Au mai rămas trei zile până la Pufstock De Dragobete, Antena 1 organizează cea mai mare bătaie cu perne

dan_capatos_1.jpgŞi în acest an, în luna iubirii, Antena 1 ţine dragostea în puf. Împreună cu Răzvan, Dani, Dan Capatos, Vladimir Drăghia şi Simona Gherghe telespectatorii nu vor rămâne în pană de iubire sau idei. De Dragobete, Vedetele Antenei 1 îi invită pe români să celebreze iubirea la cea mai mare bătaie cu perne văzută vreodată în România.

Au mai rămas trei zile până la Pufstock, evenimentul cu puf dedicat de Antena 1 iubirii. Constanţa se numără pe lista oraşelor în care postul de televiziune organizează cea mai mare bătaie cu perne, iar toţi cei care vor merge la City Park Mall Constanţa vor avea parte nu doar de o porţie sănătoasă de distracţie, în compania vedetelor de la Un show păcătos, ci şi de premii tentante.

Mai mult decât atât, Alin Văduva, finalistul X Factor le va cânta constănţenilor unele dintre cele mai frumoase melodii de dragoste. Fostul concurent X Factor este nerăbdător să reîntâlnească publicul constănţean, motiv pentru care a acceptat fără ezitări propunerea Antenei 1 de a-l însoţi pe Dan Capatos la cea mai mare bătaie cu perne din România.

De Constanţa, pe Alin, îl leagă multe amintiri frumoase. În 2006 a participat la festivalul de la Mamaia, iar Constanţa este oraşul în care s-a prezentat la audiţiile X Factor. Atunci, a exaltat publicul cântând melodiile "I need a dollar" şi "Feeling good" şi a convins juriul X Factor să îi acorde trei voturi pozitive pentru mai departe.

Constanţa, Iaşiul şi Clujul vor fi în acest an câmpurile de luptă pentru cea mai pufoasă bătaie din România. Toţi cei care iubesc sunt invitaţi să se înarmeze cu multă dragoste şi...o pernă şi să participe la cel de-al doilea eveniment cu puf dedicat de Antena 1 îndrăgostiţilor.

Anul trecut, peste 1500 de români au răspuns provocării lansate de Antena 1 şi s-au bătut cu perne în trei dintre cele mai mari oraşe ale ţării. Surprizele nu s-au rezumat doar la o porţie sănătoasă de distracţie, ci şi la premii substanţiale, premii ce nu vor lipsi nici în acest an de la Pufstock.

In 2012, numărul şi valoarea premiilor a crescut. Astfel, cei care vor veni în Iaşi, Cluj şi Constanţa la Pufstock vor putea câştiga excursii în doi la munte, cine romantice, vouchere de cumpărături, abonamente duble la un renumit centru de sport şi întreţinere din România, dar şi altele.

Cei care însă nu vor fi în Cluj, Iaşi sau Constanţa, pot să ţină dragostea în puf pe Facebook, pe pagina evenimentului: http://www.facebook.com/pufstock sau pe site-ul dedicat: www.pufstock.a1.ro. De asemenea, aceştia vor putea urmări cum decurge evenimentul în intervenţiile live de la Observatoarele zilei de vineri şi din emisiunea Acces Direct.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum să obținem un corp de invidiat. Șase sfaturi legate de nutriție și sport

26 Feb 2021 2768

Inel pe zăpadă Arbitrul Iulian Barbu a cerut-o de soţie pe atleta Andreea Lefcenco. Ambii sunt şi profesori de sport

26 Feb 2021 3386

Sportul, izvor de sănătate. Care este cel mai bun antrenament pentru pierderea în greutate

23 Feb 2021 2167

Cum poate sportul să ne transforme viața și starea de sănătate. Sfatul antrenorului Gabriel Caniggia

19 Feb 2021 2583

Marfă contrafăcută vândută în Constanța, confiscată de jandarmi

15 Feb 2021 604

Interviu cu Angela Veronica Olenici, de la CSU Simona Halep Constanţa „Atletismul mi s-a părut din start o provocare”

13 Feb 2021 3255

Facultatea de Educație Fizică și Sport a UOC se implică pentru un stil de viață sănătos în randul tinerilor

12 Feb 2021 561

Ministrul Sorin Cîmpeanu „Dacă ar fi fost după mine, măștile nu s-ar fi purtat în aer liber, la orele de sport”

08 Feb 2021 5485

Procurorii vor ca profesorul de sport, din Tulcea, acuzat de acte sexuale cu elevele, să rămână în arest

08 Feb 2021 575

Vila Mamaia, de lângă Castel, scoasă la licitație, pentru închiriere. Ce vor mai discuta acționarii Mamaia SA, la Adunarea Generală

08 Feb 2021 334

Constanța. Gemenii Zinat și Rafael Rahravan, pregătire la Școala de Tae Chun Do „Suntem mici, dar muncim să ne facem mari“

05 Feb 2021 2141

Astăzi este ziua de naştere a atletei Mădălina Florea

03 Feb 2021 902

Licitație pentru reabilitarea și modernizarea școlii gimnaziale nr. 1 Eforie Nord, județul Constanța

03 Feb 2021 672

Sondaj de opinie Constănțenii au așteptat redeschiderea restaurantelor și sălilor de sport

01 Feb 2021 467

Sondaj de opinie. Sunteți de acord cu redeschiderea restaurantelor, a sălilor de sport și cinematografelor?

25 Jan 2021 886