Mircea Vizitiu, împuternicit Poliţia din Brăila va fi condusă de fostul şef al Secţiei 3 din Constanţa

03_vizitiu_mircea_vizitiu.jpgDe ieri, comisarul-şef Mircea Vizitiu, originar din Brăila, şef al Secţiei 3 de Poliţie Constanţa, ocupă postul de inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila.Astfel, potrivit documentului cu numărul8.324 din 5 octombrie 2012, ieri, în sala de consiliu a IPJ Brăila a avut loc şedinţa de lucru în cadrul căreia a fost completată echipa managerială a inspectoratului mai sus precizat.

Din acelaşi act reiese că activităţile au fost conduse de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, comisar-şef de poliţie Constantin Niculescu, care a dat citire actelor normative prin care au fost împuterniciţi la conducerea unităţii următorii ofiţeri:comisar-şef de poliţie Mircea Relu Vizitiu - şef al inspectoratului, anterior desfăşurându-şi activitatea în cadrul IPJ Constanţa - Poliţia Municipiului Constanţa, Secţia 3 Poliţie şicomisar-şef de poliţie Cazan Gabriel Dumitrel - adjunct al şefului inspectoratului, anterior îndeplinind funcţia de adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Brăila. Amintim că, printr-un ordin al ministrului Igaş, comisarul-şef de poliţie Cătălin Chivu a fost suspendat din funcţia de şef al IPJ Brăila, în urma unui control intern care ar fi semnalat mai multe deficienţe în management. Locţiitor al şefului Secţiei 3 de Poliţie Constanţa va fi comisarul Dănuţ Badea. Nu este de trecut cu vederea nici faptul că Vizitiu a fost avansat la gradul de comisar-şef înainte de termen având în vedere activitatea depusă în fruntea cele mai grele secţii de poliţie din Constanţa.Contactat telefonic, Mircea Vizitiu a confirmat împuternicirea în fruntea IPJ Brăila, afirmând, totodată, că este pregătit să înceapă activităţile specifice. De menţionat că Mircea Relu Vizitiu are posibilitatea, dacă doreşte, de a se înscrie la eventualul concurs organizat pentru ocuparea funcţiei de inspector şef al IPJ Brăila. De asemenea, acesta se poate întoarce la comanda Secţiei 3 de Poliţie Constanţa. Ca o paranteză, lunile trecute, pe la cârma Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa s-a aflat şi comisarul-şef Dumitru Radu, fost şef al Gărzii de Coastă.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Studiu Pericolul din spatele cumpărăturilor online

04 May 2024 280

Decizie CNSC O licitație organizată de Drumuri Județene Constanța SA, contestată de Almatar Trans SRL

04 May 2024 306

„Cu 2MAI puțini“, acțiune în memoria tinerilor pieriți în tragedia de la 2 Mai, în Vama Veche

02 May 2024 506

LIVE VIDEO+TEXT Ședință CLM Constanța. Aleșii locali au aprobat vânzarea mai multor terenuri și documentații tehnico-economice pentru viitoare investiții (DOCUMENTE+VIDEO)

26 Apr 2024 869

Ședința CLM Constanța Aprobarea PUZ-ului pentru teritoriul delimitat de bd. Alexandru Lăpuşneanu, str. Farului și str. Salcâmilor. pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Apr 2024 557

Ședință CLM Constanța Prelungirea valabilităţii planului urbanistic de detaliu, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

24 Apr 2024 489

Noi proiecte incluse pe ordinea de zi a ședinței Consiliul Local! Printre acestea, stabilirea preţului energiei termice și subvenția acordată populației după data de 1 aprilie 2024

24 Apr 2024 372

Cum să te relaxezi și să-ți încarci bateriile online după o zi lungă la muncă

24 Apr 2024 453

Aplicațiile Temu și Shein - metoda prin care păcălesc utilizatorii. ANPC atenționează

23 Apr 2024 780

Ședință CLM Constanța Mai multe terenuri din Constanța, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

23 Apr 2024 505

Ședință CLM Constanța Situația unor terenuri din municipiul Constanța, în atenția consilierilor locali. Unde sunt situate(DOCUMENT)

23 Apr 2024 461

Ședință CLM Constanța Organizarea şi funcţionarea aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

23 Apr 2024 437

Ședință CL Consilierii locali analizează casarea și valorificarea unor mijloace fixe ce aparțin municipiului Constanța (DOCUMENT)

22 Apr 2024 525

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Avram Iancu (DOCUMENT)

22 Apr 2024 520

Ședință CL Chițac cere revocarea dreptului de administrare al Administrației Fondului Imobiliar SRL asupra pistei de roleri și skateri din Parcul Tăbăcărie (DOCUMENT)

22 Apr 2024 559