Focuri de armă pe DN1 Urmărire ca în filme pentru prinderea unui bărbat care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

Polițiști în acțiune. Foto:DGPMBLa data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 9:50, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către Poliția Capitalei cu privire la faptul că o persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni, în zona unui mall din București, se deplasează către județul Prahova, pe DN1, cu un autoturism fără plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Potrivit IPJ Ilfov, acționând cu operativitate, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au observat autoturismul semnalat în zona localității Ciolpani și întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor, continuându-și deplasarea către județul Prahova, polițiștii Ilfoveni au procedat la urmărirea autovehiculului, folosind semnalele acustice și luminoase din dotarea autospecialei de poliție.

„În timpul urmăririi, în contextul în care conducătorul auto refuza să oprească, polițiștii au utilizat armamentul din dotare, executând focuri de armă în plan vertical și ulterior asupra pneurilor autoturismului urmărit.

La un moment dat, presupusul autor a întors autoturismul pe direcția București, polițiștii reușind să-l intercepteze și să-l oprească. în zona kilometrului 34.

În continuare, polițiștii au procedat la spargerea unui geam lateral, pentru a îl extrage din autovehicul pe bărbatul respectiv, împrejurare în care cioburile au produs leziuni minore, atât persoanei în cauză, cât și unuia dintre polițiști.

În urma verificărilor privind prezența în organism a alcoolului ori a substanțelor psihoactive, rezultatele au fost negative“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ilfov.


Bărbatul respectiv a fost preluat de către polițiștii Capitalei, pentru continuarea cercetărilor în cauză. 

Citește și: 

Oficial de la IPJ Constanța!Șoferul oprit cu focuri de armă după ce ar fi furat, în Cumpăna, mașina unei femei însărcinate, testat pentru consum de alcool și droguri

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Urmărire în trafic pe DN 2A, în comuna Mihail Kogălniceanu pentru prinderea unui șofer beat și fără permis

08 Apr 2024 815

Șofer beat și drogat depistat în trafic la Galați! Suspectul a încercat să fugă de polițiști

06 Jan 2024 675

Județul Constanța Un șofer fără permis, urmărit în trafic pe DN3 de polițiști! În încercarea de a scăpa de oamenii legii a intrat cu mașina într-un canal de irigații

20 Dec 2023 867

Șofer fără permis, depistat în trafic la Hârșova! Bărbatul a încercat să fugă de polițiști

05 Oct 2023 1510

Șofer fără permis urmărit în trafic de polițiștii IPJ Tulcea. Suspectul, depistat în județul Constanța

25 Sep 2023 675

Focuri de armă la Constanța Eroismul polițiștilor în urmărirea șoferului care a furat mașina unei femei însărcinate (FOTO+VIDEO)

21 Sep 2023 20358

Concucător auto fără permis urmărit în trafic de polițiștii rutieri. Suspectul, oprit în apropierea localității Ovidiu

27 Jun 2023 1501

Tulcea Imagini surprinse în momentul în care polițiștii au tras focuri de armă asupra unui șofer fugar. Un copil a fost rănit! (VIDEO)

12 Dec 2021 3963

Polițistul din Chirnogeni, cunoscut ca „spaima” infractorilor, a prins un șofer de două ori într-o săptămână după două curse ca în filme

27 Jul 2021 51261

Un tânăr șofer din Eforie, condamnat pentru tentativă la omor deosebit de grav. Dosarul se va rejudeca

18 May 2021 2511

Beat și fără permis, accident cu o mașină de poliție în Ovidiu. Cum arată urmărirea (galerie foto+video)

23 Dec 2019 6495

UPDATE Județul Constanța Bărbat, împușcat în urma unei urmăriri în trafic (galerie foto+video)

18 Dec 2019 22733

Au refuzat să plătească cursa de taxi, în Vadu, și au fugit. Se presupune că ar fi fost băuți

02 Aug 2019 1370

Constanța. Bărbatul care a lovit cinci mașini în timp ce era urmărit în trafic a fost arestat preventiv. Polițiștii au tras focuri de armă

15 Mar 2019 2329

UPDATE! Focuri de armă pentru prinderea unui şofer care a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor constănţeni (Galerie foto)

02 Mar 2017 3284