Eveniment

Noul şef al Parchetului Tribunalului, stabilit pe 8 decembrie

valentin_stefan5135315.jpgMisterul legat de identitatea viitorului şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, scaun ocupat în prezent de magistratul delegat pe funcţie Adina Florea, se va spulbera curând. Pe 8 decembrie, vor fi afişate rezultatele la testarea scrisă pentru funcţie, magistratul Gigi Valentin Ştefan fiind considerat favorit al competiţiei în urma notei obţinute pentru proiect.

Cei trei candidaţi rămaşi în cursa pentru scaunul Adinei Florea au susţinut ieri proba scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane. Concret, lupta se dă la acest moment între prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, magistratul Gigi Valentin Ştefan, procurorul-şef al Secţiei Maritim Fluvial din Parchetul Tribunalului Constanţa, magistratul Corina Mihaela Scăeţeanu, şi prim-procurorul adjunct delegat al Parchetului de pe lângă Tribunal, procurorul Valentina Boboc. Totuşi, în urma susţinerii proiectului privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere - probă pe care magistratul Gigi Valentin Ştefan a trecut-o cu 9.92, cea mai mare notă pe ţară -, surse avizate susţin că Ştefan este favoritul competiţiei. Proba scrisă s-a desfăşurat ieri dimineaţă, la Universitatea Nicolae Titulescu din Bucureşti. Rezultatele testării scrise susţinute ieri vor fi afişate pe site-ul Institutului Naţional al Magistraturii, dar şi pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii miercuri, pe 8 decembrie, după soluţionarea contestaţiilor la baremul de evaluare şi notare.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

justice

06 Dec, 2010 17:11

ce zic magistratii cinstiti dna csm sri ca procurorul teodor nita dat afara de 2 ori din magistratura ca procuror si judecator reincadrat de basecu fara concurs are limizine de lux- mercedes ct 10-atp bmw lux -ct 65 atp -audi a6 ct 60 atop jeepuri -atp o casa in cartierul prima-ceva hoti de benzina -interlpoi ai constantei? pina ieri era sarac intr o garsoniera in navodari- din slariul de bugetr? ne insultati inteligenta? cum avocatul mafiei care a eliberat cu judecatorul epure un criminal al unei familii ,fetita de 8 ani amlia ucisa -ingropta de vie- sa aveti nita si anca nita in fata ochilor imagine fetitei ingropate de vie si voi si deliorga si adina florea si sadic zafer si kovesi si iacob si familia basescu-blestemati sa fiti- aveti copii?

Articole asemanatoare

Poveste ca-n filme! Un bărbat din Constanţa a luat 12 ani de închisoare pentru că l-a ucis pe amantul soţiei sale

10 Jan 2019 625

Student de la UMC Constanţa, condamnat

12 Oct 2018 1639

Crimă la Hârșova. Presupusul autor, în arest preventiv

29 Aug 2018 531

Crimă la Hârşova! Un bărbat a fost arestat preventiv

21 Aug 2018 495