O fetita de zece ani a pus pe drumuri intreaga echipa pirotehnica a IPJ

Alerta falsa privind amplasarea unei bombe la Scoala 17

Micuta si-a recunoscut fapta si a declarat politistilor ca a dat telefonul pentru a face o gluma * Minora este eleva a scolii respective si obisnuieste sa cerseasca prin fata cimitirului din cartierul Viile Noi

Un apel telefonic inregistrat la Dispeceratul de Urgenta 112 sambata dimineata, ce anunta amplasarea unei bombe la Scoala Generala nr.17 din Constanta i-a pus din nou pe drumuri pe oamenii legii din cadrul Biroului AEST. Grupa pirotehnica a Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ), s-a deplasat la fata locului, constatand ca scoala era inchisa si asigurata cu paza printr-o societate de profil. In urma cercetarilor demarate de politisti, s-a stabilit ca apelul a fost initiat de la un telefon public, din apropierea Cimitirului din Viile Noi. La scurt timp a fost identificat si autorul anuntului, o fetita de zece ani, din Constanta. Alice Sevigean este eleva a Scolii Generale nr.17, insa dupa vacanta de iarna fetita se pare ca n-a mai dat pe la scoala, oamenii din zona declarand politistilor ca minora obisnuieste sa cerseasca prin fata cimitirului, aflat de altfel in apropierea institutiei de invatamant. Fetita si-a recunoscut fapta si a spus anchetatorilor ca telefonul a fost dat doar pentru a face o gluma. Parintii copilului au fost insa amendati pentru isprava acestuia. Referitor la celelalte patru cazuri de alerte false cu bombe inregistrate de la inceputul saptamanii trecute la Dispeceratul de Urgenta 112, oamenii legii spun ca exista destule indicii in privinta autorilor si ca identificarea acestora nu este decat o chestiune de zile. Mentionam ca in cursul saptamanii care tocmai s-a incheiat, tinte ale alertelor false cu bombe au mai fost scolile din Mihail Kogalniceanu, Liceul de Arta din Constanta, o unitate de invatamant din Palazu Mare si Scoala Generala Nr. 14 din municipiu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Maarif Instituții Internaționale de Învățământ SA continuă demersurile pentru edificarea campusului școlar din orașul Ovidiu, județul Constanța

30 Apr 2024 325

Licitații Tulcea Școala Gimnazială Carcaliu, dotată cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale de firmele Woodart SRL și Abitek Devices SRL (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 528

“CONSTRUIESC DE MIC, CU BRICK” – atelier de creatie sustinut de Brick Romania in institutiile de invatamant constantene

26 Apr 2024 470

Ministerul Educației Ghid de întrebări și răspunsuri - Ce acte sunt necesare pentru înscrierea copilului la grădiniță

24 Apr 2024 435

Licitații Tulcea Woodart SRL va dota Școala Gimnazială Ostrov cu mobilier și materiale didactice (DOCUMENT)

19 Apr 2024 375

Licitații directe CJC cumpără servicii de publicitate aferente unui proiect finanțat prin PNNR. Despre ce este vorba?

16 Apr 2024 529

Primăria Tuzla, județul Constanța, organizează licitația pentru achiziția de mobilier școlar și echipamente digitale

14 Apr 2024 474

Centrul Militar Zonal Constanța Înscrierile pentru instituțiile de învățământ superior militar sunt în toi

13 Apr 2024 486

Facultatea de Medicină a Universității Ovidius din Constanța celebrează 34 de ani de învățământ medical constănțean

12 Apr 2024 598

ISJ Județul Constanța, lider în țară la numărul de proiecte acceptate, depuse de liceele agricole

12 Apr 2024 584

Licitații Constanța Licitație pentru dotarea cu echipamente digitale a liceului „Emil Racoviță” din Techirghiol. Când va avea loc (DOCUMENT)

03 Apr 2024 496

Etapa județeană a Concursului de creativitate ”Speak Out”, ediția a XVI-a la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” Constanța (FOTO)

02 Apr 2024 699

Licitații Constanța Primăria Topalu, achiziție de la o firmă din Ploiești care vizează Școala Gimnazială nr. 1 din comună (DOCUMENT)

01 Apr 2024 552

Părinții din Constanța susțin instalarea sistemelor de supraveghere audio-video în unitățile de învățământ preuniversitar

01 Apr 2024 501

Primăria comunei Costinești, județul Constanța dotează cu mobilier și materiale didactice Școala Gimnazială „Mihai Eminescu“ (DOCUMENT)

29 Mar 2024 610