Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul în care a fost implicat un autocar cu cetățeni ucraineni la Năvodari (GALERIE FOTO+VIDEO)

La data de 28 august a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Nuferilor, din orașul Năvodari, s-a produs un accident rutier.

Din primele informații rezultă că un autocar, în care s-ar fi aflat 40 de persoane, ar fi lovit limitatorul de înălțime al unui pod, iar 8 persoane ar fi fost rănite ușor.

Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare.


Citește și: 

LIVE VIDEO+TEXTAutocar cu zeci de cetățeni ucraineni, implicat într-un accident la Năvodari! Planul Roșu, activat (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Un autocar a lovit un limitator de viteză în Năvodari! Ce spun oficialii IGSU

29 Aug 2023 950

Dosar penal întocmit în cazul accidentului de la Năvodari! Un autocar cu cetățeni ucraineni a lovit un limitator de înălțime (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Aug 2023 1393

În ce stare sunt răniții din accidentul de la Năvodari! Un autocar înmatriculat în Ucraina, implicat (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Aug 2023 951

Autocarul implicat în accidentul de la Năvodari, surprins de camere de supraveghere înainte de impact (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Aug 2023 8402

LIVE VIDEO+TEXT Autocar cu zeci de cetățeni ucraineni, implicat într-un accident la Năvodari! Planul Roșu, activat (GALERIE FOTO+VIDEO)

28 Aug 2023 12784