Conferinta Nationala a Psihologilor va avea loc la Neptun

Universitatea "Ovidius" organizeaza un eveniment stiintific fara precedent

Deschiderea oficiala a reuniunii stiintifice are loc pe 31 mai * Conferinta se va organiza pe sectiuni * Asociatia Psihologilor din Romania va adopta pe 1 iunie noul statut * La discutii vor participa peste 250 de personalitati din tara, dar si de peste hotare * Decanul Facultatii de Psihologie, conf. univ. dr. Anca Dragu, este presedintele comitetului local de organizare si face parte din Consiliul de conducere al Asociatiei Psihologilor din Romania

In statiunea Neptun va avea loc, in perioada 30 mai - 02 iunie Conferinta Nationala de Psihologie. Conferinta este organizata de Asociatia Psihologilor din Romania si Universitatea "Ovidius" Constanta, departamentul Psihologie. Cotidianul ZIUA de Constanta relata cititorilor, in editiile anterioare, despre acest unic eveniment in Romania. Acum incercam sa dezvoltam ceva mai mult acest subiect stiintific si sa prezentam in detaliu programul conferintei. Reuniunea stiintifica de la Neptun se va desfasura sub denumirea "Psihologia romaneasca la inceput de mileniu" si va avea ca invitati peste 250 de personalitati din domeniul psihologiei: cercetatori, cadre didactice, psihologi, practicieni din toata tara, precum si de peste hotare. Asociatia Psihologilor din Romania este apolitica, promoveaza spiritul stiintific, este condusa de un colegiu format din 13 psihologi din toata tara. Presedintele acestui colegiu este prof. drd. univ. Nicolae Mitrofan. Comitetul local de organizare a conferintei de la Neptun este condus de conf. univ. dr. Anca Dragu, decanul Departamenului de Psihologie si Pregatire a Personalului Didactic, din cadrul Universitatii "Ovidius" Constanta, si lect. univ. dr. Filaret Sintion, seful Catedrei de Psihologie. Amintim ca cei doi reprezentanti ai Facultatii de Psihologie sunt membri de seama in consiliul de conducere al Asociatiei Psihologilor din Romania. Conferinta se va desfasura pe sectiuni si va exista si un program special pentru studentii de la DPPPD. Lucrarile pe sectiuni se vor desfasura pe 30 mai si 1 iunie. Sectiunile sunt urmatoarele: Psihologie Clinica-Medicala, Psihologie Transpersonala, Metodologie si Cercetare, Psihologie educationala, Psihologie Aplicata, Psihologie organizationala, Rolul Psihologiei in Romania, Psihologie sociala, precum si Sectiunea Postere. Joi, 30 mai, participantii vor poposi la Neptun si vor fi cazati la hotelul "Cozia", iar pe 31 mai va avea loc festivitatea de deschidere la Club Bazin, in jurul orei 09.00, dupa care, la ora 14.30, vor incepe lucrarile pe sectiuni. Pe 1 iunie, in jurul orei 14.30, va avea loc Adunarea Generala a Asociatiei Psihologilor din Romania, sedinta in cadrul careia se va adopta noul statut al Asociatiei. Mentionam ca organizatorii locali ai acestei conferinte vor face cu invitatii si o excursie de scurta durata la Pestera Sfantu Andrei, la Adamclisi, la Manastirea Dervent, precum si un tur al litoralului Marii Negre. Reporterii cotidianului nostru vor fi prezenti la intrunirea psihologilor si vor reveni cu amanunte de la fata locului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 617

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 549

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 706

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 959

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1280

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1555

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 960

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 759

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 602

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 813

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 678

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 586

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 1001

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 613

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 736