Cei doi bărbați, suspectați că ar fi ucis în bătaie un tânăr de 17 ani la Tulcea, arestați preventiv pentru 30 de zile

Cei doi bărbați suspectați că au ucis în bătaie un tânăr de 17 ani pe strada Constructorilor din cartierul Vest din Tulcea au fost arestați prevenitiv pentru 30 de zile

Potrivit procurorilor, la data de 18.09.2023, organele de urmărire penală s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte având în vedere că în cursul nopții de 17/18.09.2023, în jurul orei 23.50, pe fondul unui conflict spontan între mai multe persoane care se aflau pe str. Constructorilor din mun. Tulcea, a intervenit decesul victimei minore F.R.I. în vârstă de 17 ani.

 „Din probele administrate până în acest moment a rezultat faptul că de grupul format din cinci tineri din care făcea parte şi victima F.R.I., s-a apropiat un alt  grup de trei persoane cu un comportament agresiv.

Fără un motiv anume, unul dintre cei trei respectiv C.M., în vârstă de 35 de ani, i-a aplicat minorului F.R.I., multiple lovituri, cu pumnul în zona feţei şi cu picioarele în zona abdomenului.
 
Când F.R.I. a reușit să se ridice şi a încercat să se refugieze din zona în care se aflau agresorii, a fost prins şi imobilizat de către o altă persoană din grupul celor trei, respectiv R.P. în vârstă de 32 de ani.
 
Acesta i-a aplicat două lovituri de pumni la nivelul feţei, urmare a cărora victima a căzut fără  cunoştinţă la pământ“ - au mai precizat procurorii. 

Echipajul din cadrul Serviciului de Ambulanță Tulcea sosit la faţa locului pentru acordarea primului ajutor a efectuat manevre de resuscitare, însă după circa o oră a declarat decesul minorului F.R.I.

 „Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus la data de 18.09.2023, măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de suspecţii C.M. şi R.P., pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări  cauzatoare de moarte faptă prev. de art. 195 alin. 1 din C.pen., urmând a înainta instanţei de judecată propunerea  de arestare preventivă a  acestora.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie,  să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie“ - au mai precizat procurorii.

Tatăl lui Robert, băiatul de 17 ani ucis în bătaie, a venit astăzi la locul crimei unde au fost aprinse mai multe lumânări în memoria acestuia. 

Băiatul a terminat școala și s-a angajat la Șantierul Naval. Avem o garsonieră aici în Vest și el stătea aici. Noi locuim la țară la Mihail Kogălniceanu. Băiatul avea o prietenă cu care se cunoștea de la școală. Au stat câteva seri împreună de vorbă. Niște nenorociți care ne-au distrus familia au venit și l-au bătut. 
 
Nu îi cunoaștem, nici băiatul meu nu îi cunoștea. Erau în partea cealaltă a străzii. Unul dintre aceștia a mai fost la închisoare. (...) La ora 1 noaptea a venit o vecină și ne-a spus că Robiță nu mai este. Era un copil bun, foarte respectuos. Mai am două fetițe gemene și un băiețel mai mic. Suntem dărâmați“ - a precizat Dumitru, tatăl lui Robert. 

Citește și: 

Tragedie la Tulcea! Tânăr de 17 ani, ucis în bătaie. Mai multe lumânări, aprinse la locul crimei (VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scene demne de „Final destination“, la Cogealac! Judecătorii din Constanța au dictat 70 de ani de închisoare. Pedepse definitive (VIDEO)

03 Apr 2024 1091

IPJ Tulcea Proiectul Prevenirea și combaterea crimei organizate și cooperarea Poliției prin centre transfrontaliere la frontiera România-Ucraina , la final

19 Dec 2023 787

Crimă, în județul Tulcea, descoperită după înmormântarea victimei! Suspectul principal, condamnat definitiv la Constanța

18 Dec 2023 1827

Omor calificat la Tulcea! Rechizitoriu demn de filmele cu detectivi. Sentință definitivă la Constanța. Daune reduse la jumătate

14 Nov 2023 2447

Imagini șocante surprinse de camerele de supraveghere în timpul crimei de la Tulcea (VIDEO)

19 Sep 2023 6919

Tragedie la Tulcea! Tânăr de 17 ani, ucis în bătaie. Mai multe lumânări, aprinse la locul crimei (VIDEO)

19 Sep 2023 6781

Curtea de Apel Constanța, învestită cu soluționarea unei înspăimântătoare crime din Slava Cercheză (Tulcea)

24 Aug 2023 2153

Caz șocant la Tulcea! S-au dictat zeci de ani de închisoare și sute de mii de euro daune morale

06 Aug 2023 2067

Interceptări Crima aproape perfectă de la Tulcea a ajuns la Curtea de Apel Constanța! „Ei vrea să închidă dosarul, da' n-are probe“

11 May 2023 1755

Șeful Combaterii Crimei Organizate Tulcea a câștigat concursul de adjunct al IPJ Tulcea!

30 Apr 2023 3534

„Să mă pupe în ... pe mine“ Caz rezolvat de procurorii din Tulcea, demn de filmele cu detectivi! Crimă descoperită după îngroparea cadavrului. Dosarul poate ajunge la Constanța

27 Apr 2023 8579

Scene ca-n „Final destination“, la Cogealac! Ce spune procurorul criminalist Zafer Sadîc (VIDEO)

23 Feb 2023 10004

Omor calificat la Tulcea! Detalii cu un puternic impact emoțional! Dosarul, judecat la Constanța.

24 Dec 2022 15608

Crimă la Cogealac! Mai multe persoane au fost trimise în judecată! (VIDEO)

04 Aug 2022 3030

Răfuială ca în filme! Un bărbat a murit, în urma scandalului pornit de la pepeni, la Cogealac (VIDEO)

22 Jun 2022 5114