Filmul crimei de la Mangalia. Declarații cutremurătoare - „Nu am vrut să o omor însă am avut un moment în care mi-am pierdut firea”

Astăzi, Alina, fata ucisă în Mangalia de cea mai bună prietenă va fi condusă pe ultimul drum, în timp ce prietena ei a recunoscut fapta în fața anchetatorilor motivând că recunoaște pentru a primi o pedeapsă mai mică pentru „că așa am văzut în filme”.
 
Motivul invocat de inculpată a fost că s-a certat cu victima legat de muncă și conviețuire. Mai exact, inculpata a recunoscut că a agresat-o pe victimă cu un cuțit. Ea a precizat că se cunoaște cu victima încă din clasa întâi, iar certurile dintre cele două durau de ceva timp, cerând chiar șefilor să le mute în camere diferite.
 
În seara crimei, cele două tinere au avut discuții contradictorii legate de plecarea victimei acasă, iar „într-un moment de furie, am început să tremur, am luat cuțitul care era pe un raft și inițial am ezitat însă după am înjunghiat-o...”. Ea a mai adăugat că „(...) nu am vrut să o omor însă am avut un moment în care mi-am pierdut firea și am săvârșit această faptă”.
 
După ce și-a dat suflul, inculpata a luat valiza victimei, a scos hainele de acolo și a introdus-o înăuntru. Ulterior, inculpata a chemat un taximetru, iar ulterior, ajutată de un coleg de muncă, a urcat valiza în portbagaj. A cerut în primă instanță să meargă la bancomat pentru a scoate bani, iar taximetristul a întrebat-o de vânătăile de pe față și ea i-a răspuns că s-a lovit la locul de muncă.
 
A scos de la bacomat 2.000 de lei și i-a cerut șoferului să o ducă la Vaslui, acesta din urma refuzând. A cerut ulterior să o lase lângă parc, unde a coborât, plătindu-i omului 200 lei pentru cursă. „Am mai stat câteva minute, m-am uitat în jur să văd dacă sunt camere de filmat sau persoane care m-ar putea vedea și întrucât nu era nimeni m-am apropiat de prima bancă și am abandonat trupul”, a recunoscut inculpata. Apoi s-a deplasat pe jos până la hotel. Ulterior, a început să facă curățenie în cameră, unde erau urme de sânge pe mochetă și pe perete. Hainele și lenjeria le-a băgat într-un sac de plastic pe care l-a dus la tomberonul hotelului unde stătea.
 
„Cuțitul îl pusesem sub salteaua patului meu iar după ce am dus sacul din plastic de mai sus mi-am amintit și de cuțit, l-am luat și l-am ambalat într-un sac din plastic pentru găleata de gunoi și l-am dus la ghena hotelului”, a punctat inculpata în fața anchetatorilor.
 
După tot evenimentul macabru, inculpata s-a dus la ora 10.00 la muncă. „Menționez că am spucat să stau o oră în pat dar nu am reușit să dorm”, a spus inculpata, care ulterior a punctat că la ora 15.00 a fost preluată de un echipaj de poliție. „Inițial am spus că am căzut însă ulterior am recunoscut fapta deoarece am văzut în filme că dacă recunoști fapta săvârșită primești o pedeapsă redusă”, a mai spus inculata. „Regret săvârșirea faptei și menționez că nu am fost conștientă de ceea ce am făcut”, a adăugat aceasta.
 
Reamintim că, o crimă oribilă a șocat orașul Mangalia. O tânără de 18 ani, Alina E., a fost găsită fără suflare sub o bancă dintr-un parc.
 

În urma investigațiilor efectuate, a fost identificată și o tânără, de 18 ani,suspectată de comiterea faptei.

Tribunalul Constanța a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a suspectei și a emis mandatul de arestare preventivă valabil timp de 30 de zile, până pe 5 septembrie 2023, inclusiv.

 
Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța a precizta că agresoarea și victima erau chiar prietene cunoscându-se încă de la grădiniță.

