Imagini șocante Explozia devastatoare de pe șantierul Autostrăzii A7 surprinsă de camerele de supraveghere din zonă (VIDEO)

Explozia devastatoare ce a avut loc noaptea trecută pe șantierul Autostrăzii A7 din județul Vrancea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. 

În imagini se observă o minge uriașă de foc și se poate auzi și bubuitura destul de puternică. 


Reamintim că, în această dimineață, în dreptul localității Călimănești din județul Vrancea, a avut loc o explozie la o magistrală de gaze, aflată pe un șantier de lucru de pe autostrada A7. Evenimentul a fost soldat cu 9 victime, după cum urmează:
  • 5 victime transportate prin diferite forțe la CPU Adjud cu arsuri pe suprafața corporală și
  • 4 persoane carbonizate găsite de forțele de intervenție la fața locului și declarate decedate.

Odată cu activarea Planului Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale, la fața locului au fost angrenate următoarele forțe de intervenție :
  • 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă ISU Vrancea,
  • 1 autospecială transport personal și victime multiple,
  • 4 ambulanțe SMURD,
  • 2 autospeciale de stingere de la SVSU Mărășești și
  • 5 ambulanțe SAJ.
  • ❗ 2 elicoptere SMURD (București și Galați) asigură transportul a două dintre victime de pe Aeroportul Bacău la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni din București, respectiv Spitalul Clinic de Urgență București.

„Totodată, a fost stabilit un perimetru de siguranță pe o distanță de aproximativ de 500 de metri în jurul zonei afectate, iar echipele de intervenție au lucrat la localizarea incendiului. De asemenea, în proximitatea zonei de manifestare a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-alert.

Planul roșu de intervenție a fost dezactivat la ora 3:30, iar echipajele de intervenție rămân active pentru investigarea completă a cauzelor și gestionarea consecințelor acestui incident.

Incendiul a fost lichidat“ - au mai precizta reprezentanții IGSU

Citește și: 

Planul Roșu activat după o explozie la o magistrală de gaze, în Călimănești, Vrancea! Patru victime, carbonizate (GALERIE FOTO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministerul Sănătății Doi răniți din explozia din Vrancea, intubați în spitale din București

21 Sep 2023 762

Ministrul Sorin Grindeanu, despre explozia din Vrancea „Sunt în permanentă legătură cu constructorul și autoritățile care au intervenit la locul tragediei“

21 Sep 2023 801

Planul Roșu activat după o explozie la o magistrală de gaze, în Călimănești, Vrancea! Patru victime, carbonizate (GALERIE FOTO)

21 Sep 2023 1036

Alertă în fața unei școli din Focșani unde afost abandonat un troler. Specialiștii SRI, chemați în ajutor

04 Jun 2019 1239

O maşină a explodat la Focşani! Incendiul ar fi fost provocat intenţionat

28 Aug 2016 3523