Constanța! Tânăr bătut după ocuparea unui loc de parcare. S-a lăsat cu o trimitere în judecată

 
 
  • Scandal după ocuparea unui loc de parcare în municipiul Constanța!
  • La fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție și unul de pompieri SMURD, iar persoana vătămată a fost preluată la spital.
  • Potrivit certificatului medico-legal, tânărul a suferit leziuni de violență ce au putut fi produse prin lovire cu corp dur și care necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale.
  • Recent, ancheta procurorilor Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța s-a încheiat, magistrații dispunând trimiterea în judecată a vecinului bătăuș, pentru loviri sau alte violențe!
 
 
Un tânăr din Constanța a ajuns la spital după ce prietena sa a ocupat locul de parcare utilizat de un vecin! Tânărul a fost lovit de cel care avea închiriat locul de parcare cu pumnii în zona tâmplei, a feței și a capului, iar potrivit unui certificat medico-legal, a suferit leziuni de violență care au necesitat câteva zile de îngrijiri medicale.
 
Cazul a ajuns în atenția procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care au dispus – recent - trimiterea în judecată a vecinului bătăuș, pentru loviri sau alte violențe!
 
Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Constanța.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.  
 
Povestea detaliată!
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii arată că „la data de 27.01.2022, la Secția 5 Poliție Constanța s-au înregistrat plângerile prealabile formulate de persoanele vătămate A.A. și B.B., în cuprinsul carora au sesizat faptul că la data de 26.01.2022, în jurul orei 21:50, pe fondul ocuparii locului de parcare cu nr. l 3 din apropierea scării blocului din mun. Constanța, un vecin de bloc a amenintat-o și lovit-o pe persoana vătămată A.A., cu pumnii în zona feței și a capului“.
 
De asemenea, s-a arătat că, în acelasi conflict, vecinul de bloc și tatăl lui au amenintat-o cu acte de violență și pe persoana vătămată, care filma cu telefonul mobil actele de lovire asupra persoanei vătămate A.A.

 
Din declarația persoanei vătămate A.A. a rezultat că, la data de 26.01.2022, în jurul orei 21.50, se afla în apartamentul situat în mun. Constanța, când a auzit un autoturism claxonând. A ieșit la una din ferestre și a observat un autoturism marca VW de culoare neagră, care em oprit în dreptul locului de parcare nr. 13, loc ce era ocupat de autoturismul marca Ford, aparținând prietenei lui, B.B., iar conducătorul autovehiculului - inculpatul C.A., claxona încontinuu.
 

„Persoana vătămată a declarat că a coborat în parcare și a observat că inculpatul încerca să parcheze autoturismul pe alt loc, la aproximativ 25 rnetri. În continuare, persoana vătămată s-a deplasat către autoturismul inculpatului, la portiera din partea stângă, și-a cerut scuze că a ocupat locul de parcare și i-a comunicat că va muta autovehiculul, însă, în acel moment, inculpatul a început să îl înjure și să-l amenințe. Ulterior, persoana vătămată s-a deplasat la autoturismul prietenei sale pentru a-l muta, însă inculpatul a venit spre el, continuând să-l înjure, motiv pentru care persoana vătămată a scos telefonul mobil și a început să îl filmeze“, se mai arată în ancheta procurorilor.  
 
Acest lucru l-ar fi enervat pe inculpat, care i-ar fi cerut persoanei vătămate să-i dea telefonul, persoana vătămată a refuzat, astfel că inculpatul ar fi început să o loveasă pe persoana vătămată cu pumnii în zona tâmplei, a feței și a capului.
 
Incidentul a fost văzut de prietena persoanei vătămate de la geamul locuinței din mun. Constanța, care a și îregistrat video cu telefonul mobil, mai arată anchetatorii.
 
Audiată, persoana vătămată a relatat aceleași aspecte ca prietenul său, însă a precizat și că în timpul conflictului, de la blocul de vizavi, un bărbal, posibil tatăl agresorului sstriga la acesta ,,Alex, lăsă în pace!“, după care a coborat în fața blocului.
 
În contiuare, persoana vătămată le-a spus celor doi - inculpatului și celuilalt bărbat care a intervenit, că o să cheme poliția, iar aceștia, potrivit celor declarate de persoana vătămată, ar fi început să o amenințe, spunându-i că o vor prinde, că o vor agresa amândoi și că îi vor vandaliza mașina.
 
La scurt timp, la fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție și unul de pompieri SMURD, iar persoana vătămată a fost preluată la spital.
 
Potrivit certificatului medico-legal, persoana vătămată a suferit leziuni de violență ce au putut fi produse prin lovire cu corp dur, ce pot data de 26.01.2022 și care necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale.
 
Recent, amcheta procurorilor Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța s-a încheiat, magistrații dispunând trimiterea în judecată a vecinului bătăuș, pentru loviri sau alte violențe!
 
Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Constanța.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.  
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și  
 
Rejudecare după prima condamnare!
Un primar și un fost primar din Constanța, trimiși în judecată de DNA, în așteptarea deciziei Tribunalului!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Confort Urban SRL, un nou contract cu Fast Park Co SRL pentru parcări prin SMS! Achiziție de 265.000 de euro (DOCUMENT)

26 Apr 2024 417

O nouă parcare, în curs de amenajare în zona Gării CFR Constanța (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 627

Proces pentru parcarea din Inel II, din Constanța! Tribunalul rejudecă dosarul

15 Apr 2024 544

Locuri de parcare și spații verzi Gec International Spedition SRL contestă exproprierea terenurilor de pe Aleea Lupeni, din Constanța! Hotărârea Curții (MOTIVARE+MINUTA)

09 Apr 2024 707

Primarul Constanței pierde definitiv procesul pe locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilități (MINUTA)

28 Mar 2024 6609

Un șofer din Constanța cere înapoi taxa pentru locul de parcare din Inel II, până la amenajarea corespunzătoare a parcării! Decizia Curții de Apel (MINUTA)

25 Mar 2024 828

Primăria Constanța a emis autorizația de construire Cartierul Anadalchioi va fi modernizat

06 Mar 2024 823

Asfalt Dobrogea SRL a bătut palma cu Primăria Cumpăna. O parcare nouă va fi executată în zona blocurilor ANL (DOCUMENT)

29 Feb 2024 717

Auto Lux Trading SRL investește la ieșirea din municipiul Constanța. Iată ce urmează să construiască

26 Feb 2024 1025

Sancțiunile rutiere din Regulamentul de gospodărire Curtea de Apel – „La adoptarea HCL 77/2021 nu a existat un aviz emis de Poliția Municipiului Constanța sau IPJ Constanța“ (MOTIVARE)

25 Feb 2024 1109

Mentenanța pentru soft-urile de gestionare a parcărilor de reședintă din municipiul Constanța va fi realizată de Nanoterra SRL (DOCUMENTE)

17 Feb 2024 583

Primăria Constanța S-a depus solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul parcărilor supraetajate

06 Feb 2024 715

Tribunalul Neamț s-a pronunțat legat de Regulamentul parcărilor din Constanța (MINUTA)C

02 Feb 2024 3952

Taxa pe un loc de parcare din cartierul Inel II Constanța, decisă de Curtea de Apel

28 Jan 2024 2059

Regulamentul parcărilor din Constanța, decis în Neamț! Se renunță la judecată?

09 Jan 2024 876