„Veniseră pe litoral să lucreze cameriste și pe fondul unui conflict care mocnea de mai mult timp, inculpata a înjunghiat-o în zona cervicală pe victimă și a produs decesul.
 
Se pare că ele lucrau în aceeași cameră și conviețuirea dintre ele devenise destul de dificilă, motiv pentru care și victima intenționa să se mute din acea cameră, de fapt să plece acasă.


Din ceea ce mi-a relatat inculpata, după ce a ucis-o, s-a schimbat, a pus-o într-o valiză, chiar în valiza victimei, a coborât-o cu liftul și a chemat un taxi. A fost ajutată de un coleg care trecea întâmplător prin zonă, a pus geanta de voiaj în portbagajul taxiului și apoi a cerut taximetristului să o lase undeva în proximitatea parcului unde a și fost găsită victima.
 
E vorba de o singură persoană, un singur autor, această persoană de sex feminin, nu avem niciun dubiu cu privire la numărul de persoane care ar fi participat la săvârșirea infracțiunii.
 
A fost ajutată de taximetrist, chiar dacă acesta a și întrebat-o în mod insistent ce conținea valiza, întrucât era foarte grea, numai că ea i-a motivat că are cărți în valiză.
 
A făcut cumva curat, dar nu în totalitate, în camera de cazare în care s-a și săvârșit infracțiunea. Spune inculpata că de la momentul înjunghierii până la decesul efectiv ar fi trecut undeva la 30 de minute, timp în care i s-a scurs și sângele victimei și din acest motiv nici nu ar fi curs sânge pe tot traseul pe care l-a avut până la banca din parc”, a declarat procurorul.

Citește și: 
Crima de la Mangalia! Principala suspectă surprinsă de camere de supraveghere în timp ce transporta geamantanul cu trupul victimei în parc (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Crimă într-un hotel din Mangalia! Loredana, tânăra suspectată că și-ar fi ucis prietena este nemulțumită de prima condamnare

18 Apr 2024 474

Editorial Părinții cu copii în rame!

12 Apr 2024 577

„Sânge rece“ Crimă într-un hotel din Mangalia! Judecătorii motivează sentința în cazul tinerei băgată în geamantan și apoi abandonată în parc

11 Apr 2024 664

Justiție Constanța Crimă la Mangalia! Prima condamnare - 15 ani şi 3 luni

10 Apr 2024 857

Crimă în Mangalia! Tânără ucisă şi băgată într-un geamantan. Azi, pronunțarea la Tribunalul Constanța

10 Apr 2024 682

Avocatul Adrian Cuculis, din Baroul București, declarații în dosarul crimei din Mangalia! (VIDEO)

26 Mar 2024 693

UPDATE. Imaginile durerii la Tribunalul Constanța! Mătușa Alinei, tânăra ucisă la Mangalia, strânge la piept poza copilei (FOTO+VIDEO)

26 Mar 2024 1061

Atenție, detalii cu puternic impact emoțional! Crimă într-un hotel din Mangalia! Prima ședință de judecată cu ușile deschise (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 1257

Ce spune avocatul Adrian Cuculis Crimă într-un hotel din Mangalia! Se cere schimbarea încadrării juridice

11 Mar 2024 1773

Crimă într-un hotel din Mangalia! Procesul începe la finele lunii

10 Mar 2024 771

Crimă într-un hotel din Mangalia! Începe procesul!

03 Feb 2024 1415

Crimă într-un hotel din Mangalia! Tribunalul Constanța a stabilit primul termen. Ședința va fi secretă

07 Dec 2023 1579

Ședință secretă la Tribunalul Constanța după crima dintr-un hotel din Mangalia!

19 Nov 2023 2160

Oficial! Crimă într-un hotel din Mangalia! Loredana a fost trimisă în judecată

09 Nov 2023 1376

Crimă într-un hotel din Mangalia! Procurorii se pregătesc să închidă ancheta

03 Nov 2023 1397