Moartă în accident rutier Înmormântarea copilei de 6 ani din Palazu, amânată din cauza birocraţiei

palazu_-_accident_trupe_dias.jpgÎnmormântarea fetiţei de 6 ani din cartierul constănţean Palazu Mare, accidentată mortal după ce a traversat strada prin loc nepermis, programată pentru sâmbătă, a fost amânată din cauza birocraţiei. În continuare, poliţiştii şi mascaţii constănţeni sunt în alertă şi gata să intervină, dacă situaţia o va impune. Din câte se pare, şoferiţa care a lovit-o pe copilă nu a depus plângere împotriva celor care au bătut-o la locul accidentului.

Pe data de 28 iulie, Teodora Mociu, de 25 de ani, a condus un automobil marca Opel, pe strada Dumbrăveni din cartierul constănţean Palazu Mare. La un moment dat, o fetiţă de 6 ani s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis. Şoferiţa nu a mai putut face nimic pentru a evita tragedia. La faţa locului, Teodora Mociu a fost agresată de rudele copilei, însă, până la acest moment, nu a depus plângere la Poliţie. În ciuda eforturilor depuse de medici, victima a decedat pe patul de spital. Deşi trebuia să aibă loc sâmbăta trecută, înmormântarea copilei a fost amânată cu o zi. Şi asta, deoarece familia micuţei a dorit ca aceasta să fie pusă în aceeaşi groapă unde se află trupul primului copil mort, tot în accident rutier. Ieri, odată cu obţinerea documentelor necesare, fetiţa de şase ani a fost îngropată alături de fratele ei. Pentru că situaţia poate degenera în orice clipă, comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa a dispus ca ,în zona producerii accidentului, să stea în permanenţă echipaje, gata să intervină. De asemenea, pregătiţi sunt şi luptătorii de la DIAS Constanţa. De menţionat că lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au informat că, momentan, vina pentru producerea tragediei îi revine fetiţei. Teodora Mociu a fost testată cu aparatul Drager, care a demonstrat că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a pleca la drum. Nu este de omis că expertiza tehnică poate scoate la iveală că şoferiţa avea o viteză prea mare pentru respectivul sector de drum. Pe numele conducătorului auto a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

palazu

01 Aug, 2011 10:45

asa deschideti dosar penal la mort.... foarte tare....ii faceti dosar soferitei....dar tiganilor ca au omorat`o in bataie....k soferita a decedat pana la urma...ce dosare le faceti????

Articole asemanatoare

În luna martie, zidul de sprijin s-a prăbușit Locatarii de pe strada Ionel Teodoreanu din cartierul Palazu Mare, nemulțumiți de lucrările făcute de mântuaială lângă blocul lor (GALERIE FOTO+VIDEO

19 Apr 2024 934

În municipiul Constanța Cum s-a celebrat Ziua Internațională a Romilor la Școala 14 din Palazu Mare (Galerie FOTO+VIDEO)

08 Apr 2024 1378

Constănțeanul supărat Un student la medicină și logodnica sa, lăsați în câmp, la Constanța, de șoferul Bolt! „Am fost lăsați în mijlocul câmpului, în mijlocul drumului...”

05 Apr 2024 3031

Primăria Constanța cumpără ședințe practice de tragere cu armament în poligon! Iată de la cine

31 Mar 2024 573

Primarul Constanței, la judecată cu Arhiepiscopia Tomisului, pentru desființarea lucrărilor de la o capelă din oraș. Clericii fac demersuri pentru intrarea în legalitate

21 Mar 2024 1554

Știri Constanța CT BUS. Traseele liniilor 1, 3 și E1, modificate de vineri

21 Mar 2024 597

Primăria a emis certificatele de urbanism Două școli și o grădiniță din Palazu Mare și Constanța vor avea săli de sport

20 Mar 2024 634

Situație disperată, semnalată autorităților din Constanța Investitorul RENT MOB.RO SRL, acuzat că pune în pericol viața a zeci de locatari pe strada Ionel Teodoreanu din cartierul Palazu Mare (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Mar 2024 2556

Precizări ale Primăriei Constanța referitor la imobilul în pericol de prăbușire din Palazu Mare

19 Mar 2024 788

LIVE VIDEO + TEXT Locuitori de pe strada Ionel Teodoreanu din Palazu Mare disperați din cauza alunecării de teren. Monica Roman - „S-a simțit ca un cutremur” (GALERIE FOTO + VIDEO)

19 Mar 2024 1407

Președintele USR Constanța, Stelian Ion, merge mâine în cartierul Palazu Mare. Cetățenii au semnalat alunecări de teren!

18 Mar 2024 923

Deputatul USR, Stelian Ion se întâlnește cu cetățenii din Palazu Mare

10 Mar 2024 619

APM Constanța Cine ridică un bloc de 8 etaje în Palazu Mare?

06 Mar 2024 839

Cum a pierdut Primarul Constanței procesul pentru desființarea ANL-urilor din Palazu Mare! „Reclamantul nu justifică interes în promovarea și derularea prezentului litigiu“ (MOTIVARE)

26 Feb 2024 1055

Primăria Constanța O nouă creșă va fi construită în municipiu

14 Feb 2024 794