Audieri în Dosarul 2 Mai Imaginile tragediei, în cuvinte - Mama lui Sebi - „Viața noastră ca familie s-a terminat. Cimitirul a devenit o a doua noastră casă”

Foto ilustrativă

Mama lui Sebi, Mihaela Olariu, a oferit declarații în instanță, astăzi, în cadrul ultimului termen de judecată în Dosarul 2 Mai:

Noi nu mai avem viață! Nu mai suntem o familie. Eram o familie unită. Acum iau pastile de somn. Totul e robotizat.  Mergem la muncă pentru ca trebuie să mergem de muncă.  Dorm cu fiica mea de mână.  Merg la Sebi în cameră în fiecare zi și îi spun noapte bună. Eu spun că Sebi a plecat. Nu că ar fi decedat. Și că se va întoarce.  Viața noastră ca familie s-a terminat.  Cimitirul a devenit o a doua noastră casă.  Mergem de 3 ori pe zi la cimitir.  Nu spunem că mergem la cimitir, spunem că mergem la Sebi. Am aflat despre accident de la soțul meu, care m-a sunat că a fost sunat de o doamnă de la pompe funebre, din Mangalia, și care i-a spus că Sebi a decedat în urma unui accident rutier. Prima dată nu am crezut. Am încercat să iau legătura cu Sebi și cu prietenii lui. Vorbisem cu el cu o seară înainte,  mi-a spus că merge la ziua unui amic, Vlad. Mă apucasem să învăț limba engleză pentru el. Fără el nu am avut sărbători ca de obicei.  Fiica mea este tot timpul tristă.  Nu mai doarme în camera ei, doarme cu mine. Soțul meu este mai mereu la cimitir.  După accident au fost organizate diverse evenimente,  în memoria lui Sebi. Vrem să facem dreptate pentru Sebi. Și pentru a evita ca și alte familii sa treacă prin ce am trecut noi”.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Citește și:
Judecătoria Mangalia Victimele accidentului din 2 Mai fac declarații cutremurătoare - „Am coșmaruri noaptea. I-am văzut pe cei doi decedați”

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Unde va fi prezent ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 17 – 22 mai

17 May 2024 541

CJC anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare actualizate pentru proiectul „Construire Corp Nou Departament Sănătatea Mamei și Copilului"

16 May 2024 403

#ConstanțaEsteBine Valul 6 de energie - partea întâi - ziua 8. 15 mai 2024. Mijlocul săptămânii și al lunii mai

15 May 2024 401

Nemulțumiri în sala de judecată Mama tinerei ucise în accidentul de la 2 Mai, către judecătoare - „Chiar nu știți nimic?”

09 May 2024 943

CSM Constanța Gimnasta Sabrina Voinea s-a întors cu două medalii de argint din Italia (GALERIE FOTO)

07 May 2024 701

„Tatăl meu lucra în Constanța“ Adoptat la cinci ani, dintr-un orfelinat din Cernavodă, acum își caută părinții și frații biologici

06 May 2024 1116

CSM Constanța Sabrina Voinea luptă pentru medalia de aur în două finale, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Rimini

03 May 2024 1146

Crimă șocantă în Săptămâna Mare, în județul Bihor O femeie şi-a înjunghiat fiul apoi a sunat la 112 să spună că acesta s-a sinucis

01 May 2024 614

Licitații publice O companie din Suceava va asigura asistența tehnică în cadrul proiectului „Departament Mama și Copilul din cadrul SCJU Sf. Apostol Andrei Constanța“ (DOCUMENT)

29 Apr 2024 621

IPJ Constanța Și-a lovit partenera și pe mama acesteia. Bărbatul a fost reținut pentru 30 de zile și are dosar penal

27 Apr 2024 773

Știri Constanța Trei copii au plecat de acasă, noaptea. Mama minorilor a fost sancționată

25 Apr 2024 701

Județul Constanța Halucinant - Două femei, amenințate și bătute de fostul concubin! Acesta ar fi încălcat ordinul de protecție (VIDEO)

25 Apr 2024 901

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 617

Doi copii din Cernavodă au fugit de acasă pentru a se plimba singuri din municipiul Constanța! Mama minorilor, sancționată de polițiști

21 Apr 2024 814

Magdalena, născută la Constanța, își caută familia biologică. „Emoțiile mă copleșesc”

21 Apr 2024 708