Județul Constanța Halucinant - Două femei, amenințate și bătute de fostul concubin! Acesta ar fi încălcat ordinul de protecție (VIDEO)

Sursa foto: Pexels
  • Scene de violență s-au desfășurat în această dimineață, la o locuință din Valu lui Traian, unde două femei au fost agresate de un bărbat, fost concubin al uneia dintre ele. Mai precis, spun polițiștii, acesta ar fi intrat în locuință însoțit de o femeie și și-ar fi bătut fosta parteneră, și pe mama acesteia, și ar fi luat copiii, cu toate că ieri, 24 aprilie, a fost emis un ordin de protecție, în lipsă, pe numele său, pentru amenințare. Acesta a ajuns în custodia poliției, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.
Oficial de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au fost sesizați de o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată de fostul concubin.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat-o pe aceasta, persoana bănuită de comiterea faptei nefiind găsită la fața locului.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare și a fost emis ordin de protecție provizoriu.

Acesta nu a putut fi adus la cunoștința persoanei bănuite deoarece, aceasta nu a fost identificată la fața locului și nu a putut fi contactată.

La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 09.10, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au fost sesizați, de aceeași femeie, cu privire la faptul că fostul concubin, însoțit de o femeie, ar fi pătruns în imobilul în care locuiește și le-ar fi agresat fizic pe ea și pe mama acesteia.

Totodată, i-ar fi luat pe cei doi copii minori pe care îi au împreună.

La scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptelor a fost identificată, fiind în acest moment, în custodia poliției.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și violare de domiciliu.

Cercetările în acest caz sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

De asemenea, au fost sesizați specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța






Citește și

În cazurile de violență domestică, victimele sunt în proporție de 68% femei

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Violență nestăvilită Scandalagiii din Vama Veche, căutați de polițiștii constănțeni

03 May 2024 380

Știri Constanța Scene șocante în Vama Veche - Tineri, căutați de poliție, după ce ar fi lovit mai multe persoane (VIDEO)

02 May 2024 3184

Surse Deputatul Dumitru Focșa, suspectat că și-a bătut nevasta – a fost emis ordin de protecție. Reacția parlamentarului

02 May 2024 794

EXCLUSIV Scandal într-o clădire în construcție din zona Tomis Nord din Constanța! Echipaje SMURD și de Ambulanță, chemate în ajutor (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 May 2024 1323

IPJ Constanța Scandal în seara de Florii – bătaie și amenințări cu cuțitul, după mai multe pahare de alcool

29 Apr 2024 791

Scandal între doi bărbați, în Constanța! Unul dintre ei avea droguri asupra sa

12 Apr 2024 664

UPDATE Scandal într-un parc din Constanța! Doi tineri s-au luat la bătaie! Polițiștii au deschis o anchetă (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Apr 2024 1528

Scandal monstru într-o sală de jocuri de noroc din Ovidiu!

05 Apr 2024 797

Afaceri Constanța Aproximativ 600.000 de lei puși la bătaie de Primăria Cobadin. Ce vrea să achiziționeze (DOCUMENT)

29 Mar 2024 1098

2,5 milioane de euro puși la bătaie Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța vrea să cumpere servicii pentru o investiție imobiliară (DOCUMENT)

29 Feb 2024 831

Constanța! Tânăr bătut după ocuparea unui loc de parcare. S-a lăsat cu o trimitere în judecată

25 Jan 2024 1393

„E un monstru” Mărturia tinerei care susține că a fost bătută de Florin Salam, într-un hotel

16 Jan 2024 1152

O cosmetizare a incompetenței Stelian Ion, președinte USR - „Constanța își păstrează titlul de orașul cu cele mai scumpe luminițe de Crăciun"!

06 Nov 2023 1036

Bătaie între doi elevi la o școală din Galați. Ce spun polițiștii

20 Oct 2023 879

IPJ Galați Bătaie până la sânge! Doi tineri au ajuns la spital

16 Oct 2023 971