Ministerul Sănătății Doi răniți din explozia din Vrancea, intubați în spitale din București

Foto: ISU VranceaCa urmare a exploziei care a avut loc azi noapte în județul Vrancea s-au înregistrat 5 răniți și 4 decese.

Potrivit Ministerului Sănătății, două victime care au suferit arsuri pe 30% din suprafața corporală, respectiv, 40% din suprafața corporală, au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență București și la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni” București.

„Amândoi pacienții sunt intubați.

Așteptăm evaluările echipelor medicale astfel încât pacienții să poată beneficia de cele mai bune îngrijiri.

Trei victime cu leziuni minore au fost evaluate în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal din Adjud și nu au rămas internate“ - au mai precizat reprezentanții Ministerului Sănătății.

Citește și: 

Imagini șocanteExplozia devastatoare de pe șantierul Autostrăzii A7 surprinsă de camerele de supraveghere din zonă (VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini șocante Explozia devastatoare de pe șantierul Autostrăzii A7 surprinsă de camerele de supraveghere din zonă (VIDEO)

21 Sep 2023 1609

Ministrul Sorin Grindeanu, despre explozia din Vrancea „Sunt în permanentă legătură cu constructorul și autoritățile care au intervenit la locul tragediei“

21 Sep 2023 801

Planul Roșu activat după o explozie la o magistrală de gaze, în Călimănești, Vrancea! Patru victime, carbonizate (GALERIE FOTO)

21 Sep 2023 1036

Alertă în fața unei școli din Focșani unde afost abandonat un troler. Specialiștii SRI, chemați în ajutor

04 Jun 2019 1239

O maşină a explodat la Focşani! Incendiul ar fi fost provocat intenţionat

28 Aug 2016 3523