programată să înceapă de la ora 10.00.
 
 
Conform portalului instanțelor de judecată, în dosarul 17707/3/2023, ca debitor apare compania Nordis Management SRL, iar pe lista creditorilor se află 22 de persoane fizice și juridice, respectiv:
 
Frâncu Cătălin   
Frâncu Georgetta Cornelia   
Matache-Ghilencea Maria Denisa Alexandra   

Ghilencea Ion     
Mogaru-Ghilencea Ionela Alina     
Ghilencea Maria

Daclim Hvac SRL - cu sediul ales la punctul de lucru         
Ziridava Residence SRL       
Bumbea Antoneta prin cab.av.Doina Becut     
Bumbea Cristian-Decebal prin cab.av.Doina Becut  
Adrian Dragos Tincu  
Zaldo Management SRL - cu sediul ales la Cristian, Lungulescu Partners    
Stefan Ioan-Narcis       
Stancu Florin     
G&CO Euro Spedition Top SRL  
Radoi Marian    
Radoi Filofteia   
Mary Plast Comp SRL
Stancu Adriana  
Andrei-Madalin Carstocea cu domiciliul ales la SCA Marina si Asociatii      
Diafarm SRL     
Guran Andra-Laura-Ioana cu domiciliul ales la av.Petronela Georgescu      
 
Barbut Cristi Marian cu domiciliul ales la cab.av.Barbut Ion Doru are calitatea de petent.
 
Despre Nordis Management SRL
 
Potrivit Termene.ro, asociații Nordis Management SRL sunt Vladimir Răzvan Ciorbă și Mapp Development SRL, fiecare cu câte 46 % și Mihai Alexandru, cu 8%.
 
Administrator este Gheorghe Emanuel Poştoacă.
 
Vladimir Răzvan Ciorbă apare în Nordis Hotel SRL, Gusto Bazaar SRL, Hathor Trading Estate SRL, Nordis Best Construct SRL, Nordis View SRL, Nordis Management SRL, Car Studio Detailing SRL, Nobileo Real Estate SRL și în Nordis Beach SRL, iar în trecut a figurat în Xyz Prosper Construct SRL și în Gefam Prod SRL, ambele radiate.
 
Vladimir Răzvan Ciorbă este căsătorit Laura Ciorbă-Vicol, deputat PSD, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților.
 
Mapp Development SRL
 
Mapp Development SRL are sediul social tot în Bucureşti Sectorul 1, se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară și este controlată de asociații: Gheorghe Emanuel Poştoacă, cu 67 %, Daniel-Ovidiu Penciuc, Nicolae-Cristian Poştoacă și Florin Alexandru Poştoacă, fiecare deținând câte 11 %.
 
Mihai Alexandru apare în Nordis Hotel SRL, Mihai & Mihai Imob Investments SRL, Nordis View SRL și în Nordis Management SRL.
 
Potrivit Termene.ro, Mapp Development SRL apare în Addicted Evolution SRL, Nordis Herastrau SRL, Nordis Travel SRL, Nordis Building Management SRL, Bluesky Favorit SRL, Nordis Property Services SRL și în Nordis Brasov SRL.
 
Asta în timp ce Poștoacă Gheorghe Emanuel apare, potrivit Termene.ro, în Nordis Hotel SRL, Nordis View SRL, MAPP Development SRL, Soffa Development SRL, Nobileo Real Estate SRL, Nordis Herastrau SRL, Nordis Mamaia SRL, Nordis Property Services SRL și în Nordis Brasov SRL. În trecut a figurat în Engage Marketing Solutions SRL, radită.
 
Cu un număr mediu de angajați de 77, Nordis Management SRL a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri netă de 76.938.566 de lei și un profit net de 476.539 de lei.
 
Despre Daclim Hvac SRL
 
Daclim Hvac SRL (creditor în dosarul de insolvență) se ocupă de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat, are sediul social pe Șoseaua Vitan Bărzesti, București, Sector 4, și este controlată de Cioponea Constantin, asociat unic și administrator, care mai apare în Proclim Hvac SRL, Emaar Cel SRL și în Editura Sofiami SRL.
 
