Ministrul Sorin Grindeanu, despre explozia din Vrancea „Sunt în permanentă legătură cu constructorul și autoritățile care au intervenit la locul tragediei“

Foto: ISU VranceaMinistrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a transmis condoleanțe familiilor celor patru muncitori decedați noaptea trecută în deflagrația de pe șantierul Autostrăzii A7 din județul Vrancea. 

Sorin Grindeanu a menționat că este  în permanentă legătură cu constructorul și autoritățile care au intervenit la locul tragediei.

În momente de grea încercare, niciun cuvânt nu poate alina pierderea persoanelor dragi.
În urma accidentului de pe șantierul autostrăzii A7, în care și-au pierdut viața 4 muncitori, transmit sincere condoleanțe familiilor îndurerate.
Ca ministru al Transporturilor am fost și sunt în permanentă legătură cu constructorul și autoritățile care au intervenit la locul tragediei.

Citește și: 

Planul Roșu activat după o explozie la o magistrală de gaze, în Călimănești, Vrancea! Patru victime, carbonizate (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministerul Sănătății Doi răniți din explozia din Vrancea, intubați în spitale din București

21 Sep 2023 762

Imagini șocante Explozia devastatoare de pe șantierul Autostrăzii A7 surprinsă de camerele de supraveghere din zonă (VIDEO)

21 Sep 2023 1610

Planul Roșu activat după o explozie la o magistrală de gaze, în Călimănești, Vrancea! Patru victime, carbonizate (GALERIE FOTO)

21 Sep 2023 1036

Alertă în fața unei școli din Focșani unde afost abandonat un troler. Specialiștii SRI, chemați în ajutor

04 Jun 2019 1239

O maşină a explodat la Focşani! Incendiul ar fi fost provocat intenţionat

28 Aug 2016 3523