Autocarul implicat în accidentul de la Năvodari, surprins de camere de supraveghere înainte de impact (GALERIE FOTO+VIDEO)

Autocarul ce transporta peste 40 de cetățeni ucraineni, implicat seara trecută într-un grav accident rutier pe strada Nuferilor din Năvodari a fost surprins de o cameră de supraveghere în trafic cu puțin timp înainte de impact. 

Imaginile au fost surprinse cu doar câteva minute înainte de accident în zona podului de la troița din Năvodari. 

Martorii la accident susțin că șoferul ar fi fost indus în eroare de GPS care l-a direcționat greșit și nu a observat la timp limitatorul de înălțime amplasat pe strada Nuferilor din năvodari, înainte de podul de la calea ferată. 

Autocarul transporta peste 40 de cetățeni ucraineni, iar opt dintre aceștia au fost transportați la spital. 

Citește și: 

LIVE VIDEO+TEXTAutocar cu zeci de cetățeni ucraineni, implicat într-un accident la Năvodari! Planul Roșu, activat (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Un autocar a lovit un limitator de viteză în Năvodari! Ce spun oficialii IGSU

29 Aug 2023 950

Dosar penal întocmit în cazul accidentului de la Năvodari! Un autocar cu cetățeni ucraineni a lovit un limitator de înălțime (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Aug 2023 1393

În ce stare sunt răniții din accidentul de la Năvodari! Un autocar înmatriculat în Ucraina, implicat (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Aug 2023 951

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul în care a fost implicat un autocar cu cetățeni ucraineni la Năvodari (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Aug 2023 2067

LIVE VIDEO+TEXT Autocar cu zeci de cetățeni ucraineni, implicat într-un accident la Năvodari! Planul Roșu, activat (GALERIE FOTO+VIDEO)

28 Aug 2023 12785