 
SC Daclim Hvac SRL a încheiat în trecut mai multe contarcte publice, iar printre autoritățile contarctante se află: Comuna Eselnita (Primăria Comunei Eselnita), Spitalul de Boli Cronice Sf Luca, Registrul Auto Român RA, Unitatea Militară 0461 București, Agenția Națională Anti-Doping, Penitenciarul București Rahova, Institutul Național de Endocrinologie C.I. Parhon dar și Agenția Națională a Funcționarilor Publici.
 
Cu un număr mediu de angajați de 49, SC Daclim Hvac SRL a declarat o cifră de afaceri netă 2022  de 44.844.441 de lei și un profit net de 2.123.828 de lei.
 
Despre Ziridava Residence
 
Ziridava Residence SRL se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, are sediul social pe bulevardul Decebal, din Arad, și este controlată de Apreutese Simion-Ioan, cu 60 %, și de Apreutese Loredana-Mihaela, cu 40%, cei doi fiind și administratori.
 
Cu mai multe contracte publice, firma a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri netă de 22.360 de lei și un profit net de 2.022.118 de lei.          
           
Apreutese Loredana-Mihaela apare în Vio Transgrup, Elite Autoservice, International Alexander Logistic, International Alexander Real Estate, International Alexander Railway, Weststar Real Estate, Headline Management Agency, Automotive Capital Investment, International Alexander Industries, Ansi Capital, International Alexander Media, International Alexander Sud, Ansi Real Estate, International Alexander, As Line Spedition Explorado și în Moov Mobility Services.
 
Asta în timp ce Apreutese Simion-Ioan figurează în As Field Capital Investment, International Alexander Holding, Weststar Real Estate, Headline Management Agency, Automotive Capital Investment, International Alexander Industries, Ansi Capital, International Alexander Media, International Alexander Sud, Ansi Real Estate, International Alexander, As Line Spedition, Explorado, Moov Mobility Services, Vio Transgrup, Elite Autoservice, International Alexander Logistic, International Alexander Real Estate, International Alexander Railway, Brandl Ro, și în Calafat Investre SRL.  
 
Despre Zaldo Management
 
Compania Zaldo Management SRL se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, are sediul social pe strada Rocadei, din București, Sector 1 și este controlată de Manolescu Cătălina, cu 66.665 %, de Manolescu Silviu Florin, cu 33.333 dar și de Petre Clara – Georgeta, cu 0.002 %.    
 
Ca administrator apare Manolescu Cătălina.
  
Potrivit Termene.ro, Manolescu Silviu Florin apare în Bdo Outsourcing Services, Bdo Support Services, Bdo Audit S, Bdo Auditors & Accountants și în Bdo Auditors & Business Advisors SRL.
 
Pentru anul 2022, Zaldo Management a raportat o cifră de afaceri netă de 307.110 de lei și un profit net de 823.942 de lei.
 
Despre G&CO Euro Spedition Top  SRL
 
Firma G & CO Euro Spedition Top SRL se ocupă de transporturi rutiere de marfuri, are sediul în Poiana Lacului, județ Argeș și este controlată de Gogoncea Elena, asociat unic și administrator. Pentru anul 2022, firma a raportat o cifră cifră de afaceri netă de 6.070.932 de lei și un profit net de 243.336 de lei.
 
Mary Plast Comp SRL
 
Mary Plast Comp SRL se ocupă tot de transporturi rutiere de mărfuri, are sediul în Brăileni, Argeș și este controlată de Radoi Marian, asociat unic și administrator. Pentru anul 2022, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 10.899.798 de lei și un profit net de       1.231.618 de lei.   
 
