Fetiță de numai 2 ani, găsită moartă în casă! Pe corpul copilei erau mai multe urme de lovituri

  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Plăieșii de Jos, într-un imobil, a fost constatat decesul unei minore, de 2 ani, de către personalul unui echipaj de ambulanță.
  • Sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc decesul.



Tragedie în județul Harghita. 


O fetiță de doar 2 ani a fost găsită moartă în casă, într-o localitate din Harghita.


Polițiștii fac verificări acum ca să afle cauza decesului.






Oficial de la IPJ Harghita 
 

La data de 15 ianuarie a.c., la ora  16.22  polițiști din cadrul Secției 2 Politie Rurală Miercurea Ciuc - Postul de Politie Plăieșii de Jos, au fost sesizați, de către personalul unui echipaj de ambulanță din cadrul punctului de lucru Plăieșii de Jos cu privire la faptul ca într-un imobil  din localitate, a fost constatat decesul unei minore de 2 ani.



 La fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranță publică, care a constatat că pe corpul victimei sunt mai multe leziuni.




Din primele cercetări a rezultat faptul că părinții minorei, îngrijorați de faptul că aceasta nu se mai trezește, au contactat Serviciul Județean de Ambulanță Harghita – Punctul de lucru Plăieșii de Jos pentru solicitarea de asistență medicală de urgență.



Personalul echipajului de ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul minorei, după care a sesizat Poliția cu privire la aspectele constatate. 




 La fața locului s-a deplasat o echipă complexă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, care, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează cercetări,  în vederea stabilirii tuturor împrejutărilor în care a avut loc decesul minorei. 



Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita, Peter Szilard, a declarat, pentru AGERPRES că, potrivit apelului primit, fetiţa ar fi fost inconştientă, dar aceasta a fost găsită decedată.

"A venit solicitare că este o fetiţă de 2 ani şi 3 luni care este inconştientă. Când a ajuns la faţa locului, ambulanţa a constatat că este acolo o fetiţă de 2 ani şi trei luni, dar deja era decedată. S-a încercat resuscitarea, dar fără efect. (...) Maică-sa a spus că înainte de masă a pus-o să doarmă şi după un anumit timp, când a vrut să o trezească, a observat că, de fapt, nu se trezeşte şi deja rigiditatea cadaverică era instalată", a declarat Peter Szilard.





Acesta a precizat că fata avea vânătăi la nivelul coapsei şi feţei, iar mama a explicat că, în ultima vreme, a căzut de mai multe ori.

"La autopsie va reieşi ce a produs decesul fetiţei. Deocamdată asta vedem, a fost solicitată ambulanţa, dar nu era inconştientă, ci era decedată", a conchis şeful SJU Harghita.





La rândul său, primarul comunei Plăieşii de Jos, András Zoltán, a precizat, pentru AGERPRES, că fetiţa era deja moartă de 2-3 ore atunci când a ajuns echipajul de Ambulanţă, iar mama fetei a spus că aceasta s-a născut cu probleme cardiace, dar care nu erau cunoscute de medicul de familie.



 

"Este vorba de o fetiţă de 2 ani şi trei luni, de etnie romă, care a fost găsită moartă de către echipajul ambulanţei locale.




Ambulanţa (punctul de lucru Plăieşii de Jos - n.r.) a fost anunţată de Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi dânşii, când au ajuns la faţa locului, fetiţa era deja moartă şi se pare că nu atunci a murit, ci în urmă cu 2-3 ore. (...) Conform spuselor mamei, cam la amiază a culcat-o şi nu s-a trezit.



Tot conform spuselor mamei, când s-a născut fetiţa, la Braşov, atunci avea o problemă la inimă, aşa s-a născut. Am întrebat asistenta medicală de la cabinetul medical şi a zis că nu au fost acolo de mult, nu ştiau de caz, deci medicul de familie nu ştia de caz" a mai spus András Zoltán. 





Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Închisoare pe viață, la Constanța! Victima, înjunghiată de 42 de ori. Cererea de revizuire, respinsă

10 May 2024 655

VIDEO Crimă în Mamaia! Judecătorii amână pronunțarea pentru luna viitoare!

07 May 2024 611

Crimă șocantă în Săptămâna Mare, în județul Bihor O femeie şi-a înjunghiat fiul apoi a sunat la 112 să spună că acesta s-a sinucis

01 May 2024 576

Crimă într-un hotel din Mangalia! Cazul a ajuns azi la Curtea de Apel Constanța

30 Apr 2024 601

Crimă într-un hotel din Mangalia! Loredana, tânăra suspectată că și-ar fi ucis prietena este nemulțumită de prima condamnare

18 Apr 2024 569

București După aproape 33 de ani de la teribila crimă - Bărbatul urmărit internațional, adus în țară pe 23 aprilie

17 Apr 2024 670

Editorial Părinții cu copii în rame!

12 Apr 2024 642

„Sânge rece“ Crimă într-un hotel din Mangalia! Judecătorii motivează sentința în cazul tinerei băgată în geamantan și apoi abandonată în parc

11 Apr 2024 729

Justiție Constanța Crimă la Mangalia! Prima condamnare - 15 ani şi 3 luni

10 Apr 2024 917

Crimă în Mangalia! Tânără ucisă şi băgată într-un geamantan. Azi, pronunțarea la Tribunalul Constanța

10 Apr 2024 759

Scene demne de „Final destination“, la Cogealac! Judecătorii din Constanța au dictat 70 de ani de închisoare. Pedepse definitive (VIDEO)

03 Apr 2024 1192

UPDATE Șocant în Constanța! O femeie agresată de un bărbat în cartierul Tomis Nord (FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 2798

Avocatul Adrian Cuculis, din Baroul București, declarații în dosarul crimei din Mangalia! (VIDEO)

26 Mar 2024 777

UPDATE. Imaginile durerii la Tribunalul Constanța! Mătușa Alinei, tânăra ucisă la Mangalia, strânge la piept poza copilei (FOTO+VIDEO)

26 Mar 2024 1110

Atenție, detalii cu puternic impact emoțional! Crimă într-un hotel din Mangalia! Prima ședință de judecată cu ușile deschise (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 1316