Eveniment

Arestat preventiv în cel de la Bucureşti Strutinsky, arestat la domiciliu în dosarul de la Constanţa (rechizitoriu + referat DNA)

Judecătorul Leonard Iustin Bourceanu, din Tribunalul Constanţa, a decis, ieri, menţinerea în stare de arest la domiciliu a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky, cunoscut şi ca „trezorierul“ tandemului Mazăre - Constantinescu.
 

Hotărârea a fost luată în dosarul în care fost trimis în judecată de Gheorghe Popovici, fost procuror din circumscripţia Curţii de Apel Constanţa, actualul şef al Secţiei de Combatere a Corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Decizia judecătorului Leonard Iustin Bourceanu nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. Chiar şi în contextul deciziei mai sus precizate, Strutinsky rămâne în stare de arest preventiv, el fiind cercetat sub imperiul acestei măsuri de Dana Ana, procuror al DNA Bucureşti, alături de fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Gabriel-Sorin Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre – Constantinescu (document)

 
Referatul DNA privind propunerea de arestare a lui Radu Ştefan Mazăre şi a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky (document)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.