Bataie cu focuri de arma in Vama

Au baut, s-au batut si s-au impuscat, iar acum amandoi au fost internati la spital, cu rani grave. Grozavia s-a petrecut in Vama Veche, iar protagonisti au fost doi tineri, un constantean si un timisorean.

Potrivit locotenent colonelului Sorin Mustatea, purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobile Tomis, altercatia a avut loc ieri dimineata, in jurul orei 5.15. Nimeni nu stie cu exactitate de la ce a putut porni conflictul. Cert este, insa, ca amandoi s-au ales cu mai multe zile de spitalizare. Constantin B., de 29 de ani, din Constanta, se afla la "o bauta" cu prietenii sai, la o terasa din Vama Veche. La un moment dat, Constantin a intrat in vorba cu un tanar timisorean, in varsta de 25 de ani, care isi ineca, la randul sau, "amarul" in bautura. Nu a durat mult si cei doi au inceput sa se certe iar apoi, pe fondul consumului de alcool, s-au luat la bataie. Vazand ca nu are sorti de izbanda, Constantin B. a scos pistolul cu gaze si bile de cauciuc marca Walter, de care era nedespartit de cand primise permisul, si a tras un foc de arma de la distanta mica in directia adversarului sau. Si-a atins tinta, iar timisoreanul s-a ales cu mai multe leziuni in zona capului, la nivelul tamplei drepte. Totusi, nici victima nu a cedat prea usor si a reusit, in ciuda asteptarilor, sa-l imobilizeze pe "pistolar". Din fericire, luptatorii Gruparii de Jandarmi s-au deplasat imediat la fata locului si au aplanat conflictul. Ambii protagonisti au iesit mai mult decat "sifonati" din confruntare. Conform sursei citate, Constantin B. prezenta urme de violenta la nivelul capului si era plin de sange pe piept, pe fata si pe brate. Timisoreanul avea o plaga deschisa localizata tot in zona capului, la tampla dreapta si ochi, rezultate in urma focului de arma. Cei doi au fost transportati la Spitalul Municipal Mangalia, insa, din cauza faptului ca suferea pierderi dese de cunostinta, Constantin B. a fost dus la sectia de neurochirurgie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Totodata, la fata locului s-a deplasat si o echipa operativa din cadrul Politiei Mangalia. Constanteanul este cercetat penal pentru folosire fara drept a unei arme de foc in public, primejduind viata cetatenilor. In prezent, ancheta este continuata de Politia Limanu.

Scris de: {autor}Cecilia ZÃREA{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Simona Halep, acționar la Farul Constanța? Iată ce a răspuns Stere Halep

28 Apr 2024 1530

Investiție de peste 140.000 de euro a companiilor Chimpex și AmeropaGrains Sală de sport, inaugurată la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța chiar de ziua unității școlare (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 649

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 939

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 923

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 623

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 789

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 660

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 893

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1515

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 770

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 534

Cumpărări directe Constanța În satul Moșneni, comuna 23 August, se va construi un teren de sport multifuncțional (DOCUMENT)

16 Apr 2024 781

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. CS Peștera a câștigat cu 12-0

15 Apr 2024 1312

Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL a bifat trei contracte cu Primăria Grădina în valoare de peste 300.000 lei (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 470

Constanța „Nu te vom uita!“. Competiție memorială în amintirea celui ce a fost Paul Cămui, antrenorul de volei decedat la numai 27 de ani

14 Apr 2024 1099