„Finalizarea, recepţionarea şi intabularea“ unui apartament
           
În altă ordine de idei, amintim că recent, Curtea de Apel Constanța a luat o decizie definitivă în dosarul 5755/212/2022 în care compania Nordis Management SRL a fost a fost „obligată“ de Tribunalul Constanța (în faza apelului) la „finalizarea, recepţionarea şi intabularea“ unui apartament.

 
Conform portalului instanțelor de judecată, Curtea de Apel Constanța a menținut decizia Tribunalului Constanța, nr. 37/2023, din 17.01.2023, prin care a fost admisă în parte cererea formulată de către reclamantă - Lungar Maria Cristina – și a obligat compania Nordis Management SRL la „finalizarea, recepţionarea şi intabularea apartamentului Studio – Mallorca nr. (...), în suprafaţă totală de aproximativ 34,5 mp, inclusiv terasă în suprafaţă de 6,5 mp, ce trebuie să fie amplasat la etajul (...) imobilului edificat asupra Lotului 5 situat în localitatea Năvodari, Trup Mamaia Nord – DC 86, lot 1/2/1 pe terenul înscris în CF nr. 117782 UAT Năvodari cu numărul cadastral 117782 conform proiectului imobiliar ,,Nordis Residence – Mamaia Beach”, jud. Constanţa“.
 
Compania Nordis Management SRL a mai fost obligată „la plata sumei de 849 euro (de la data punerii în întârziere), în lei la cursul BNR din data plăţii, cu titlu de beneficiu nerealizat“, se mai arată în decizia tribunalului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Decizie definitivă în instanţă în dosarul în care Nordis Management a fost „obligată“ la „finalizarea, recepţionarea şi intabularea“ unui apartament.
 
           
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Radion

09 Oct, 2023 11:20

Se ocupa Laura Vicol sa inchida si dosarul asta. Credeti ca au pus-o degeaba sefa la comisia juridica? Ca sa faca justitia cu telefonul la speriatii astia de judecatori ca le salta pensia speciala.

Articole asemanatoare

Nordis Management SRL, la un pas să rămână fără un apartament din complexul situat în Mamaia Sat, județul Constanța (DOCUMENT)

06 Feb 2024 1194

Nordis Management, răspuns negativ de la Curtea de Apel Constanța pentru ridicarea sechestrului judiciar (MINUTA)

30 Nov 2023 1188

Nordis Management a contestat sechestrul judiciar, la Curtea de Apel Constanța! (MINUTĂ)

05 Nov 2023 1081

Nordis Management, sechestru judiciar la Tribunalul Constanța! (MINUTĂ)

29 Oct 2023 2165

Justiție Constanța Euro Vial Residence a făcut apel în procesul deschis împotriva Nordis Management SRL

24 Oct 2023 2425

S-a cerut insolvența Nordis Management SRL! Iată decizia judecătorilor

16 Oct 2023 5557

Judecătorii anunță azi dacă Nordis Management SRL intră sau nu în insolvență! Numărul creditorilor a crescut la 24

15 Oct 2023 1806

Nordis Management SRL ar putea intra în insolvență! Tribunalul București a rămas în pronunțare

09 Oct 2023 1533

Nordis Management SRL, un nou dosar la Tribunalul Constanța!

26 Sep 2023 1785

Decizie definitivă în instanţă în dosarul în care Nordis Management a fost „obligată“ la „finalizarea, recepţionarea şi intabularea“ unui apartament.

17 Sep 2023 6891

Nordis Management, „obligată“ de Tribunalul Constanța la „finalizarea, recepţionarea şi intabularea“ unui apartament. Dosarul, în apel

31 Aug 2023 5614

Se cere insolvența Nordis Management SRL! Judecătorii au stabilit primul termen

18 Aug 2023 13749

Cu ce procese închide anul compania Nordis Management SRL, din Bucureşti

31 Dec 2022 6237

Nordis Management SRL pierde un nou proces în fața Euro Vial Residence SRL. Despre ce este vorba

29 Dec 2022 16808

Nordis Management SRL a chemat în instanță firma Euro Vial Residence. Ce au de împărțit

02 Feb 2022 3867