Evident că mă declar cetăţean suspendat!

lavinia_siclitaru.jpgUneori îmi pare rău că nu am plecat cât mai puteam. Pe de altă parte, trebuie să mai fim şi pe aici, să nu creadă ăştia că ţara asta a ajuns sat fără câini.

În faţa unui asemenea discurs, este evident că s-a terminat tot!
Dacă există oameni care chiar văd lucrurile terminate, chiar totul este inutil, degeaba mai ieşim în stradă!
Dacă şi după ziua de vineri majoritatea aşa vrea să trăiască, îşi merită soarta! Ştiu că cei care realizează nenorocirea care are acum loc au răspunderea civilă să facă ceva!

Fără nicio îndoială, puterea corupe... puterea absolută corupe absolut. Ori... ce se întâmplă acum, în România, demonstrează dorinţa nebună a USL de a avea puterea absolută, cea care, cât de curând, îi va permite şi corupţia absolută!
Fragila independenţă a Justiţiei va fi spulberată de măsurile unor iresponsabili ca Ponta sau Antonescu şi va fi vai de noi!

Indolenţa costă, fraţilor! Să nu vă mire, doamnelor şi domnilor, dacă nu veţi mai avea dreptul, în viitorul cât se poate de apropiat, să spuneţi ceea ce gândiţi!

Poate ne lămureşte cineva cum o să o ducem economic mai bine dacă se schimbă Avocatul Poporului şi judecătorii de la Curtea Constituţională şi preşedintele! Ne va umple cineva frigiderele în modul acesta?
Îmi amintesc că pe vremea regimului Iliescu se vorbea despre separarea puterilor în stat. Acum oamenii aceluiaşi domn Iliescu au pus-o de o dictatură, după mai bine de 22 ani de la căderea împuşcatului. Şi îndrăznesc s-o spun şi de o mare cooperativă, mult mai bine organizată decât pe vremea lui Năstase.

N-ar fi rău ca fiecare dintre noi să se gândească la modul cel mai serios cu ce a greşit, ce-i poate reproşa sau ce fapte ilegale a făcut preşedintele Băsescu. Să se gândească la modul concret, fără nicio urmă de influenţă, fără poveşti nemuritoare. Apoi, prin comparaţie, puneţi la fel în balanţa gândurilor şi judecăţii ce-au făcut la rândul lor Năstase, Ponta, Oprişan, Voiculescu, Antonescu, Iliescu, Geoană, Vântu, Patriciu, Voicu, Mazăre, USL-işti sau susţinători de frunte ai USL-ului.
De efortul acesta de gândire depinde viitorul nostru, al tuturor.

Mi-e teamă numai să mă gândesc mai departe în cazul în care lucrurile vor degenera. Oare voi aţi uitat cum era cu statul de drept de pe vremea lui Năstase? Cam aşa ceva ne-ar putea paşte din nou, poate înzecit, fiindcă ciocoii noi sunt şi mai răi, dar şi mai lacomi. Singurul lucru de care se tem ei nu este nici Parlamentul European, nici Comisia de la Veneţia, nici Papa de Roma, ci doar masele imense de oameni.

Ca susţinător al preşedintelui, „băsistă" cum le place „unora" să mă alinte, îmi însuşesc deja cererea de suspendare şi mă declar cetăţean suspendat!


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

gigel pagubosu

05 Jul, 2012 05:47

ce fel de neam suntem,daca am lasat un 'chiulangiu si-un plagiator' sa ajunga la conducerea statului?..daca de fiecare data ne intoarcem de unde am plecat sau chiar mai rau,ne bucuram cand ni-se intorc niste firmituri banesti dar in acelasi timp platim preturi marite la principalele cumparaturi alimentare,curent,..am vazut ca se poate, ca vinovatii, sa plateasca chiar daca sunt din varful piramidei,ca se poate umbla la pensiile nerusinate,....si deodata,noi cu manuta noastra am distrus aceasta normalitate,pentru ca sa intarim infractionalitatea politicienilor fara frica unei plati,......

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 662

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 524

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 738

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 624

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 558

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 836

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 578

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 682

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 726

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 555

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 598

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 559

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 799

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3411

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14321